Erken doğum riski

Emellzeliha

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
276
498
23
25
Merhaba hanımlar 29+2 haftalikta erken doğum riski olduğunu öğrendim doktor tam sınırda olduğumu söyledi progestan fitil verdi ve magnezyum verdi belimde çok ağrım vardı ve kasıklarımda arada ağrı oluyordu o yüzden gitmiştim 3 gündür ilaçları kullanıyorum ama belim çok ağrıyor bazen adet olucak gibi genelde yatmaya çalışıyorum bir yemek yapmak için kalkıyorum arada lavabo o kadar onun dışında istiharat ediyorum benim gibi olan varmı sağlıkla çocuğunu kucağına alan

Merhaba ben 25.haftadan beri yatıyorum.Rahim ağzı kısalığı var bende 1e kadar düştü.2 hafta hastanede kaldım ciğer geliştirici vuruldum fitil kullandım .Şu an 32.haftadayım ilacı bıraktım ama tuvalet dışında kalkmam yasak.doktor yemek yapmamı bile yasakladı.sadece tuvalete gidiyorum.benim de bir haftadır bel ağrım var , sanırım bebek büyüdüğü için artık normal bu ağrılar inşallah sağlıkla kavuşursun

Amin canım inşallah sanada çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

İnşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…