erken doğum nedenim olacak bu kadın sonunda

Şimdiden sinyalleri ver annenin geleceğiyle ilgili. Herkes annesinin yanında daha rahat eder sonuçta. Ben öyle yapıyorum :) annem gelecek 40 gün kalacak benle Bebek tek yapamayız vs. Kv yanında da kocamın yanında da sürekli diyorum. Sende dene işe yarayacak :)
kocamın yanında söyledim zaten biliyor kvde de biliyor sanırım.. zaten bebek bakmam dedi daha en baştan bakamazmış sanki ben cok meraklıyım.. o iş yapmamak için gelmek istemez ama annem var diye annemden hizmet bekleyebilir de.. anında hasta moduna girip oturduğu yerden kalkmama huyu var

Bak bu cok mantikli eşinin yaninda ara ki eşine beni aramıyor derse y as nimda ariyor goruyorum der. haftadanir kereyede aramıyor demesin bi zahmet
der emin ol hergün arasam da günde beş kere beni aradıgını biliyorum oğlunu günde üçten aşağı aramaz zaten sabittir. gece yatmadan ben yatıyorum oğlum diye de haber verir:)

büyük konuşmayayım da hatta günah da almayayım ama
bu kadın hastalık maskesi altına saklanıp yapıyor sanki
sizde hamilelik ve lohusa maskesi altına saklanıp çözeceksiniz
evet lohusayken sanırım beni cıldırtacak en sonunda eşime de onlarada evimdeyken resti cekip bütün bağları koparacağım gibi... sonunda da eşim boşanma davası acar zaten acarsa da acsın kendisi bilir

evet haftada bir kez cumaları ararım diye düşünüyorum yada eşimin yanında ararım ararsam diye düşünüyorum laf sokarsa da neden aramıyorsun hayırdır sen böyle değildin yada aklına geldim sonuçta falan diye oğlundan öğreniyorum iyi olduğunu derim
Haftada bir cok ya. Ayda bir ara bence. O seni arayip bezdiriyorsa da baska bir hat al kv'ye verme numarani. Yuz buluyorlar. Kocana sikayet etme. Annemi niye aramiyorsun derse de olumsuz etkilendigini soylersin. Yazik degil mi canina ya hamileymissin hem. Kv'ne alttan alma. Kv bipolar da kim cok saglikli? Herkesin kendi sikintisi var. Kimse icin kendini tuketmene degmez.

O kadar hasta ise klinige yatirsinlar. Ailedeki deli birken bin yapmak mi istiyorlar? Zaten cogu kv'nin delisi de bir akillisi da.
ayyy canım bir sürü doktora götürmüşler suan doktoru profesör ve en iyisi diyorlar ben cok iyi bilemem tabi.. onlara göre suan cok iyi cünkü suan iyi görünüyor cok daha kötü halleri oldu saldırgan telefonu bir dakika arayla arayıp sayıp sayıp kapattığı cıldırdığı anneme ve bana hakeret ettiği zamanları oldu.. suan hersey normalmiş güya

