Erken doğum?

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
33
Az önce de başlık açtım kimse cevap vermedi (Tabi ki de zorunda değilsiniz ama benim içinde bulunduğum olayı yaşanılan birinin fikrine ve diğer tüm annelerin desteğine ihtiyacım var sadece)
Az önce bi soru daha sormuştum karnımda kasılma oluyor diye bi ara geçti ama sonrasında daha sancım oldu. Eşimi aradım hastaneye gittik doktor erken doğum riski çok fazla dedi henüz 6 aylık hamileyim. Minicikler henüz endişeliyim çok korkuyorum. Erken doğum riski var diyorlar ama aynı zamanda hiç açılmamış yokmuş. Çok kötüyüm şuan.

Canım açılman yoksa bu çok büyük avantaj. Kaç haftalıksın tam? Benimde açılmam olmadığı için baya uzun süre dayandı bebeğim şükürler olsun. Korkma panik yapma

Doktor ne yapmani söyledi ? Bu risk her gebe için var. Temkinli davranın. inşallah atlatirsiniz .

Doktor ne yapmani söyledi ? Bu risk her gebe için var. Temkinli davranın. inşallah atlatirsiniz .
Yatıyorum şimdi. Dakka da bi odaya doktor girio oranı buramı kontrol edio ( yani oranı buramı derken genel olarak) serum taktılar

Canim bol dinlen ve stres yapmamaya calis. Inan cok etkiliyor. Bir de idrar yollari enfeksiyonun falan varsa muhakkak kullan ilacını. Ben kullanmadgim için erken doğum riski gecirdim 35.haftada. Simdi 37 ortalarina geldik.

Benim 28. Haftadan beri sancılarım var. Doktor kendini çok yorunca ayalta kalıyorsan olur dedi. Açılman olmadığı sürece sıkıntı yok. Dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…