erken belirti olabilir mi

Belirti olarak sayarsan da Adet gecikmesi takiben sonra akşamları bel ağrısı gün içinde bazen yoklayan kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti ile birlikte gün içinde yine bazen göğüs ağrısı oluyor Bir de çok akıntım var

Beta hcg vereydin nasıl dayandın

Hayırlısı inşallah umarım gebesindir canım Allahım bize de nasip etsşn

Olur inşallah güzel haberler alırsınız
Bakalım canım inşallah bu sefer test yapmadan bekleyebilirsem bı 40.gune kadar beklicem yani beklenen adetimden 1 hafta daha beklersem öyle günü doldurup test yapacağım geçen ayda 40.gunde oldum normal döngüm de 32 en fazla 33 gündü ocakta boş gebelikten düşük yaptım ondan beri belli bir duzenim vardı takı Haziran ayına kadar erken oldum sonraki ay kist vardı gec oldum derken geçen ay neden geç oldum bilmiyorum o yüzden 40 güne tamamlamayi düşünüyorum

Benim gibi benimki de hep düzenliydi günü şaşmazdı üç aydır dengesi şaştı iki ay boyunca erken olup erken bitti son olan da gecikti normal oldu süresi de kist falan da yok bende neden oluyor bilmiyorum

Benim gibi benimki de hep düzenliydi günü şaşmazdı üç aydır dengesi şaştı iki ay boyunca erken olup erken bitti son olan da gecikti normal oldu süresi de kist falan da yok bende neden oluyor bilmiyorum
Bende anlamadım aşkım stresten yada çok hamilelik beklediğimden mi diyorum kendi kendime

Bende anlamadım aşkım stresten yada çok hamilelik beklediğimden mi diyorum kendi kendime
Olabilir ama önceki aylarda da hep böyle beklentilere girmiştim onda böyle şaşmadı son üç aydır var ya da ilkinde kimyasal oldu ben anlamadım devamında iki aydır da düzene girmeye çalışıyo gibi geliyo

Valla ben bir düşük yaptım vücut şaştı sonrasında da çok stresli dönemler yaşadım 8.ayim bu ay bakalım kaç günde regl gelicek yada sürpriz mi gelecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…