Erken dogum

LEIDA

Defne ❤️ Demir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
564
1.550
113
31
Merhaba lutfen ban yemeyeyim ya da konum tasinmasin cunku hamilwlik bolumune kimse bakmiyor oraya da yazdim.

Bugun 34 haftalik oldum dun hic olmayan bir agirlik coktu ustume yururken otururken uzanirken sancim oluyor. Gobegim iki kati oldu bir gunde sanki kasiklarimda cok baski var. Cok rahatsizim kisacasi.

Yurtdisindayim doktora ulasamiyorum kafama gore aramayi denedim ama ulasamadim.

Erken dogum mudur normal midir inteenette yazanlar kafami cok karistirdi rast gele acile gitmek istemiyorum cidden bulundugum yer ucuncu dunya ulkelerinden hasta coronali insanlarla dolu.

ambulans çağırıp o sağlık ekibine danışma imkanınız var mı? ne biliyim onlar da sağlıkçı sonuçta

Buradan size yanlış bir öneride bulunabiliriz. Doğum yapabilecek zamanlardasınız Allah korusun bebeğinizde yada sizde bir problem olabilir. Bence bu riski alacağınıza önlemlerinizi alıp en güvenilir bulduğunuz hastaneye gidin.

Bebeğiniz hareketliyse, kanama yoksa pozisyonu yüzünden rahatsızsınızdır. Tabii en doğrusunu doktorlar bilir, acaba instadan falan doğum doktorlarına mı yazsanız?

Önce sakin ol kötü düşünme canım güzel düşün güzel olsun, doktorunun numarası yok mu arasan? Bide nete bakma hep sacma yazilar var

Bahsettiğiniz belirtiler bende de erken başladı ve hamileliğimin sonuna kadar çektim. Ben bir ay erken doğum yaptım.
Bir ara 34. haftada falan kasık ağrım olmuştu hastaneyi aramıştım. Kesin bir şey söyleyemeyiz muayene etmeden dediler.
Ama sanırım en belirgin özellik, sancı ve ağrıların tekrarlıyor olmasıdır. Eğer düzensiz ve arada bir ise sancı değildir demişlerdi. Sıcak suya yatarak da artıp artmadığını test edebilirsiniz.
Yine de önce hastaneyi arayın ve gerekirse gidin derim. Hafife alınacak bir konu değil.
Allah yardım etsin.

Kasilmalariniz mi oluyor? Dinlenince ya da pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancılardır. Hic bir sekilde geçmiyorsa ve giderek şiddetlenip sıklasiyorsa kisa zamanda hastaneye başvurun nst de ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…