- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
evet aynen dediğin gibi erken doğsun diye iğne yapılır mı... bebeğin anne karnında geçirdiği her saniye kıymetliii....erken doğma riskine karşılık rahatlıkla nefes alabilmesi için... kendi nefes alamzsa kuvezde kalması gerekecek çünkü.... hazırlıklar 1 günde bile olur gereknleri alırsınız hastane çıkışı bez falan... sağlıkla bir doğsun da...bu iğne çocuğun erken doğması için değil de erken doğarsa yaşaması için yapılıyor değil mi? bilgisi olan varsa memnun olurum bende öyle düşünüyorum 4-5 hafta daha dayanırsak iyi olur. işin garip tarafı eşimle heryeri döktük ev düzenliyoruz fazlalıklar atılıyor bebeğe yer açılıyordu. ama bebişimin hiç eşyası yok onuda hafta sonu alacaktık. artık hemen bir doğum çantası alalım askıya asalım sonrasını temin ederiz dedik. dün erken doğum olabilir lafını duyunca şok olduk bizim hazırlığımız yok demeye başladı eşim güldüm adam şaşkın şaşkın bakıyor. kabızlık için kayısı ve anüse zeytinyağı deneyeceğim. ilaç almak istemiyorum. dr. da vermedi zaten
canım bende ilaç kullanmadım ama çok beter bir durum wc sorunu... vazelin krem varya onu masaj yaparak sür makatına ...ve içeri doğru it parmağınla ... orayı sürekli nemli tutmaya çalış...