Merhaba kızlar belirtilerimi yazayım dedim her ay adete 10 gün kala karın ve bel ağrısı olurdu bu ay fazla olmadı ilk önce iki küreğimin arası çok ağrıdı eğildikçe. Diş ağrısı çektim ilk kızımda da çekmiştim. Bir iki sivilce çıktı ve göğüs hassasiyeti adete 4 gün kala testte silik çıktı dün kan tahlili verdim 1054 hcg çıktı. Şuan da hafif bel ağrım var ama fıtık da var oda etkiliyor ara ara kasık ağrısı koku hassasiyeti.
Amin inşallah 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve artık istiyorum acaba diyorum istediğim için mi bu kadar erken belirtiler var psikolojik olabilir belki test alıp yapsam daha 10 gün var içim içimi yiyor anlayacağınız :))
Amin inşallah 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve artık istiyorum acaba diyorum istediğim için mi bu kadar erken belirtiler var psikolojik olabilir belki test alıp yapsam daha 10 gün var içim içimi yiyor anlayacağınız :))
Evet tabi olabilir ben kızımda soğan kürü ve böğürtlen kökü suyu ile kaldım bunda da 3 gün sadece soğan suyu içtim adet bitiminde folik asit içtim ama diğer aylar tabi bende her ay aynı belirtileri yaşadım
Evet tabi olabilir ben kızımda soğan kürü ve böğürtlen kökü suyu ile kaldım bunda da 3 gün sadece soğan suyu içtim adet bitiminde folik asit içtim ama diğer aylar tabi bende her ay aynı belirtileri yaşadım