günaydın kızlar 5,5 aylık hamileyim.. kv'i nişanlıyken hergün arardım kendisi bipolar hastası.. ama aileme ve bana ettiği dengesiz sözler hakaretler yüzünden artık onu sevmiyorum ve daha az arıyorum daha az dediğimde iki günde üç günde bir... buaralar yine bana sarmıs durumda... öncelikle onlar ilçede oturuyorlar yarım saat uzaklıkta.. bana geldiklerinde ben cok yoruldum hizmet etmekten geldiler kaldılar bir şeye elini sürmedi ve sonunda hafif kanamam oldu.. o günden beri evinize gelmeye korkuyoruz diye laf sokmaya basladı.. cumartesi aradı pazar onlara gidecektik.. konu acıldı gel burda uzancaksan uzan yatak odasına gec falan dedi rahat et orası burası farketmez zaten biz seninle birlikte oturmayı planlıyorduk vs dedi.. bende pardon anlamadım dedim.. oturmaz mıydın dedi. bende ev ev üstüne olmaz herkesin düzeni ayrı oturmazdım evet dedim.. neyse dün onlara gittik bebeğimin ultrason resmini gösterdim aferin iyi büyütmüşsün seni şımarttığımıza değmiş dedi ben de ben zaten şımarıktım dedim.. ve bu lafları oğlu yanımızda yokken söylüyor ama ben artık karsılık veriyorum cıldırıyor.. şimdi takmış kafaya benim onu aramamama arasam sinirlerimi dengemi bozuyor.. bütün gece kafamda kurmaktan uyuyamadım..cok mutsuzum eşime söyledim kötü niyetle söylememiştir diyor.. ben mi hassasım napsam bilmiyorum
ama allah şahidim eger ki evime doğumdan sonra veya ileriki zamanda çöreklenirlerse kesinlikle kavga cıkartır eşimi boşarım cok kararlıyım.. kendisi hasta beni de delirtecek.. tahammül edemiyorum bu kadına zaten hassasım bu dönemde.. eşime söylesem anneme taktın diyecek yada o kötü niyetle dememiştir hasta su bu diyecek anlamayacak.. eşimle aramız cok iyi ama bu kadın beni delirttikçe içten içe kurmaya başlıyorum
Ufak bir sinir krizii :) çözer gibi benide hasta edecek de

yatmış zaten zamanında onlara göre iyi halde ama ben alışık değilim sanırım ben de sonunda cıldıracagım
Cildirmani istemeyiz. Memlekete saglikli evlatlar yetistirecek bedenen ve ruhen saglikli annelere ihtiyacimiz var. Hayat kv ile tuketilmeyecek, onlarin hirs ve arzularina, civisi cikmis evlilikleri yuzunden tum umitlerini bagladiklari pasa ogullarini yitirme korkularina kurban edilmeyecek kadar degerli.

Laf söylemekten çekinme. Güzel güzel alttan alttan söyle çekil.
Bebek doğunca da yardım bahanesine eve girer huzurunuzu bozar. Bebeğine ilk günden itibaren yalnız da gayet iyi bakarsın merak etme.

Sakın taviz verme kendinden. Sen yüz verdikce astarini ister. Istedigi kadar bık bık etsin içinden gelmiyorsa arama. Bir konusur iki konusur sonra susar. Ama eşinin seni arkaya almamsina üzüldüm onunla tekrar konusmayi dene destegine ihtiyacın oldugunu belirt

aynı kafadayız seninle. hiç taviz verme. her lafına karşılık ver, sakın eksik bırakma. birlikte oturma planı yapıyormuş, o kim oluyormuş? resmen senin adına karar alıyor, bu kadına herşey müstehak. o bir laf sokuyorsa sen iki sok, hiç acıma. hastalık mastalık bahane. ayrıca onun yaptığı her harekete aynı şekilde cevap ver. eve çöreklenme meselesine gelince onun hastalığını bahane edersin, psikolojik rahatsız bebeğime birşey yapar diye korkuyorum dersin. bu arada şahsen ben o kadar hizmet etmezdim, senin yerinde olsam oturduğum yerden kalkmam, hamileyim ben hizmet beklemeyin derim.

Tamam kadın hasta olabilir de sizden ne istiyor?
Oğlunu günde isterse 8 kez arasın elin kızından ne bekliyor ki?
Bence siz çekin elinizi eteğinizi komple eşiniz annesini mi özlüyor kendisi gidebilir aramak mı istiyor arayabilir sizi çok mu seviyormuş da konuşmak istiyor bu kadar ?
Baştan taviz vermişsiniz ama artık vermeyin o kadınla baş başayken eşiniz yanınızda yokken de telefona ses kaydı alın eşinize dinletin sonradan.

sen eşini onun annesiyle uyusmadıgınıza birbirinizi yaraladıgınıza bunund evliliğinizi etkilemesinden korktugundan bahset sık sık. cok iyi niyetli oldugundan ama kırılgan oldugu anlat . yabi sende onun annesi gibi ben me yaptım ki ben iyilik düsünürüm de.

aksi takdirde bu adamın düsüncelerini degistiremessin degistirmek için yırtınman gerek

