Gebeliğe Hazırlık Erken beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa maşallah ne güzel ben 24 üne randevu aldım muhtemelen görünür o zamana kadar. Olmaz bişey Allah'ın izni ile iyi çıkar sonuçların içini ferah tut. WC durumu ben de var gidiyorum bişey yok çok saçma sancı her daim var ama

Merhaba benimde çatlama gününden bu güne 8 gün geçti beta HCG verdim 3. 56 çıktı yükselme olacak mı çok merak ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız

Merhaba benimde çatlama gününden bu güne 8 gün geçti beta HCG verdim 3. 56 çıktı yükselme olacak mı çok merak ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız
Amin canım çok teşekkür ederim Ben iğne vs nasıl olur nasıl olmalı inan ki bilmiyorum. Ama bence tekrar kan ver en kısa zamanda inşallah gönlünce olur bebişin seninledir

İnşallah siz yerlesme kanaması yaşadınız mı?
Hayır yaşamadım ben sadece ağrı yaşadım adet ağrısı gibi ve ara ara hala batmalarım oluyor nefesim kesiliyor böyle. Bugün gecikmemin 3. Günü dün sağlık ocağında genel tahlil yaptılar beta hcg 740 olmuş az gibi geldi bana biraz

Artışlarin nasıl oldu iki kat olduysa sıkıntı yok

Evet canım iki kat gibi ama düzensiz günlerde verdiğim için kan çok anlayamadım bı de bu ağrılar olunca tedirgin oluyor insan ister istemez . Senin günün geçti mi ?
Benim günüm geçmedi çok karın ağrım vardı dün ama öyle dayanılmayacak gibi değil birde peçeteye ufak bir kan geldi ama yerleşme kanamasına yoruyorum inşallah öyledir

Ovülasyon testi alıp yumurtlama günlerini takip edip şansınızı arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra kan testi sonucu 2 gün ara ile 2 kat artmalı. Adet gecikmeden yaptırmayın bence acaba mı demekten başka birşey olmuyor Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba evet yükseldi çok şükür.. iki gun sonra 33.7 ye yükseldi sonraki iki gün 80.5'e sonra ki iki gunde de 192 ye
Bende 3.20 çıkmıştı da. Gün sonra yine verdim bakalım 1 2 saate yükselip yukselmedigini affedeceğim ve bugünde adet günün ama olmadım inşallah tutmuştur.

Tutmuş canım şimdi aldım haberini 14.50 ye yükselmiş değer iyimi acaba geçen perşembe 3. 20 cıktı cumartesi tekrar verdim iki gün sonra 14.50 olmuş yükselme oranı iyimi ki acaba
Herkesin degerleri farklı oluyor sen kimseninkiyle kıyaslama canım çok şükür iki günde bir tekrarla artışı kontrol et iki günde bir iki katı olursa sağlıklıdır

Herkesin degerleri farklı oluyor sen kimseninkiyle kıyaslama canım çok şükür iki günde bir tekrarla artışı kontrol et iki günde bir iki katı olursa sağlıklıdır
Doğru farklıdir inşallah iyi bakabilirim bebeğime çok teşekkür ederim mutlaka tekrarliycam takipteyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…