Erken doğum kasılma sancı acil bakarmısınız lütfen

zeyzeynep49

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
102
44
13
25
Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar 32+5haftalık hamileyim sanki sancım varmış gibi hissediyorum doktor kasılma varmı diye soruyor bazen ama kasılmanın ne olduğunu bilmiyorum tarif edermisiniz (gebeliğe bağlı hidronefrozum var bundan dolayı stent takıldı o yüzden hep sancım vardı)şimdi korkum bunu ayırt edememek eğer doktora gitmem gerekiyor ve geç kalırsam korkusu yaşıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben de 32+0 im ve henüz taburcu edildim. Sancım vardı adet olacakmış gibi karından kaşığa vuran ağrı nitekim nstde de çıktı. Kasılma dediği de sanırım bebeğin toplanması çünkü nstde kontraksiyon çıktığında bebeğim toplanıp kalmıştı. Adet sancısı gibi sancı açılmaya sebep olabiliyormuş şimdi ilaç kullanıyorum doğumu geciktirmek için
Çok geçmiş olsun siz yine de gidin bir nst yapsinlar siz ayırt edemeseniz de cihaz eder. Sağlıkla ve vaktinde gelir yavrularımız inşallah

Size de geçmiş olsun. En iyisi gidip baktırmak olacak sanırım inşallah sağlıkla vaktinde kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…