İlk bebeğini 29 haftalık rahim içi gelişme geriliği nedeniyle sezeryanla dünyaya getirmiş ve 71 gün sonra kaybetmiş ve şu an tekrar hamilelik düşünen birisi olarak konuyu tekrar güncelleme gereği duydum. Umuda çok ihtiyacım var.
İlk oğlum 29 haftalık doğdu onu kaybettik. İkincisi 35 haftalık doğdu çok şükür küveze bile girmedi sağlığı yerinde. Bir daha çocuk yapmayı düşünmüyorum, düşünemiyorum
allah sabrımızı arttırsın .
şükürler olsunki tekrar bebeklerimiz oldu.inşallah Allah bu acıları yaşayan herkese sağlıklı bebekler nasip ederr.
bende tekrar hamilelikten çok korkuyorum ama bi yandanda oğlum kardeşsiz kalmasın istiyorum.aslında yakın zamana kadar hiç düşünemiyordum yeni bi hamilelik.ama oğlum büyümeye başladı artık.3 yaşını doldurdu ve şimdi ben minik bi bebek görünce içim kıpır kıpır oluyor bi yandanda içim acıyor..offf karışık ve zor bi durum..rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
çok haklısın,bizler için yeni bir hamilelik normal hamilelik geçirenlere göre çok daha endişeli geçiyor.benimde cesaretim yok malesef.Allah kaybettiğimiz bebeklerimizin ömrünüde hayattaki bebeklerimize versin.hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de oğlumu kardeşsiz bırakmak istemezdim ama yaşım 31 yeniden gebelik düşününceye kadar iyice riskli döneme gireceğim üstelik bende kan pıhtılaşması var, doktorum her hamileliğimde aynı problemleri yaşayacağımı söyledi. Oğluma kardeş vermek isterken onu annesiz bırakmak istemem. Allah yavrularımıza uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?