Erken Doğum (lütfen yardım)

CloudCloud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
623
174
53
33
Merhaba daha önce konu açmıştm ama cevap veren olmadı malesef 17 haftalıkken suyum bittiği için bebeğimi normal doğum ile almak zorunda kaldılar sonrasında parça kalmaması için kürtaj yapıldı. Daha acısı çok yeni tam 24 gün oldu çok erken daha biliyorum ama tekrar bi bebeğim olsun istiyorum doğum yapıp hemen hamile kalan var mı ne kadar beklemek lazım?

Allah sabır versin bence bi sebebini öğren biraz vücudun dinlensin benimde başıma aynı olay geldi 21 haftalıktı benimki 1 seneyi geçecek nerdeyse hala kendimi hazır hissetmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun

sebebini öğrenemiyoruz malesef bilemiyolarmış bunun için herhangi bir test falan da yokmuş doğum sonra bir çok muayene ve testten geçtim hiç bir sıkıntı çıkmadı rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah bir daha

Hangi sebeple olursa olsun kürtaj sonrası en az 3 ay beklemek öneriliyor. Bir de sizin hem normal doğum hem kürtajınız var yani rahminiz daha çok yıpranmış. Vücudunuza toparlanması için biraz zaman verin. Aklınızda geçenleri tahmin edebiliyorum ancak sonrasında rahim duvarınızın inceliği ya da benzer bir sebeple tekrar sorun yaşamak çok daha yıpratıcı olacaktır. Hem vücudunuz için hemde ruhsal olarak en sağlıklısı en az 3 ay beklemek sonrasında detaylı bir muayeneden geçerek rahminizin durumunu öğrenmek diye düşünüyorum.

Beklemelisiniz , hem pskolojik olarak hemde vucudunuzun kendine gelmesi icin bekleyin.

Zamani gelincede saglicakla kucaginiza alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…