Olabilir canım benimde ortalama o günlerde belirtilerim başladı hala devam ediyorkızlar merhaba adet dönemim bittikten 1 hafta sonra 3 gün boyunca yoğun beyaz akıntım oldu son gün içinde pembe kan gibi damarlarda vardı üstünden bir hafta daha geçti aşırı uykum var ateş basıyor ve midem hiçbirşeyi almıyor adetime daha iki hafta var sizce hamile olma ihtimalim var mı pskolojik mi
sende neler var canım belirti olarakOlabilir canım benimde ortalama o günlerde belirtilerim başladı hala devam ediyor
Merhaba benimde reglime 3 gün var hafif kasık ağrıları ve vajinamda acı batma hissi var göğüslerim de şiş ve sizliyorlar benim bildiğim regle bu kadar yakın göğüs hassasiyeti azalir yani daha önceleri böyle olurdu bıde lekelenme yaşadım 2 3 gün önce adet olacağımı düşünüyorum ama korunmasız ilişki yaşadığımız için de şüpheliyim sizce hamile olabilir miyim yoksa regl geliyor mudurBende çatlamadan birkaç gün sonra başlayan mide yanması sağ meme hassasiyeti halsizlik yorgunluk iştah artışı başladı canım
Lekelenmen nasılsı canım hafif miydi gebelik olabilir yerleşme kanaması bile olabilirMerhaba benimde reglime 3 gün var hafif kasık ağrıları ve vajinamda acı batma hissi var göğüslerim de şiş ve sizliyorlar benim bildiğim regle bu kadar yakın göğüs hassasiyeti azalir yani daha önceleri böyle olurdu bıde lekelenme yaşadım 2 3 gün önce adet olacağımı düşünüyorum ama korunmasız ilişki yaşadığımız için de şüpheliyim sizce hamile olabilir miyim yoksa regl geliyor mudur
bendede halsizlik yorgunluk uyuma ve iştah kapnması cnm bakalımmm ne olcakBende çatlamadan birkaç gün sonra başlayan mide yanması sağ meme hassasiyeti halsizlik yorgunluk iştah artışı başladı canım
Sadece çamaşırımi lekelemisti hafifti ondan sonra 1 2 gün içinde göğüs hassasiyeti hissetmeye başladım bu bana farklı geldi zaten ama her ay belirti yaşadığım için ve regl de leklenme ile geldiği için pek umitlenmiyorum bide 3 günüm kaldı zaten yinede sormak istedimLekelenmen nasılsı canım hafif miydi gebelik olabilir yerleşme kanaması bile olabilir
Kaç günün vardı bat canımbendede halsizlik yorgunluk uyuma ve iştah kapnması cnm bakalımmm ne olcak
Valla canım lekelenme yerleşmeye benziyor inşallah vardır adet olmazsan test yap mutlakaSadece çamaşırımi lekelemisti hafifti ondan sonra 1 2 gün içinde göğüs hassasiyeti hissetmeye başladım bu bana farklı geldi zaten ama her ay belirti yaşadığım için ve regl de leklenme ile geldiği için pek umitlenmiyorum bide 3 günüm kaldı zaten yinede sormak istedim
Zaten gecikme bekleyeceğim test yapmak için yanılmak istemiyorumValla canım lekelenme yerleşmeye benziyor inşallah vardır adet olmazsan test yap mutlaka
bence gebelik olabilirrMerhaba benimde reglime 3 gün var hafif kasık ağrıları ve vajinamda acı batma hissi var göğüslerim de şiş ve sizliyorlar benim bildiğim regle bu kadar yakın göğüs hassasiyeti azalir yani daha önceleri böyle olurdu bıde lekelenme yaşadım 2 3 gün önce adet olacağımı düşünüyorum ama korunmasız ilişki yaşadığımız için de şüpheliyim sizce hamile olabilir miyim yoksa regl geliyor mudur
bat ne demek ben bilmiyorum adet olmama 10 gün kaldı ama adetten sonra gelen o pembe kanama neydi hiç bilmiyorum şuan ateş içinde yanıyorum resmen kafam ateş ayaklarım buzbendede halsizlik yorgunluk uyuma ve iştah kapnması cnm bakalımmm ne olcak
Yerleşme kanaması olabilir canımbat ne demek ben bilmiyorum adet olmama 10 gün kaldı ama adetten sonra gelen o pembe kanama neydi hiç bilmiyorum şuan ateş içinde yanıyorum resmen kafam ateş ayaklarım buz
bazılarıda yumurtlama kanaması olabilir yazmış ama bende hiç olmuyor böyle normalde adetten tam bir hafta sonra geldi üç gün sürdü üçüncü gün pembe kanama gelip bittiYerleşme kanaması olabilir canım
3 günüm kaldı umutlanmadan bekliyorum pazartesi regl olmam lazımbence gebelik olabilir
Sende kist falan yok dimi canımbazılarıda yumurtlama kanaması olabilir yazmış ama bende hiç olmuyor böyle normalde adetten tam bir hafta sonra geldi üç gün sürdü üçüncü gün pembe kanama gelip bitti
yok cnm kistte yokSende kist falan yok dimi canım
ilk defa böyle birşey yaşıyorumSende kist falan yok dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?