Tamam kadın hasta olabilir de sizden ne istiyor?
Oğlunu günde isterse 8 kez arasın elin kızından ne bekliyor ki?
Bence siz çekin elinizi eteğinizi komple eşiniz annesini mi özlüyor kendisi gidebilir aramak mı istiyor arayabilir sizi çok mu seviyormuş da konuşmak istiyor bu kadar ?
Baştan taviz vermişsiniz ama artık vermeyin o kadınla baş başayken eşiniz yanınızda yokken de telefona ses kaydı alın eşinize dinletin sonradan.
ahhh canım özellikle haftaiçi öğlearalarında arıyor.. aramazsam yada telefonunu açmazsam hesap soruyor..ben aramazsam o arar

günaydın kızlar 5,5 aylık hamileyim.. kv'i nişanlıyken hergün arardım kendisi bipolar hastası.. ama aileme ve bana ettiği dengesiz sözler hakaretler yüzünden artık onu sevmiyorum ve daha az arıyorum daha az dediğimde iki günde üç günde bir... buaralar yine bana sarmıs durumda... öncelikle onlar ilçede oturuyorlar yarım saat uzaklıkta.. bana geldiklerinde ben cok yoruldum hizmet etmekten geldiler kaldılar bir şeye elini sürmedi ve sonunda hafif kanamam oldu.. o günden beri evinize gelmeye korkuyoruz diye laf sokmaya basladı.. cumartesi aradı pazar onlara gidecektik.. konu acıldı gel burda uzancaksan uzan yatak odasına gec falan dedi rahat et orası burası farketmez zaten biz seninle birlikte oturmayı planlıyorduk vs dedi.. bende pardon anlamadım dedim.. oturmaz mıydın dedi. bende ev ev üstüne olmaz herkesin düzeni ayrı oturmazdım evet dedim.. neyse dün onlara gittik bebeğimin ultrason resmini gösterdim aferin iyi büyütmüşsün seni şımarttığımıza değmiş dedi ben de ben zaten şımarıktım dedim.. ve bu lafları oğlu yanımızda yokken söylüyor ama ben artık karsılık veriyorum cıldırıyor.. şimdi takmış kafaya benim onu aramamama arasam sinirlerimi dengemi bozuyor.. bütün gece kafamda kurmaktan uyuyamadım..cok mutsuzum eşime söyledim kötü niyetle söylememiştir diyor.. ben mi hassasım napsam bilmiyorum
ama allah şahidim eger ki evime doğumdan sonra veya ileriki zamanda çöreklenirlerse kesinlikle kavga cıkartır eşimi boşarım cok kararlıyım.. kendisi hasta beni de delirtecek.. tahammül edemiyorum bu kadına zaten hassasım bu dönemde.. eşime söylesem anneme taktın diyecek yada o kötü niyetle dememiştir hasta su bu diyecek anlamayacak.. eşimle aramız cok iyi ama bu kadın beni delirttikçe içten içe kurmaya başlıyorum
sende ağzına geleni söyle sonra kötü niyetle demedim de

bugun eşimle konustuk annesi hakkında yeniden.. eşim annem hassas bir kadın sürekli ilgi bekliyor onun yapısı bu.. bana bile telefonda neler sayıyor duyuyorsun.. sen onun söylediklerine he de gec duymamazlıktan gel.. sen hamile oldugun için böyle alınıyosun yoksa onun hasta oldugunu yapısının bu olduğunu iyi biliyorsun.. biz evimizin kapısını kapattıktan sonra içinde mutlu olduktan sonra kim ne demiş hiç önemli değil.. sen duyma onun söylediklerini o değişmez biz iyi olalım yeter dedi.. adamın mantığı bu annesiyle ilgili

Bipolar hastasi kadına adam ne desin istiyorsunuz anlamadım. Hayır ne dese yine kendi bildiğini okur hatta daha uclarda hareketler başlar. Hasta kadınla ugrasmayin siz bebeginize ve eşinize bakın. Bu arada sakin doğan bebek ile yalnız bırakmayın sakin haaa

Bu kayınvalide düşmanlığını da anlamış değilim. Eşinin annesi sonuçta ne yapsa mutlu olursun annelikten mi red etsin??

Back
X