Erken boşalma yardım

izmifist354

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
12
2
86
31
Merhabalar 8 aydır evliyim evlendiğimizden bu yana erken boşalma sorunu yaşamaktayız eşim doktora gitmeye çekiniyor bende internette yaptığım araştırmalarda bu forumu keşfettim tekrardan konu açmak zorunda kaldım özür dilerim bu durumla alakalı açılmış onlarca konu var buralarda bazı etkili olduğu söylenen ilaçlar Özel mesajlardan paylaşılmış anladığım kadarı ile isim paylaşmak yasak bu durumda ricam Benlede paylaşırmısınız bu ilaçları özelden teşekkürler..

Doktora gitmeden ilaç kullanmasın. Sebebi psikoljik mi fizyolojik mi buradan bilemeyiz. Ayıp bir şey değil bu. Gördüğünüz üzere büyük bir çoğunluk yaşıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim evet bende o yönde düşünüyorum ancak fikrinden caydırmak kolay değil bende kendimce çözüm arıyorum belki geçicide olsa bizim için çözüm olabilir

Tıbbi açıdan erken boşalma ile biz kadınlar açısından erken boşalma farklı. Biz kadınlar için erken boşalma arzularımız isteğimiz doruğa çıkmışken eşlerimizin biz orgazm olmadan boşalmasıdır, çok tatsız bir durumdur uzun sürmesi halinde cinsel isteksizlik başlayabilir. Tıbbi yönden erken boşalma sorunu erkeğin ilişkiye girmeden ya da girdikten sonra bir dk gibi kısa sürede boşalmasıdır. İlk evlendiğimiz aylarda eşim her zaman değil ama aşırı uyarıldığında 3-5 dk içinde boşaldığı oluyordu, ama bu durumu kısa sürede ilişkiye hazır hale gelerek ikinci sefer daha uzun sürdüğü için kapatabiliyordu. Zamanla erkeklerde tecrübe ederek boşalmayı geciktirebilmek için eşle karşılıklı teknikler oluşuyor.

eşiniz kaç yaşında ? yavaş yavaş öğrenilen bir şey olduğunu bilin ama bunun için mücadele etmek lazım yoksa olmaz. önce sorunu sorun olarak kabul etmesi lazım ki birşeyler yapılsın ve sonuç alınsın

Merhabalar 8 aydır evliyim evlendiğimizden bu yana erken boşalma sorunu yaşamaktayız eşim doktora gitmeye çekiniyor bende internette yaptığım araştırmalarda bu forumu keşfettim tekrardan konu açmak zorunda kaldım özür dilerim bu durumla alakalı açılmış onlarca konu var buralarda bazı etkili olduğu söylenen ilaçlar Özel mesajlardan paylaşılmış anladığım kadarı ile isim paylaşmak yasak bu durumda ricam Benlede paylaşırmısınız bu ilaçları özelden teşekkürler..
Bekarken kendi hallediorsa isini simdi ona zaman lazim.Sonrasinda duzelecektir.Devam ederse doktor sart

Yorumlarınız için teşekkür ederim eşim 27 yaşında tabii ki bir doktor kontrolü şart belki durumu idare edicek bir çare aradım ben bu forumda bir çok konuda da okudum çeşitli ilaçlarla bu sorunun çözüldüğünü ayrıca bizde sprey kullandık biraz olsa işe yaradı o bile eşimin psikolojisini olumlu etkiledi

Back
X