ben eşimle tanıştığımda ben 20 yaşındaydım o 21 yaşındaydı. onun o zaman da saçlarında beyaz vardı şimdi daha çok. şimdi ben 28 yaşındayım o 29 bende daha geçen sene hamile iken 1 tel çıktı bu aralar görünmüyor da hınzır.Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi?
Bu isler genetik yasla alakasi yokArkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi?
Beyaz saçın çokta yaşla alakalı olmadığını düşünüyorum, genetik durumlar söz konusu.Yeğenim 17 yaşında ve bir sürü beyaz saçı var başında.benim mesela dertten çıkmıştı :) Gerçekten tek tel bile yoktu, annemin ölümü üzerine bir başladı durduramadım bi sürü beyazım var.
bende ondan korkuyorum ya birden çoğalırsa :/
korkma cnm genetik bu benim arkadasim 15 yasindayken vardi suanda 20 yasinda halen iki 3 telin disinda yok. ayrica eşimdede var oda 25 yasinda korkma yani buyuzden stres yapmabende ondan korkuyorum ya birden çoğalırsa :/
Genetiktir. Olabilir. Benim 26 yaşında tek tük başladı. Boyarım. Boya beyazları artırır derler ama 34 yaşındayım hala tek tük var hiç artmadı. Sık boya yapmadığımda bile belli olmaz. Yani ille artacak diye bir şey de yok. Artabilir de tabi ama canını sıkmaya değmez. Doğal bir süreç bu. Birkaç yıl erken olması sorun teşkil etmez.
Boyamayı düşünebilirsin mecbur değilsin öyle gezmeye. Yaşın boya için de erken değil. Bozma moralini bunun için.
Arkadaşlar Merhaba
Genetiktir. Olabilir. Benim 26 yaşında tek tük başladı. Boyarım. Boya beyazları artırır derler ama 34 yaşındayım hala tek tük var hiç artmadı. Sık boya yapmadığımda bile belli olmaz. Yani ille artacak diye bir şey de yok. Artabilir de tabi ama canını sıkmaya değmez. Doğal bir süreç bu. Birkaç yıl erken olması sorun teşkil etmez.
Boyamayı düşünebilirsin mecbur değilsin öyle gezmeye. Yaşın boya için de erken değil. Bozma moralini bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?