Acaba dedim normalmi ilk gebeligim hiç bişey bilmiyorum yada erken doğum yapanlar böyle bişey yasadimk acabaMerhaba bir görününndoktora olabilir
Canım seni korkutmak istemiyorum erken doğum yapan birisi olarak yazıyorum haftasını yaxmak istemiyorum daha çok korkacaksın sancı tipi ağrılar normal değil kramp tipi olabilirAcaba dedim normalmi ilk gebeligim hiç bişey bilmiyorum yada erken doğum yapanlar böyle bişey yasadimk acaba
Pazartesi randuvum vardi doktorum izindeymis şuan gidemedim başka bı doktora gideyim o zaman korkuyorum içimde de bı his var sanki heran doguracakmis gibi bide şey sanki karnımın içinde bişey bı anda kendini sıkıp 1-2 dk sonra bırakıyor gibi kasılma o oluyor herhalde karnım aniden taş gibi oluyor bı kaç gündür de yoğun bı mide bulantısı var ama sadece bulantı kusma falan yokCanım seni korkutmak istemiyorum erken doğum yapan birisi olarak yazıyorum haftasını yaxmak istemiyorum daha çok korkacaksın sancı tipi ağrılar normal değil kramp tipi olabilir
Bildiğimiz yeşil bı jel gibiydi bı parmak ucu büyüklüğünde bir defa geldi birdaha hiç olmadiYepyeşil akıntıdan kastınız nedir? Lütfen cevap verin çok muydu az mıydı?
Yani mantar da olabilir ama biraz korktum. Doktora gitme ihtimaliniz yok mu?Bildiğimiz yeşil bı jel gibiydi bı parmak ucu büyüklüğünde bir defa geldi birdaha hiç olmadi
En erken yarın gidebilirim bide 24. Haftada progestan hap baslamisti doktorum rahim gevsekliginden ondan sonraki kontrolumde sıkılaşmaya başladığını söylemişti ama hap geçen hafta bitti. Ve evet mantar var ama hep vardı hamileliğin başından beri defarca ilaç kullandım tedavi gördüm bitiriyor tekrar basliyoeu ama mantar genelde beyaz pütürlü akıntı olarak geliyor yani bu yeşil ilk defa olduYani mantar da olabilir ama biraz korktum. Doktora gitme ihtimaliniz yok mu?
Neymiş pekiAkıntıyı bilmiyorum ama benim doğum bel ağrısıyla başladı 1 hafta çektim bel fıtığı sandım başta değilmiş
Siz yarın gidin. İnşallsh önemli bi şeyi yoktur. Ama muhakkak bu yeşil jel akıntıyı söyleyin/En erken yarın gidebilirim bide 24. Haftada progestan hap baslamisti doktorum rahim gevsekliginden ondan sonraki kontrolumde sıkılaşmaya başladığını söylemişti ama hap geçen hafta bitti. Ve evet mantar var ama hep vardı hamileliğin başından beri defarca ilaç kullandım tedavi gördüm bitiriyor tekrar basliyoeu ama mantar genelde beyaz pütürlü akıntı olarak geliyor yani bu yeşil ilk defa oldu
Öyle yapmayı düşünüyorum devlette nst çektirmek istiyorum desem alirlarmi acaba yada ozelemi gitmeliyimyarın sabah hemen bi dr gidip nst çekilin
Yok aklımda zaten onu unutmam mide bulantısı tuhafıma gidiyor ben ilk başlarda da hiç yaşamadım bulantiSiz yarın gidin. İnşallsh önemli bi şeyi yoktur. Ama muhakkak bu yeşil jel akıntıyı söyleyin/
Devlette tüm şikayetlerinizi söyleyin nstye gönderir doktorÖyle yapmayı düşünüyorum devlette nst çektirmek istiyorum desem alirlarmi acaba yada ozelemi gitmeliyim
Tamamdır çok teşekkür ederimDevlette tüm şikayetlerinizi söyleyin nstye gönderir doktor
Mideniz de mi bulanıyor? Peki bebek hareketleri nasıl? Siz bu gece varsa bi kadın doğum acile gidin derim eğer kötüysenizYok aklımda zaten onu unutmam mide bulantısı tuhafıma gidiyor ben ilk başlarda da hiç yaşamadım bulanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?