Erken bosalma

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
Erken bosalma evliliğimde sorun. Eşim doktora gitti krem kullanıyor ama o krem de sanki bnde his kaybı oluşturuyor. Kullanmadığında çok kısa sürüyor ilişki anlamıyorum hiç bsy. Bir de kadın altta olunca erkekler daha mı çabuk bosalıyor?
Prezervatifı de bn sevmiyorum
Çözüm bulamıyoruz sanki
Böyle sorunlar yaşayacağımı tahmin etmezdim.

oncelikle kremi yanlis kullaniyorsunuz esin iliskiye girmeden 15 dk once sursun sonra yikasin biraz zamana birakin sık iliskiye girin genelde üstte sen ol farki anlarsin

Erken bosalma evliliğimde sorun. Eşim doktora gitti krem kullanıyor ama o krem de sanki bnde his kaybı oluşturuyor. Kullanmadığında çok kısa sürüyor ilişki anlamıyorum hiç bsy. Bir de kadın altta olunca erkekler daha mı çabuk bosalıyor?
Çözüm bulamıyoruz sanki
Kac dakika suruyir

zamanında bizde de kısmen bu sorun vardı.

kaşık pozisyonunda deneyin. üstteki bacağınızı biraz yukarı kaldırıp girişi daha rahat hale getirin. ne kadar rahat girerse kontrol o kadar onda oluyor. yani bizde öyle oldu.

eşinizin hareketi, yavaş çekimde gibi çok yavaş yapmasını ve boşalacağını hissettiği anda beklemesini söyleyin.

ilk birkaç deneme başarısız olabilir. pozisyona alıştıktan sonra kolaylaşabilir.

benimki bu şekilde öğrendi. ve bizde %80 işe yarıyor. hatta bazen benim uykum geliyor. bitir de uyuyalım diyorum artık... :)

inşallah işinize yarar...

Çözüm bulamıyoruz sanki
Emla krem kullandınız mı hiç?

Kremi iliskiden 15 dk once surup iliskiden once yikamasi gerekiyor. Yanlis kullandiginiz icin siz uyuşuyorsunuz. Aslinda esinizin uyuşmasi lazim.
kremin amaci bu, cinsel organi uyusturarak hazzi azaltacak ve bu sebeple bosalma gec gerceklesecek.
yani adam uzun sevisebilecek ama hissiz oldugu icin neredeyse zevk almayacak.
doktor antidepresan vermedi mi?
lustral kesin cozum, uroloji doktoruna erken bosalma sebebiyle gidince direkt lustral yazar aslinda.

Back
X