P payedar Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 5.144 5.978 118 Çarşamba 21:37 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #21 Yeşil akıntı enfeksiyon demek ihmal etmeden acil doktora gidin ve vajinal kültür verin gerekirse antibiyotik başlanır enfeksiyon evet erken doğum riski yaratır
Yeşil akıntı enfeksiyon demek ihmal etmeden acil doktora gidin ve vajinal kültür verin gerekirse antibiyotik başlanır enfeksiyon evet erken doğum riski yaratır
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.939 En iyi cevaplar 2 83.949 598 Çarşamba 21:40 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #22 Yeşil enfeksiyonda oluyor, mide bulantısı kasılma falan da diyosun sen hemen bir acile mi gitsen?
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.376 428 38 21 Çarşamba 21:58 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #23 Donya .!.: Mideniz de mi bulanıyor? Peki bebek hareketleri nasıl? Siz bu gece varsa bi kadın doğum acile gidin derim eğer kötüyseniz Genişletmek için tıkla... Bebek hareketleri gayet iyi yani bayada hareketli bugün normale gore
Donya .!.: Mideniz de mi bulanıyor? Peki bebek hareketleri nasıl? Siz bu gece varsa bi kadın doğum acile gidin derim eğer kötüyseniz Genişletmek için tıkla... Bebek hareketleri gayet iyi yani bayada hareketli bugün normale gore
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.376 428 38 21 Çarşamba 21:59 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #24 gizemliasli .!.: Yeşil enfeksiyonda oluyor, mide bulantısı kasılma falan da diyosun sen hemen bir acile mi gitsen? Genişletmek için tıkla... Pekii randevu günü nu beklemeden en azından acile gideyim o zaman
gizemliasli .!.: Yeşil enfeksiyonda oluyor, mide bulantısı kasılma falan da diyosun sen hemen bir acile mi gitsen? Genişletmek için tıkla... Pekii randevu günü nu beklemeden en azından acile gideyim o zaman
N Nisven Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2025 98 31 3 35 Çarşamba 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #25 ebraarrr .!.: Neymiş peki Genişletmek için tıkla... Belki sizin için enfeksiyondandır ben doğum yaptım o hafta nst de bile çıkmadı sancı
ebraarrr .!.: Neymiş peki Genişletmek için tıkla... Belki sizin için enfeksiyondandır ben doğum yaptım o hafta nst de bile çıkmadı sancı
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.376 428 38 21 Perşembe 09:31 Konu Sahibi Konu Sahibi ebraarrr #26 Nisven .!.: Belki sizin için enfeksiyondandır ben doğum yaptım o hafta nst de bile çıkmadı sancı Genişletmek için tıkla... Hmmm pekii
Nisven .!.: Belki sizin için enfeksiyondandır ben doğum yaptım o hafta nst de bile çıkmadı sancı Genişletmek için tıkla... Hmmm pekii