Genelde duyuyorum bunu gerçekten canın. Ama bende öyle olmadı hiç nedense..canım sıfır beyazla sırf merakıma yaptım ilk boyamı, sonrasında birden beyazlar çıktı saçımda, ben de boyaya bağlamıştım o dönem.
bilemiyorum tabi ki.
Daha dur 22 yaşındasın. Ben sevinmiştim bile, oh sonunda biraz olgunlaşıyorum herhalde, ilk beyazım da düştü diye.Geçen sene saç rengimi biraz açmak için boyatmıştım ancak boyadan sonra aşırı dökülmem oldu ve bende artık doğal kullanmaya karar verdim yani beyazlar çok göze batmayana kadar boyatmayı düşünmüyorum. Ama psikolojik olarak yaş ilerliyor sendromuna kapıldım bian
29 yaşındayım dipten gelenler full beyaz ..yapacak bişey yok :) lisede başladı beyazlamaya . Rabbim başka dert vermesin canım .Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi?
Ne var bunda benim sacim da yillardir var 25 yasindayim napim beyaz var diye karalar mi bagliyimArkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi?
Arkadaşlar Merhaba
Denediniz mi gerçekten faydası oldu muCanım çörekotu yağı saçların beyazlamasını engelliyor ve yeni koyu saç çıkarıyor :)
benimde doğuştan üç beyazım var tepede :) ben saç bakımına biraz düşkünüm saçlarım mat siyahtı şu an kopkoyu siyah ve parlak ve nereye değdiyse mübarek tüy çıkarıyor sürerken alnıma damlamış tam ortasında saç çıkmıştı alnımınDenediniz mi gerçekten faydası oldu mu
benimde doğuştan üç beyazım var tepede :) ben saç bakımına biraz düşkünüm saçlarım mat siyahtı şu an kopkoyu siyah ve parlak ve nereye değdiyse mübarek tüy çıkarıyor sürerken alnıma damlamış tam ortasında saç çıkmıştı alnımın
soğuk sıkma çörekotu yağını saç diplerine masaj yapa yapa sür havluyla sar ben sabaha kadar öyle duruyorum yapıp uyuyorum ama bir saat iki saat de olur sonra yıka haftada bir yapıyorum,bugun de badem-zeytin-argan-kayısı -çörekotu yağlarıyla yaptığım karışımım var onu yapıcam mesela :)ya süper o zaman nasıl uyguluyoruz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?