Erken doğum

Deadfb

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
73
37
8
Bugun de güzel haber yok malesef sanırım pazartesi doğum yapacağım bebeğim daha 2 kg35 haftalık ama 31 haftalık ile uyumlu çok korkuyorum 💚🥺🥺🥺

Benim de öyleydi 32. Hafta durmuştu büyümesi. 37. Hafta sağlıkla doğdu hem de beklediğimizin aksine 2700kg idi 😍

Bebeğim trizomi18 sezeryan olursam bebeğim vefy ederse onu göremem diye korkuyorum açıksası🥺
Siz son ana kadar doğurmayı seçmişsiniz gerisi takdir Allah ın herkes son ana kadar mücadeleyi seçemez ben seçememiştim o yüzden yaşasa da allah korusun yaşamasada siz elinizden geleni yapmışsınız geriye dua etmek kalır inşallah sizinle evinize gelir bebeğiniz

Siz son ana kadar doğurmayı seçmişsiniz gerisi takdir Allah ın herkes son ana kadar mücadeleyi seçemez ben seçememiştim o yüzden yaşasa da allah korusun yaşamasada siz elinizden geleni yapmışsınız geriye dua etmek kalır inşallah sizinle evinize gelir bebeğiniz
İnşallah çok zor geçiyor günler aşırı derecede ağlayasım geliyor zar zor tutuyorum kendimi yanımda ailemden kimse yok daha durumu anlatamadım onlara tek başıma yapabilirim inşallah 🥺🥺🥺

İnşallah çok zor geçiyor günler aşırı derecede ağlayasım geliyor zar zor tutuyorum kendimi yanımda ailemden kimse yok daha durumu anlatamadım onlara tek başıma yapabilirim inşallah 🥺🥺🥺
Nasılsınız nasıl geçti doğumunuz
Düzeltme*Yarın dediniz diye aklımda kalmış ptesiymiş merak etmiştim

Back
X