Benimde karnim surekli sert oldugu ve kasilmalarim erken basladigi icin erken dogum riskim vardi adalat kullandim hep 2 kerede hastanede yattim 2-3 gun kasilmalari durduran serum bagladilar bunun disinda evde surekli yattim bu sekilde 38. haftaya kadar geldim ve 38. haftanin sonunda aniden sancilandim ve cok kisa surede dogum oldu. Stres yapmamak cok onemli ben cok stresliydim ve cok buyuk uzuntu yasamistim hamileyken o yuzden oldu sanirim.
Evet olabilir benimde surekli dktrm uzelmicen veya sikinti yapmican hic biseyi dedi cok sukur ailem elinden geleni yapiyo beni mutlu etmek icin nsallah bende kavusurum ogluma
Merhaba bendede erken dogum sancıları sızın haftanızda başladı
sürekli yatarak ve hastanede gecirdim sürecimi 6-7 hafta erken dogdu oglum 6 gun kuvezde kaldı
Allah acılarını göstermesin inşallah
bakırkoy ethica'da dogum yapmıştım acıkcası kuvez vs parasını ayrı bılmıyorum ama 6.gun cıktık hastaneden 2.gun kuveze gırdı oglum
5 gece kaldık yanı 6.500 tl yakın para odendı
yalnız suda var suıt odada kalıyordum bebegımı beklerkende orada kaldım
ama bende bazı yerlerde ucretsız oldugunu duydum fakat cok ayarlıcak fırsat olmadı
bakırkoy ethica'da dogum yapmıştım acıkcası kuvez vs parasını ayrı bılmıyorum ama 6.gun cıktık hastaneden 2.gun kuveze gırdı oglum
ama bende bazı yerlerde ucretsız oldugunu duydum fakat cok ayarlıcak fırsat olmadı
merhaba cnm! ben de geçen hafta doktor konrtolüme gittiğimde doktor bana erken doğum riskin var dedi. ben de plasenta previa var. ama benimki doğum kanalını tam kapamıyor sadece doğum kanalına yakınmış. böyle durumlarda erken doğum riski olabilir dedi doktor. inş durumum düzelir de bebeğim zamanında gelir.
Merhaba bende 21+2 gunluk hamileyim benimde erken dogum riskim var 14 haftada kanamam olmustu o gunden beri hep yatiuorum. Agrim oluyor kasilmalar oluyor cok zor cok korkuyorum stres yapmamaliyim biliyorum ama ne mumkun progestan hap proluton igne magnezyum hepsini kullaniyorum hakkimizda hayirlisi olsun ama yavrumu kaybetmekten cok korkuyorum.
Bende iki kez ikiz doğum yaptım ikisindede erken doğum riski yaşadım .gebeliğimin son 3 aylarını yatarak geçirdim 2. doğumumu bende Bakırköy ethica yaptım 2011 de Suit odada kaldım normal oda fiyatının iki katı. 5gece kalmışsınız ödediğiniz 6.500 tl Suıt oda ücretidir. benim oğlumda 5 gün yoğun bakımda kaldı bunun için 1 kuruş vermedik .üç gün kaldık 3 bin lira verdik. Bebek yoğun bakım bölümünü dert etmeyin
Bende iki kez ikiz doğum yaptım ikisindede erken doğum riski yaşadım .gebeliğimin son 3 aylarını yatarak geçirdim 2. doğumumu bende Bakırköy ethica yaptım 2011 de Suit odada kaldım normal oda fiyatının iki katı. 5gece kalmışsınız ödediğiniz 6.500 tl Suıt oda ücretidir. benim oğlumda 5 gün yoğun bakımda kaldı bunun için 1 kuruş vermedik .üç gün kaldık 3 bin lira verdik.
Kac haftalik dogum yaptiniz
Mrh sizin erken dogum riskiniz neden kaynaklaniyor benim rahim agzi genisligi var o yuzden bebegim icin surekli yatiyorum 27.haftayi bitirdim cok sukur
Mrh sizin erken dogum riskiniz neden kaynaklaniyor benim rahim agzi genisligi var o yuzden bebegim icin surekli yatiyorum 27.haftayi bitirdim cok sukur[/QUOpl
plasenta asgidaymis ama benim ilk cocugumda erken dogdu 35 haftayi zor getirmistik bunda 13 haftalikken kanamam oldu o gunden beri bende hep yatiyorum cok agrim oluyor kasilmalar oluyor rabbim herkzin yardimcisi olsun sizin kasilmalariniz oluyormu
Mrh sizin erken dogum riskiniz neden kaynaklaniyor benim rahim agzi genisligi var o yuzden bebegim icin surekli yatiyorum 27.haftayi bitirdim cok sukur[/QUOpl
plasenta asgidaymis ama benim ilk cocugumda erken dogdu 35 haftayi zor getirmistik bunda 13 haftalikken kanamam oldu o gunden beri bende hep yatiyorum cok agrim oluyor kasilmalar oluyor rabbim herkzin yardimcisi olsun sizin kasilmalariniz oluyormu
Cok sukur benim kasilmalarim yok kanama felanda yok agrim olmasin die dktr nidilat verdi bide progestan kullaniyorum ama ben yinede bisey olur die surekli yatiyorum