Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erken değil mi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Needless

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
152
126
18
31
Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi ?

genetik.

bunun yaşlanınca gelen saç beyazlaması ile alakası yok. yaşlanmıyorsun yani.

25 yaşındayım bende de var bi sürü. 23 yaşındaki kardeşimde de var.

Beyaz saçın çokta yaşla alakalı olmadığını düşünüyorum, genetik durumlar söz konusu.Yeğenim 17 yaşında ve bir sürü beyaz saçı var başında.benim mesela dertten çıkmıştı :) Gerçekten tek tel bile yoktu, annemin ölümü üzerine bir başladı durduramadım bi sürü beyazım var.

Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi ?
ben eşimle tanıştığımda ben 20 yaşındaydım o 21 yaşındaydı. onun o zaman da saçlarında beyaz vardı şimdi daha çok. şimdi ben 28 yaşındayım o 29 bende daha geçen sene hamile iken 1 tel çıktı bu aralar görünmüyor da hınzır.
takma kafana.. çözümlü konulardan dert yaratma.

bende ondan korkuyorum ya birden çoğalırsa :/

ay bide sakın yolma o beyaz telleri bende de var annem çoğalır yolma diyor bende sana söyliyim

Genetiktir. Olabilir. Benim 26 yaşında tek tük başladı. Boyarım. Boya beyazları artırır derler ama 34 yaşındayım hala tek tük var hiç artmadı. Sık boya yapmadığımda bile belli olmaz. Yani ille artacak diye bir şey de yok. Artabilir de tabi ama canını sıkmaya değmez. Doğal bir süreç bu. Birkaç yıl erken olması sorun teşkil etmez.
Boyamayı düşünebilirsin mecbur değilsin öyle gezmeye. Yaşın boya için de erken değil. Bozma moralini bunun için.

Geçen sene saç rengimi biraz açmak için boyatmıştım ancak boyadan sonra aşırı dökülmem oldu ve bende artık doğal kullanmaya karar verdim yani beyazlar çok göze batmayana kadar boyatmayı düşünmüyorum. Ama psikolojik olarak yaş ilerliyor sendromuna kapıldım bian

Arkadaşlar Merhaba

19'umda beyazlamaya başladı. Şimdi saçımın yarısı falan beyazdır heralde. Babamın da askere giderken beyazmış saçı. Genetik anlayacağın.

Bu kadar büyütecek bişey yok. Boyalar sağolsun.

Erkek kardeşim senin yaşındayken 1 tane siyahı yoktu.
Anlayacağın genetik

canım sıfır beyazla sırf merakıma yaptım ilk boyamı, sonrasında birden beyazlar çıktı saçımda, ben de boyaya bağlamıştım o dönem.
bilemiyorum tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…