Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim trizomi18 kg da önemliymişBenim de öyleydi 32. Hafta durmuştu büyümesi. 37. Hafta sağlıkla doğdu hem de beklediğimizin aksine 2700kg idi![]()
Bebeğim trizomi18 sezeryan olursam bebeğim vefy ederse onu göremem diye korkuyorum açıksasıDoktorunuz neyi uygun gördüyse dinlemek en doğrusu sağlıkla kavuşun inşallah![]()
Siz son ana kadar doğurmayı seçmişsiniz gerisi takdir Allah ın herkes son ana kadar mücadeleyi seçemez ben seçememiştim o yüzden yaşasa da allah korusun yaşamasada siz elinizden geleni yapmışsınız geriye dua etmek kalır inşallah sizinle evinize gelir bebeğinizBebeğim trizomi18 sezeryan olursam bebeğim vefy ederse onu göremem diye korkuyorum açıksası![]()
İnşallah çok zor geçiyor günler aşırı derecede ağlayasım geliyor zar zor tutuyorum kendimi yanımda ailemden kimse yok daha durumu anlatamadım onlara tek başıma yapabilirim inşallahSiz son ana kadar doğurmayı seçmişsiniz gerisi takdir Allah ın herkes son ana kadar mücadeleyi seçemez ben seçememiştim o yüzden yaşasa da allah korusun yaşamasada siz elinizden geleni yapmışsınız geriye dua etmek kalır inşallah sizinle evinize gelir bebeğiniz
Nasılsınız nasıl geçti doğumunuzİnşallah çok zor geçiyor günler aşırı derecede ağlayasım geliyor zar zor tutuyorum kendimi yanımda ailemden kimse yok daha durumu anlatamadım onlara tek başıma yapabilirim inşallah![]()
Pazartesi inşallah bir problem olmazsaNasılsınız nasıl geçti doğumunuz
Yanlış hatırlamışım inşallah çok güzel geçerPazartesi inşallah bir problem olmazsa
İnşallah çok dua edin bizeYanlış hatırlamışım inşallah çok güzel geçer![]()
İnşallah çok dua edin bizeEvet hayırlısı olsun inşallah .
sağ salim kolay geçsin.
Canım ⚘
Ederim allah kolaylık versin inşallah Bende normal doğum yapamaz isem diye tedirginim . Hazirandaİnşallah çok dua edin bize![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bütün hamilelere deEderim allah kolaylık versin inşallah Bende normal doğum yapamaz isem diye tedirginim . Haziranda