erken dğum ve kasılmalar

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
arkadaşlar 37 nin içindeyim bir haftadadır nidilat kullanıyorum ama dün doktorum kesicez ilacı dedi.anne kalbine zarar veriyomuş 36 dan sonra ama tehlikeyi atlattın dedi.doğsada bundan sonra küveze almayız.kasılmalar devam ediyor belimde ince bir ağrı oluyor zaman zaman.1 aralık sezeryan tarihim sizce o zamana kadar doğururmuyum keşke gününde doğursam deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

keşke bende senin gibi 37 haftalık olabilsem ne isterimki arkadaşım.16 haftalık hamileyim dogum sancım var bebek aşagı inmiş sürekli ayaklarım havada yatıyorum ama sancılarım devam ediyo.bence üzülme bide beni düşün.ben dogum yapsam küvezde kalma şansı bile yok daha 15 cm ve 130gr çok küçük offf.

Nerdeyse sonuna gelmiş niye endişeleniyosun.Ben 33+4'te doğum yaptım bebeğim 2200 gr doğdu ve küvöze girmedi hemen yanıma verdiler.Ben hastanedeyken zamanında 4000 gr doğan bebek solunum sıkıntısıyla küvöze girdi.Önemli olan bebeğin sağlıklı doğması gününde doğmasına takılma bence.
Ben de kasılmalar için ilaç kullanmıştım bende çok çarpıntı yapıyodu.Zaten sona yaklaşmışsın sana da zararı varsa kullanma daha iyi.Tabi ki gününde doğsun inşallah.Ama gününden önce gelirse de erken değil.

İnşallah bebeğin sabırsız olmaz da zamanını bekler.En azından 30.haftayı tamamlasan.Ben de 24.haftadan itibaren kanamalarla ha doğdu ha doğacak diye yüreğim ağzımda 33+4'e gelebildim.Sen de inşallah o günleri görürsün.

37de doğsa zamanını doldurmuş olara kabul edilio sen nie canını sıkıyosun ki ben anlamadım. valla çok güzel bi haftadasın hiç üzülüp de bebeği strese sokma. ben de 30. haftamda doğuruyodum az kalsın 34e kadar nidilat kulandık. drum kesinlikle kullanmicaksın bu haftadan sonra doğumu durdurmaya çalışmak mantıksız. dğarsa hoşgeldi dedi.kestik ilacı hemen. şimdi 36 oldum gelemeye pek niyeti yok. su iç bol bol ve yat dinlen.

canacığım allah şifa versin dua edelim inş haklıksın beni riski atlattım en azından senin bebişinde benimki 37 yi bulur inş.

çok şaşırdım 33+4 de doğum ve küveze almadılar.evet haklısın fazla pinpirikli olmamak lazım bol bol dinlenmek lazım.

senin bebek hala doğmadı yani benle aynısın o zaman evet çantamı hazırladım bekliyorum bakalım...

yaa kızlar bende 5.ayımdayım ama günde 1yada 2kez kasılmam oluyo bende korktm acaba erken doğum belirtisimi diye neyse sorcam dr.ma artık.hepimiz için hayırlısı...:18:

Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için teşekkürler inşallah sizin haftalarınıza gelirim bende.bana nidilat vermedi dr um buskopan verdi ama araştırdıgıma göre herkes nidilat kullanmış bende aldım ama kullanmadım kullansammı acaba.birde karnınızda şişme gerilme oluyomuydu kızlar?

yaa kızlar bende 5.ayımdayım ama günde 1yada 2kez kasılmam oluyo bende korktm acaba erken doğum belirtisimi diye neyse sorcam dr.ma artık.hepimiz için hayırlısı...:18:
ihmal etme bence hemen dr una git randevu gününü bekleme.ben tlf da sordum gel bakalım dedi bebek dogum pozisyonunu almıştı bile 1 gece hastanede yattım serum igne ilaç verdiler ama yinede tam yukarı çıkmadı 1 hafta sonra tekrar bakacak ihmal etme

Karında şişme gerilme dediğin şey kasılma değil mi zaten? Benim 12. haftamda başlamıştı kasılmalarım, 25 haftalık doğum yaptım. Ne olacağını Allah bilir ama olmayacaksa şimdiden olmaması daha iyi değil mi? Benim bebeğim 82 gün yaşadı; onu görmek, ona dokunmak çok güzeldi ama 82 gün boyunca sadece acı çekti miniğim. Bencilce düşündüğümde iyi ki doğdu da onu gördüm diyorum ama çektiği acıları düşününce keşke ilk kanamalarla gitseydi de o acıları çekmeseydi diyorum. Sizin için de hayırlısı olur umarım, vaktinde ve sağlıklı olarak alırsın yavrunu kucağına.

inşallah canım benim.senin yaşadıklarını yaşamam.zamanında saglıcakla alabilirim kucagıma.inan senin adına çok üzüldüm gözyaşlarımı tutamıyorum

bende yarın bi arıyım diyorum artık ona göre giderim.senin kac haftalıktı gittiğinde??ALLAHım sağsalim bi alsak bebeklerimizi kucamıza...

bende yarın bi arıyım diyorum artık ona göre giderim.senin kac haftalıktı gittiğinde??ALLAHım sağsalim bi alsak bebeklerimizi kucamıza...
ben 15+3 de yani 16 haftalıktım.sen kaç haftalıksın?inşallah benim yaşadıklarımı hiç kimse yaşamaz.duan için amiiiinnn inşallah zamanında ve saglıklı alırız kucaklarımıza

ben 15+3 de yani 16 haftalıktım.sen kaç haftalıksın?inşallah benim yaşadıklarımı hiç kimse yaşamaz.duan için amiiiinnn inşallah zamanında ve saglıklı alırız kucaklarımıza

ben 20+4 haftalığım.bug pek olmadı kasılmam ama acaba diyorum vitaminle falan ilgisi olabilirmi 3gündür falan içmiyodm dün gece basladm bugun pek olmadı sanki.dr.a da ulasamadm sorcam hepsini de bi ulassam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…