- 16 Aralık 2020
- 35
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi asilinannesii
-
Yaa maşallah ne güzel ben 24 üne randevu aldım muhtemelen görünür o zamana kadar. Olmaz bişey Allah'ın izni ile iyi çıkar sonuçların içini ferah tut. WC durumu ben de var gidiyorum bişey yok çok saçmaKeseyi göremedi tabi ki haftaya perşembe görünür muhtemelen dedi. Yumurtamı kontrol etti güzel sağlıklı çatlamış dedi bişey anlamadımbir de antibiyotik kullandığım için test verdim bakalım umarım iyi sonuç çıkar. Ya hamile değilken daha çok belirtim oluyordu. Arada bi çok nadir kasığıma sancı giriyor ama normal bi sancı. Bi de sürekli wc ye çıkıyorum
Merhaba benimde çatlama gününden bu güne 8 gün geçti beta HCG verdim 3. 56 çıktı yükselme olacak mı çok merak ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alırsınızİyi düşünelim iyi olsunNasıl geçti randevun ? Bir de ağrıların var mı senin de benim 1 haftadır alt karın ağrılarım bitmiyor Regl sancısı çekiyorum resmen ama böyle sanki reglin ikinci üçüncü günü gibi hafif ama rahatsız edici
Canım hakkında hayırlısı ne ise öyle olsunDeğerlendirdiyseniz ve fırsatın varsa bı kaç gün sonra kan ver birdaha benim 0.198 den 2,89 a yükseldi 4 günde sonra 12 oldu umarım senin de öyle olur. İçini ferah tut hayırlısı için bol bol dua et
Amin canım çok teşekkür ederimMerhaba benimde çatlama gününden bu güne 8 gün geçti beta HCG verdim 3. 56 çıktı yükselme olacak mı çok merak ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız
Yok zaten iğne falan kullanmadım ovulasyon testi kullandim inşallah yükselir çok teşekkür ederimAmin canım çok teşekkür ederimBen iğne vs nasıl olur nasıl olmalı inan ki bilmiyorum. Ama bence tekrar kan ver en kısa zamanda inşallah gönlünce olur bebişin seninledir
Ben yanlış okumuşum afedersinYok zaten iğne falan kullanmadım ovulasyon testi kullandim inşallah yükselir çok teşekkür ederim
Baktırdımm hamileyimBen yanlış okumuşum afedersinne oldu baktırdın mı birdaha ? Güzel haberlerini bekliyorum
Yaaa hayırlı olsunBaktırdımm hamileyim33.7 çıktı dün
İnşallah siz yerlesme kanaması yaşadınız mı?Yaaa hayırlı olsunçok sevindim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayır yaşamadım ben sadece ağrı yaşadım adet ağrısı gibi ve ara ara hala batmalarım oluyor nefesim kesiliyor böyle. Bugün gecikmemin 3. Günü dün sağlık ocağında genel tahlil yaptılar beta hcg 740 olmuş az gibi geldi bana birazİnşallah siz yerlesme kanaması yaşadınız mı?
Artışlarin nasıl oldu iki kat olduysa sıkıntı yokHayır yaşamadım ben sadece ağrı yaşadım adet ağrısı gibi ve ara ara hala batmalarım oluyor nefesim kesiliyor böyle. Bugün gecikmemin 3. Günü dün sağlık ocağında genel tahlil yaptılar beta hcg 740 olmuş az gibi geldi bana biraz
Evet canım iki kat gibi ama düzensiz günlerde verdiğim için kan çok anlayamadım bı de bu ağrılar olunca tedirgin oluyor insan ister istemez . Senin günün geçti mi ?Artışlarin nasıl oldu iki kat olduysa sıkıntı yok
Benim günüm geçmedi çok karın ağrım vardı dün ama öyle dayanılmayacak gibi değil birde peçeteye ufak bir kan geldi ama yerleşme kanamasına yoruyorum inşallah öyledirEvet canım iki kat gibi ama düzensiz günlerde verdiğim için kan çok anlayamadım bı de bu ağrılar olunca tedirgin oluyor insan ister istemez . Senin günün geçti mi ?
Ovülasyon testi alıp yumurtlama günlerini takip edip şansınızı arttırabilirsiniz. Bunun yanı sıra kan testi sonucu 2 gün ara ile 2 kat artmalı. Adet gecikmeden yaptırmayın bence acaba mı demekten başka birşey olmuyorKızlar merhaba
Bir sorum olacak ama biraz karışık ve aceleci görünebilirim şimdiden hoş görün
Son adet tarihim 17 temmuz ve 5 gün sürdü. 25 ve 28 temmuzda korunmasız ilişkim oldu bebek istiyoruz. Ben aceleci davranarak 30 temmuzda kan verdim ve sonucum 0.100 çıktı. Şuanda bat a 12 gün var. Bugün merak edip tekrar kan verdim beta hcg 0.198 çıktı sizce neden böyle ? Bu bir artış olarak kabul edilebilir mi yoksa önemsiz bir rakam mi ? Bu arada belirti olarak yumurtlama günümün başlangıcından beri inanılmaz kasık ağrılarım var ve afedersiniz açık sarı şeklinde akıntım.
Şimdiden teşekkürler
Sunucunuz ne oldu yükselme oldu mu?Merhaba benimde çatlama gününden bu güne 8 gün geçti beta HCG verdim 3. 56 çıktı yükselme olacak mı çok merak ediyorum inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız
Merhaba evet yükseldi çok şükür.. iki gun sonra 33.7 ye yükseldi sonraki iki gün 80.5'e sonra ki iki gunde de 192 yeSunucunuz ne oldu yükselme oldu mu?
Bende 3.20 çıkmıştı da. Gün sonra yine verdim bakalım 1 2 saate yükselip yukselmedigini affedeceğim ve bugünde adet günün ama olmadım inşallah tutmuştur.Merhaba evet yükseldi çok şükür.. iki gun sonra 33.7 ye yükseldi sonraki iki gün 80.5'e sonra ki iki gunde de 192 ye
Sonucunu bana da yaz merak ederim inşallah tutmuşturBende 3.20 çıkmıştı da. Gün sonra yine verdim bakalım 1 2 saate yükselip yukselmedigini affedeceğim ve bugünde adet günün ama olmadım inşallah tutmuştur.
Tutmuş canım şimdi aldım haberini 14.50 ye yükselmişSonucunu bana da yaz merak ederim inşallah tutmuştur
Herkesin degerleri farklı oluyor sen kimseninkiyle kıyaslama canımTutmuş canım şimdi aldım haberini 14.50 ye yükselmiş❤ değer iyimi acaba geçen perşembe 3. 20 cıktı cumartesi tekrar verdim iki gün sonra 14.50 olmuş yükselme oranı iyimi ki acaba
Doğru farklıdir inşallah iyi bakabilirim bebeğimeHerkesin degerleri farklı oluyor sen kimseninkiyle kıyaslama canımçok şükür iki günde bir tekrarla artışı kontrol et iki günde bir iki katı olursa sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?