• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum belirtileri neler kızlar?

senemsls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
1.281
511
43
26
Kızlar erken doğum belirtileri neler şuan 29+6 hamileyim bir kaç gündür kasılmalarım oluyor belimden inen bir ağrıyla beraber sık değil günde 2 kez falan bazende aşağıya doğru bir basınç oluyor sanki çocuk bi anda çıkıcakmış gibi korkuyorum açıkçası doğumun yaklaştığını neler gösterir? En son 28 de gittim hastaneye doktor herşey yolunda 1 ay sonra gel nst ye bağlıcaz dedi ama korkuyorum her an bir şey olacak diye.

Gittiniz mi doktora benimde aynısı vardı nst sancı çıktı yatış verdiler

Benimde dün aşırı kasılmam vardı bı sofra kurana kadar 4-5 defa oldu ve aynı şekilde tam o an midemde bulaniyoedu snaki idrara aşırı sıkışmışim gibiydi lavaboya gittiğimde de sadece sızıntı şeklindeydi sizinki nasıldı

Merhaba sadece 2 kez olduğu için direkt gitmek istemedim tekrarlarsa gidicektim çok şükür tekrarlamadı şuan sadece çatı ağrım oluyor zaten haftaya kontrolüm olduğu için gittiğimde nst bağlayacaklar bakalım şuanlık problem yaşamıyorum. Çok geçmiş olsun siz nasıl oldunuz durumunuz nedir?

Back
X