erken ama anne olmak istiyorum

eldober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
5
0
86
Adana
21 yaşındayım 7 haftalık hamileydim 6 eylülde düşük yaptım içimde bir parça kalmıştı o yüzden kürtaj oldum henüz adet olmadım doktorum 3 ay korunmamı ve folik asitle aspirin içmemi söyledi ama ben 3 ay korunmak istemiyorum adet olduktan sonra kormayı bırakmayı düşünüyorum anne olmak çooookkk istiyorumm sizce ne yapmalıyım:çok üzgünüm:

Bence bekle.Yaşın çok geç değilki acele ediyorsun.Madem anne olmak istiyorsun.Bebeğini düşün.Şimdi korunmayıp ,güçlenmeyip hamile kalırsan o bebeğini nasıl taşıyacak bünyen .Ya onu da kaybedersen.Buna hazır mısın.Bence sen 3 ay bekle.Bebeğini düşün onun için güçlenmeliyim vücudum yenilenmeli ki kızıma daha iyi bir ortam hazırlansın de.Kendine iyi bak öyle hamile kal bence.

bencede yani vucüt toplasın doktor korun dediyse vardır bi bildği inşallah bu 3 aydan sonra hemencik gelir bebeğin öptüm seni dahada yeni üyesin sanırım bayyy

haklısın teşekkür ediyorum,ilk hamile kaldıgımda okadar çok mutluydum kii sanki içime mutluluk hormonları yayıldı durup durup gülüyordum ama şimdi çok sessizim tekrar aynı şeyi yaşarsam eminim dahada kötü olacam o yüzden haklısın 3 ayı bekliycem umarım adet olduktan sonra kararım degişmez:1no2:

evet bugün girdim ilkkez teşekkür ederim güzel dilegin için inşallah hayırlısıyla çocugum olur Allah herkeze nasip etsin inşallah

umarım değişmezz canım inşallah dedimya bak ben 6 sene olacak hala bekliyorum sabrediyorum tabi uzun seneleri yaşamkta dile kolay inşallah meleğin sana hemen gelir
sabrın sonu selamet inşallah bizler gibi tiroitmiş polikistik overmiş bilmem neymiş uğraşmassın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

evet bugün girdim ilkkez teşekkür ederim güzel dilegin için inşallah hayırlısıyla çocugum olur Allah herkeze nasip etsin inşallah

aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin amin amin:Saruboceq:YÜCE RABBİM hayırlısıyla sanada nasip etsin dünyanın engüzel duygusunu inşallah herşey gönlümüzce olurr:1rolleyes:

mevlam hayırlı evlatlar versin. 3 ay neki beklemende fayda var. bende aynı durumu yaşadım ama kürtaj olmadığım halde 8 ay bekleyelim demişti doktorum. 3 sene geçti aradan hala ara kontrollerime gidiyorum ama bebişim gelmiyor. yaşın daha küçük sabırlı olmalısın bir daha aynı üzüntüyü yaşamamak için çok dikkatli olmalısın

canim seni cok iyi anliyorum bende nisanda 8.haftalik düsük yapmistim. Ilk basta 3 ay beklemek banada cok zor geliyodu ama sonra alistim 3 degil 4 ay bekledim. Ve simdi cok sükür ilk denemede tekrar hamile kaldim. Sende bekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…