Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erken değil mi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaslarin dedigi gibi genetik
Bende de vardi. Simdi 3 yasindaki kuzumda var 2 tane canini sikma..

canım sıfır beyazla sırf merakıma yaptım ilk boyamı, sonrasında birden beyazlar çıktı saçımda, ben de boyaya bağlamıştım o dönem.
bilemiyorum tabi ki.
Genelde duyuyorum bunu gerçekten canın. Ama bende öyle olmadı hiç nedense..
Ben de yirmili yaşların başında bir kızıla boyadım. Sonra döndüm bir kaç yıl sonra normale.
Doğal saçlarımla 26 - 27 yaşında tek tük başladı. O gün bugün düzenli boyarım, hala tek tük, o da şakakların iç kısmında olduğundan ancak geriye atarsam saçımı ve dikkatli bakılırsa belli olur. 34 yaşındayım.
Oysa annem senin yaşında benim çoktu der. Belki boya denk geliyordur, belki gerçekten artırıyordur bilemiyorum, ama olmadı bana.
Ancak ben kızıl dışında 7den açık renge hiç çıkmadım, araya atılan ışıltılar dışında. Belki onun etkisi vardır

Son düzenleme:
Daha dur 22 yaşındasın. Ben sevinmiştim bile, oh sonunda biraz olgunlaşıyorum herhalde, ilk beyazım da düştü diye.
Yaş almaktan korkmayın bu kadar, kötü bir şey değil. Aksine toyluk gidiyor, her şeye üzülmek dertlenmek geçiyor biraz. Varsın iki üç beyaz iki üç kaz ayağı olsun
Ayrıca saçının rengini açtıysan ve bakımını iyi yapmadıysan dökülme yapmış olabilir. Boyalı saçın bakımını yapmak lazım. Bakım yağları, argan ya da keratin yağı al derim.. Redist marka tavsiye ederim. Kuaför pahalı satar ama dışarıdan alırsan da çok ucuz olur. Çok da tavsiye edilir, ben de çok memnunum.
Bir de boyayacağın zaman organik boyaları araştır derim. Bunlar da tam organik değiller sanırım ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Boyadıktan sonra mutlaka bir uçlardan aldır, uçlar nefes alsın saçının, sonra boya gelince sadece dipleri boya ya da boyat. Uçlara tekrar tekrar boya sürmedikten sonra her seferinde uçtan aldırmana gerek olmaz. Bahsettiğim markanın ürünlerini de kullanırsan yıpranmaz, dökülmez.

Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi ?
29 yaşındayım dipten gelenler full beyaz ..yapacak bişey yok :) lisede başladı beyazlamaya . Rabbim başka dert vermesin canım .

Arkadaşlar Merhaba
Henüz 22 yaşındayım ve saçlarımda 7-8 tane beyaz var. Saçlarım koyu renk olduğu için belli oluyor. Yaa çok moralim bozuldu sizce erken değilmi ?
Ne var bunda benim sacim da yillardir var 25 yasindayim napim beyaz var diye karalar mi bagliyimboya olsun bitsin

Arkadaşlar Merhaba

ben üniversiteye giderken 2 tane vardı benim gördüğüm, şimdi 27 yaşındayım bayaaa baya var, stresli bi dönemimde arttı. bir arkadaşımın ise lisedeyken daha tonla beyazı vardı. kişiden kişiye değişen bir durum yani. rahatsız oluyorsaniz -benim gibi- dipten kesebilirsiniz. :) saçlarım neredeyse simsiyah olduğu için beyaz anında görülüyor bende ne yazık ki...

Herkese çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Belki de arkadaşımın fark edip abartılı bi şekilde söylemesi beni böyle etkiledi ama genel olarak zaten takıntılı biriyim gereksiz yere taktım işte

Canım çörekotu yağı saçların beyazlamasını engelliyor ve yeni koyu saç çıkarıyor :)

Denediniz mi gerçekten faydası oldu mu
benimde doğuştan üç beyazım var tepede :) ben saç bakımına biraz düşkünüm saçlarım mat siyahtı şu an kopkoyu siyah ve parlak ve nereye değdiyse mübarek tüy çıkarıyor sürerken alnıma damlamış tam ortasında saç çıkmıştı alnımın

ya süper o zaman nasıl uyguluyoruz peki

ya süper o zaman nasıl uyguluyoruz peki
soğuk sıkma çörekotu yağını saç diplerine masaj yapa yapa sür havluyla sar ben sabaha kadar öyle duruyorum yapıp uyuyorum ama bir saat iki saat de olur sonra yıka haftada bir yapıyorum,bugun de badem-zeytin-argan-kayısı -çörekotu yağlarıyla yaptığım karışımım var onu yapıcam mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…