erken belirti olabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecedrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
137
29
18
32
kızlar merhaba adet dönemim bittikten 1 hafta sonra 3 gün boyunca yoğun beyaz akıntım oldu son gün içinde pembe kan gibi damarlarda vardı üstünden bir hafta daha geçti aşırı uykum var ateş basıyor ve midem hiçbirşeyi almıyor adetime daha iki hafta var sizce hamile olma ihtimalim var mı pskolojik mi

Olabilir canım benimde ortalama o günlerde belirtilerim başladı hala devam ediyor

Bende çatlamadan birkaç gün sonra başlayan mide yanması sağ meme hassasiyeti halsizlik yorgunluk iştah artışı başladı canım

Bende çatlamadan birkaç gün sonra başlayan mide yanması sağ meme hassasiyeti halsizlik yorgunluk iştah artışı başladı canım
Merhaba benimde reglime 3 gün var hafif kasık ağrıları ve vajinamda acı batma hissi var göğüslerim de şiş ve sizliyorlar benim bildiğim regle bu kadar yakın göğüs hassasiyeti azalir yani daha önceleri böyle olurdu bıde lekelenme yaşadım 2 3 gün önce adet olacağımı düşünüyorum ama korunmasız ilişki yaşadığımız için de şüpheliyim sizce hamile olabilir miyim yoksa regl geliyor mudur

Lekelenmen nasılsı canım hafif miydi gebelik olabilir yerleşme kanaması bile olabilir

Lekelenmen nasılsı canım hafif miydi gebelik olabilir yerleşme kanaması bile olabilir
Sadece çamaşırımi lekelemisti hafifti ondan sonra 1 2 gün içinde göğüs hassasiyeti hissetmeye başladım bu bana farklı geldi zaten ama her ay belirti yaşadığım için ve regl de leklenme ile geldiği için pek umitlenmiyorum bide 3 günüm kaldı zaten yinede sormak istedim

Valla canım lekelenme yerleşmeye benziyor inşallah vardır adet olmazsan test yap mutlaka

bence gebelik olabilirr

bendede halsizlik yorgunluk uyuma ve iştah kapnması cnm bakalımmm ne olcak
bat ne demek ben bilmiyorum adet olmama 10 gün kaldı ama adetten sonra gelen o pembe kanama neydi hiç bilmiyorum şuan ateş içinde yanıyorum resmen kafam ateş ayaklarım buz

bat ne demek ben bilmiyorum adet olmama 10 gün kaldı ama adetten sonra gelen o pembe kanama neydi hiç bilmiyorum şuan ateş içinde yanıyorum resmen kafam ateş ayaklarım buz
Yerleşme kanaması olabilir canım

Peki sizde regldan kaç gün önce göğüs hassasiyeti oluyo yada oluyor mu oluyorsa regl yakın geçiyor mu

bazılarıda yumurtlama kanaması olabilir yazmış ama bende hiç olmuyor böyle normalde adetten tam bir hafta sonra geldi üç gün sürdü üçüncü gün pembe kanama gelip bitti
Sende kist falan yok dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…