- 25 Kasım 2024
- 842
- 131
- 23
- 20
Belirti olarak sayarsan da Adet gecikmesi takiben sonra akşamları bel ağrısı gün içinde bazen yoklayan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti ile birlikte gün içinde yine bazen göğüs ağrısı oluyor Bir de çok akıntım varCanım bak gününü sayarsak bir haftalık gecikmem var şu an en son 4 gün önce test yapmıştım negatifti ama akşam sıvalımla dikkat etmeden yapmıştım şimdi yarın tekrar test alıp salı günü sabah yapacağım büyük ihtimalle hamileyim
Beta hcg vereydinCanım bat gününü sayarsak bir haftalık gecikmem var şu an en son 4 gün önce test yapmıştım negatifti ama akşam sıvalımla dikkat etmeden yapmıştım şimdi yarın tekrar test alıp salı günü sabah yapacağım büyük ihtimalle hamileyim
Hayırlısı inşallah umarım gebesindir canım Allahım bize de nasip etsşnBelirti olarak sayarsan da Adet gecikmesi takiben sonra akşamları bel ağrısı gün içinde bazen yoklayan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti ile birlikte gün içinde yine bazen göğüs ağrısı oluyor Bir de çok akıntım var
Ulaşım yönünden sıkıntı yaşadım bide 5 eylüle kadar randevu cezası yedim 5 Eylül'de giderimBeta hcg vereydinnasıl dayandın
Hayırlısı inşallah guzel gaberlerinizi beklioruzUlaşım yönünden sıkıntı yaşadım bide 5 eylüle kadar randevu cezası yedim 5 Eylül'de giderim
Durum ne olduUlaşım yönünden sıkıntı yaşadım bide 5 eylüle kadar randevu cezası yedim 5 Eylül'de giderim
28 Ağustos'ta regl oldum bitti canım şuan yumurtlama günlerini değerlendirdim bata 12 gün kaldı 28 29 Eylül'deDurum ne oldu
Olur inşallah güzel haberler alırsınız28 Ağustos'ta regl oldum bitti canım şuan yumurtlama günlerini değerlendirdim bata 12 gün kaldı 28 29 Eylül'de
Bakalım canım inşallah bu sefer test yapmadan bekleyebilirsem bı 40.gune kadar beklicem yani beklenen adetimden 1 hafta daha beklersem öyle günü doldurup test yapacağım geçen ayda 40.gunde oldum normal döngüm de 32 en fazla 33 gündü ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beri belli bir duzenim vardı takı Haziran ayına kadar erken oldum sonraki ay kist vardı gec oldum derken geçen ay neden geç oldum bilmiyorum o yüzden 40 güne tamamlamayi düşünüyorumOlur inşallah güzel haberler alırsınız
Benim gibi benimki de hep düzenliydi günü şaşmazdı üç aydır dengesi şaştı iki ay boyunca erken olup erken bitti son olan da gecikti normal oldu süresi de kist falan da yok bende neden oluyor bilmiyorumBakalım canım inşallah bu sefer test yapmadan bekleyebilirsem bı 40.gune kadar beklicem yani beklenen adetimden 1 hafta daha beklersem öyle günü doldurup test yapacağım geçen ayda 40.gunde oldum normal döngüm de 32 en fazla 33 gündü ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beri belli bir duzenim vardı takı Haziran ayına kadar erken oldum sonraki ay kist vardı gec oldum derken geçen ay neden geç oldum bilmiyorum o yüzden 40 güne tamamlamayi düşünüyorum
Bende anlamadım aşkım stresten yada çok hamilelik beklediğimden mi diyorum kendi kendimeBenim gibi benimki de hep düzenliydi günü şaşmazdı üç aydır dengesi şaştı iki ay boyunca erken olup erken bitti son olan da gecikti normal oldu süresi de kist falan da yok bende neden oluyor bilmiyorum
Olabilir ama önceki aylarda da hep böyle beklentilere girmiştim onda böyle şaşmadı son üç aydır var ya da ilkinde kimyasal oldu ben anlamadım devamında iki aydır da düzene girmeye çalışıyo gibi geliyoBende anlamadım aşkım stresten yada çok hamilelik beklediğimden mi diyorum kendi kendime
Valla ben bir düşük yaptım vücut şaştı sonrasında da çok stresli dönemler yaşadım 8.ayim bu ay bakalım kaç günde regl gelicek yada sürpriz mi gelecek bilmiyorumOlabilir ama önceki aylarda da hep böyle beklentilere girmiştim onda böyle şaşmadı son üç aydır var ya da ilkinde kimyasal oldu ben anlamadım devamında iki aydır da düzene girmeye çalışıyo gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?