Merhaba kızlar benım erken dogum rıskım var 3 gun once kasık agrından ve karın sertlesmesınden hastanede yatısım yapıldı normalde ben kontrol ıcın gıtmıştım dr baana 36.1 gunluk 2.760 gr boyu 50 cm cıktı herseyı normal dedı bır karnıma baktı karnın cok sert bır nst gır senı yatıs yaptırabılırım dedı nst gırdım sancı cıktı ve 2 gun toplam 6 kılo serum yedım ıgne nst haplarla bıraz duzeldım ama eve geldım dr fazla beklemeyebılır dedı sımdı 36.5 gunluk olduk carsanba gunu kontrolum var ınslh o zmna kadar kızım bekler cok yorgunum habıre yatıyorum hıc kalkmıyorum hıcbı ıs yapmıyorum annem yanımda o yardımcı olıyo bana sagolsun o kadar kasık ve belım ugusuyorkı agrıyorkı ıkı ayaga kalkıyım baslıyo cok asagıda hıssedıyorum bebegımı acaba benım gıbı boyle erken dogum rıskı olan varmı bıde benım bu 2. Hamılelıgım ılk kızımda sezeryan oldum buda sezeryan
Artik 37.haftaya girceksin.37 ye girdinmi erken dogum denen olay kalkiyor normal dogum zamanina giriyor.endise etme insallah saglikla kucagina alirsin.
Bende 2 hamileligim erken dogumla oldu cok sukur sagliklilar.34 ve 36 haftalarda dogum yaptim.ikiside erken dogunda bu hamileligimde riskli benim.
Aslında evet gırıyorum ama dr cok erkn daha dedıgı ıcın cok tedırgın oldum bıde surup kullanıyorum amın ınlşh allahım butun anne adaylarının ellerını boş cevırmesın evlerını yavrularıyla gırmeyı nasıp etsın pekı senın ne gıbı tehlıken var
Benim sebepsiz erken dogumlarin bi cok dr bi sebep bulamadi.20 kusurlerde daha sancilarim basliyor benim.bence gunluk hayatina devam et surekli yatma artik 37 sin cunku kilosuda iyi ben 34 de dogan cocugumu hemen kucagima aldim.agir birsey kaldirma uzun sure ayakta durma ama hepde yatma.zaten drler 38 de sezeryana aliyot bosu bosuna strese sokma kendini
Saog canım valla ne bılem bıanda korkutuyolar ınsanı bende artk az ıyıyım ama ıkı ayaga kalkıp bı corba bıle yapem belım agrıyo korkuyom yatıyom hemn ınn bnde cok sıkıldım yat yat su carsanbaya kadar bır atlatsam dr ne dıcek cok merk edıyorum sanada cok gecmıs olsun pkı sen ne yapıyorsun sancı varsa yatıyormusun 2 cocuklu olup hamıle kalmk bıde erkn dogum rıskı olmk zordur benımde kızım var ben ılgılenemedıgım ıcın suan kayınvaldem de kalıyo kardesı dogunca gelıcek
ILK DOĞUMNU ERKEN YAPIP IKINCI DOĞUMUNU VAKTINDE YAPAN VARMI ?
ilk doğum 33 haftalik.oldu oğlum 1,600 gr doğdu kuvezde 22 gün kaldı şuanda 4 yasinda kardes istyr bizde dusunuyrz içinizde varmi ikinci doğumu erken olan hangi sıkıntıları yasadi cvp veriseniz sevenirim
ILK DOĞUMNU ERKEN YAPIP IKINCI DOĞUMUNU VAKTINDE YAPAN VARMI ?
ilk doğum 33 haftalik.oldu oğlum 1,600 gr doğdu kuvezde 22 gün kaldı şuanda 4 yasinda kardes istyr bizde dusunuyrz içinizde varmi ikinci doğumu erken olan hangi sıkıntıları yasadi cvp veriseniz sevenirim