Erken doğan bebek ve emme güçlüğü- Acil yardım

Hayalciiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
6
0
86
30
Arkadaşlar merhaba, benim bebeğim 3 hafta erken doğdu ve maalesef solunum sıkıntısı sebebiyle 12 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdi taburcu olduk ve her öğünde 55 ml anne sütü içmeli dedi doktor, sütüm var ama bebeğim ne kadar emerse emsin göğsümü bitiremiyor ve yeterince beslenmiyor. Mecburen sağıyorum ve sağdığımdan vermeye çalışıyorum ama burda da biberon krizi yaşıyoruz. Philips avent almıştım doğumdan önce ama çocuk asla çekemiyor onu. Emiyor emiyor hala aynı yerde süt miktarı, başka başlığını da denedim yine alamadı. Bugün wee baby aldım ama o da çok hızlı akıyor korkuyorum reflü yapacak diye. Bana normal akan yenidoğan biberon önerisinde bulunur musunuz

Arkadaşlar merhaba, benim bebeğim 3 hafta erken doğdu ve maalesef solunum sıkıntısı sebebiyle 12 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdi taburcu olduk ve her öğünde 55 ml anne sütü içmeli dedi doktor, sütüm var ama bebeğim ne kadar emerse emsin göğsümü bitiremiyor ve yeterince beslenmiyor. Mecburen sağıyorum ve sağdığımdan vermeye çalışıyorum ama burda da biberon krizi yaşıyoruz. Philips avent almıştım doğumdan önce ama çocuk asla çekemiyor onu. Emiyor emiyor hala aynı yerde süt miktarı, başka başlığını da denedim yine alamadı. Bugün wee baby aldım ama o da çok hızlı akıyor korkuyorum reflü yapacak diye. Bana normal akan yenidoğan biberon önerisinde bulunur musunuz
Hem biberon hem memeyi çok uzun devam edemiyor . Meme reddiyle karşılaşmakmak için emzirme destek sondası hem emer hem süt içer hemde sütünüz artar emzirmeye hiç ara vermemeis olursunuz ,veya şırınga kaşık biberon tercihlerini seçebilirsiniz. Üst üste verilen bütün biberonlar meme reddine neden olur.

Ben artık meme reddini kabul ettim düşünün, sağıp vermeye tamamım. Yeter ki doysun bir daha hastaneye dönmek zorunda kalmasın. Ama hangi biberonu alacağımı netleştiremiyorum.

Ben philips avent kullandim halada onunla devam. Başka biberon dene. Tavsiyem emzir biberona alışırsa emmez. Sağım yapmak hiç kolay değil emzirmek en iyisi. Tabi sen bilirsin ama benim kızım 2,5 ay anne sütü aldı hep mama verdim üzülüyorum hala keşke sütüm olsaydi diye.

Kaç haftalık doğdu

37 haftalık doğdu ama gebelik zehirlenmesi sebebiyle aslında gelişimi yavaşlamış, biraz prematüre gibi olduk. Gerçekten emebilse ben de emzirmek istiyorum ama yok kesinlikle kendini doyuramıyor, yoruluyor. Zorlayınca da strese giriyor ter basıyor vs. psikolojim harap oldu bir kaç gün içerisinde. Yarın lansinoh biberonu deneyeceğim inşallah işe yarar yoksa tek tek tüm markaları denemek zorunda kalacağım.

37 haftalık doğdu ama gebelik zehirlenmesi sebebiyle aslında gelişimi yavaşlamış, biraz prematüre gibi olduk. Gerçekten emebilse ben de emzirmek istiyorum ama yok kesinlikle kendini doyuramıyor, yoruluyor. Zorlayınca da strese giriyor ter basıyor vs. psikolojim harap oldu bir kaç gün içerisinde. Yarın lansinoh biberonu deneyeceğim inşallah işe yarar yoksa tek tek tüm markaları denemek zorunda kalacağım.
Antikolik biberonlar var ona bakın mutlaka ben normal biberon kullanmıştım kızıma gaz yapmıştı benim kızda 37.haftada doğmuştu seni çok iyi anlıyorum küçücüktü gücü yoktu zor emiyordu ama zamanla büyür hızlıca Allah'ın izniyle

Back
X