erken boşalma ve hamilelik

eşimin bu durumu fark ettigimden haberi yok zaten söylemek istemiyorum bu sefer ereksiyon problemi olur diye bide isin ilginc tarafi çocuk meselesini düşündügümuzden beri oluyor
Demek ki içten içe çocuk istemiyor ya da korkuyor. İçinizi ferah tutun, kısmetiyle olur inşallah

Hamileliğe en büyük engel stresmiş, ilişkiyi bebek odaklı yapmamak lazımmış. Bunları diyorum ki benim de aklımın bir köşesinde olsun.

erken boşalma hamile kalmaya engelmi vajinaya girdikten sonra erken boşalma
mutsuz bir yatak erken boşalma çocuk yapıp ne yapacaksınız tedavi ettirin eşinizi bu bir sağlık sorunu önceliğiniz o olsun çocuk gelir

Yok canım engel değil, belki eşin psikolojik heyecan yapıyordur ondan olabilir

bi hamile kalayim cocugum olsumda gerekirse o zamam bi caresine bakariz benim icin suan en önemlisi hamile kalmal. gerekirse simdi tip cok gelisti konuda o zaman ilac falan kullanir
Mutlu cinsel yaşam falan yalan en önemlisi çoğalmak mı diyosunuz?
Kediler gibi yani.
Kk ufkumu genişletiyorsun!

Boşalma olduğu sürece hamile kalmaya engel bir durum yok. Tabi sizde ya da eşinizde başka problemler yoksa.

Erken merken boşalıyor işte neden olmasın ki gebelik ?

eşimin bu durumu fark ettigimden haberi yok zaten söylemek istemiyorum bu sefer ereksiyon problemi olur diye bide isin ilginc tarafi çocuk meselesini düşündügümuzden beri oluyor
stress yapıyordur ondan. ama erken boşalmanın hamıle kalmakla bır alkası yokkı

Canım soyle tabiki niye soylemiyosun anlayamadım gercekten. Bu senin içinde oldukca onemli bir konu. E vitamini eksikliği bu soruna neden olabiliyor.
Keci boynuzu kürüde yapabilirsin.
Bu ikisi gebeliğide hızlandıran etkenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…