Erken dogum riski

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar mrb erken dogum riskim yok şükür bu konuyu acma nedenim erken dogum riskini nasil anliyor doktorlar.mantarim vardi bi cok doktoru gezdim fakat onemsemediler.Allah korusun ilerde erken dogum riskim olurda ilgilenilmez diye korkuyorum gar mi yasayan nasil anliyor doktorlar

Şimdiden bunları düşünüp stres olma. Zaten 24. Haftadan sonra doktor bebeğin hareketlerini saymayı öneriyor.. rahimde kasılmalarını say diyor.. nasıl kasılma olduğuna dikkat et diyor.. eğer düzenli kasılmalar olursa (örneğin 5 dakikada 1 kere) haber ver diyor. Eğer bi kasılma olup bide 1 gün sonra olursa önemsiz olduğunu söylüyor.. her ay bebeğinin kontrolleri yapılıyor, suyun plasentan takip ediliyor..

Tamam canim saol suan 22 haftalik.Çok doktor gezdim o yuzden korkuyorum bi yaziyi okuyunca aklima geldi böyle bi durum olsa diye Allah korusun

Tamam canim saol suan 22 haftalik.Çok doktor gezdim o yuzden korkuyorum bi yaziyi okuyunca aklima geldi böyle bi durum olsa diye Allah korusun
Allah korusun sen keyfini çıkar gebeliğin.. çok güzel birşey allah herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…