- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Engel degilerken boşalma hamile kalmaya engelmi vajinaya girdikten sonra erken boşalma
eşimin bu durumu fark ettigimden haberi yok zaten söylemek istemiyorum bu sefer ereksiyon problemi olur diye bide isin ilginc tarafi çocuk meselesini düşündügümuzden beri oluyorYok erken boşalma olsa olsa orgazma engel olur ,gebeliğe neden olsun?
sakami yapiyorsun dalga geciyon dalga geciyosan hic hos degilEngel. Disari bosalmasi gerekiyordu gebelik için ok bebegim
Urologlar zamanli gebelik icin iliskide bu tur sorunlarin yasanmasini normal buluyorlar.uzulme psikolojisi rahat degildir.eşimin bu durumu fark ettigimden haberi yok zaten söylemek istemiyorum bu sefer ereksiyon problemi olur diye bide isin ilginc tarafi çocuk meselesini düşündügümuzden beri oluyor
ya acikcasi benim icin önemli degil sorun yokken de tatmin olamiyodum ayrintili yazmak istemiyorum bu tatmin olamama olayi benimle alakali kizken bilinc altina islenen namus olayi esimin bunda hic sucu yok cunku. acikcasi hamile kaldigim zaman bu sorunun kendiliginden ortadan kalkacağına inaniyorumerken boşalmak gebeliğe engel değil de yakında tatmin olamıyorum ben napayım diye konu açmayasın??Bence önce erken boşalmaya çözüm bulmalısınız
google arama yaptim zaten ordada sıkinti yok diyo ne bileyim burda böyle sorunu olup hamile kalan vardir diye konu actim acikcasi burdaki üyelerdem duymak beni rahatlatir diye actim rahatlatida zaten inan su 7 aydir cok buyuk sitres altindayim benim icin boyle bir konu acmak zaten zordu cok dusumdum buraya bu konuyu acmayi inan bugün karar verdimİki dakika google'da arama yapmak yerine buraya konu açmak nedendir hiç çözemedim.
anladım şuan böyle düşünüyorsunuz ama ileride problem olur diye erken çözüme ulaşmak en iyisi.Evlisiniz artık evlilik dışı bir olay değil ki yaşadıklarınız bence önce bunu çözmelisiniz kafanızda.Sonuçta hemen çocuk olmayabiliyor defalarca deneme gerekebiliyor.ya acikcasi benim icin önemli degil sorun yokken de tatmin olamiyodum ayrintili yazmak istemiyorum bu tatmin olamama olayi benimle alakali kizken bilinc altina islenen namus olayi esimin bunda hic sucu yok cunku. acikcasi hamile kaldigim zaman bu sorunun kendiliginden ortadan kalkacağına inaniyorum
bi hamile kalayim cocugum olsumda gerekirse o zamam bi caresine bakariz benim icin suan en önemlisi hamile kalmal. gerekirse simdi tip cok gelisti konuda o zaman ilac falan kullaniranladım şuan böyle düşünüyorsunuz ama ileride problem olur diye erken çözüme ulaşmak en iyisi.Evlisiniz artık evlilik dışı bir olay değil ki yaşadıklarınız bence önce bunu çözmelisiniz kafanızda.Sonuçta hemen çocuk olmayabiliyor defalarca deneme gerekebiliyor.
sagol icimi rahatlattinizÜzülme inşallah bebeğinde olur evliliğinde Mutlu Mesut devam eder. Erkekler belli etmese de çocuğum olmaz diye çok stres yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?