- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
moonacım ya kısmet işte bak okadar büyük bebek 2 gün yaşamış benim bebek 25 haftalıktı 900 gramdı 3 gün yaşadı...ama olmadı...neyse şükret rabbim tekrar nasip etmiş...darısı bana inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet moonacım ama işin kötüsü iki doktor ayrı konuşuyo..aslında ben tüp bebek uzmanıma çok güveniyorum ama o da 28. hafta diyo ben de 28. haftaya kadar bişey olursa dye korkuyorum...erken yaptırsam erken doğumu tetiklrse diye korkuyorum kafam iice allak bullak yani...
moonacım ya kısmet işte bak okadar büyük bebek 2 gün yaşamış benim bebek 25 haftalıktı 900 gramdı 3 gün yaşadı...ama olmadı...neyse şükret rabbim tekrar nasip etmiş...darısı bana inşallah..
ya bir de benim hiç iştshım yok ya napıcam...iki bebek taşıdığım halde...onları besleyemeyeceğimden korkuyorum...resmen zorla tıkıyorum ağzıma...2 kaşıkta doyuyorum...süt de kesiyo olabilir iştahımı ama içmesem bu sefer kalsiyum azalacak..ara sıra bacaklarım sızlıyo zaten..
sağol moonacım...
amin fatmacım yaaaaa işallah...cümlemiz....lekelenmen ne durumda senin...
ya işte kafa karıştırıcı acaba iğne bebeğin erken doğmasına etki mi etti..bebeğin geleceği mi vardı...bebiş iyidir inşalah iğne işe yaramış mıydı peki..
bilmiyorum canım kafam karışık...bnde rahim boyu kısa çok korkuyorum...sürekli yatıyorum zaten
canım benim inşallah geçer..doktor ne dedi bebek rahmi zorladığı için mi oluyomuş...