Erken doğum

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
25 haftalık hamileyim daha önce ki kontrol vs doktorum erken doğum vs Riski var demedi haftası ile uyumlu sorun yok dedi hep ama bir kaç gündür yoğun koşuşturma deprem etkisi vs derken karnım taş gibi oluyor yürümekte zorluk çekiyorum ağrı yaşıyorum bıçak saplanir gibi oluyor bunlar bebeğin büyümesine bağlı normal mi âcaba yarında uçak ile seyhat edicem çok korkuyorum ya gittiğim yerde doğum falan yaparsam diye risk olmadan da erken doğum olabilir mi

Seyahat öncesi muayene olmanda fayda var diye düşünüyorum, ama kendini şartlama belkide gerçekten aşırı stres yaptığıj için bu gibi şeyler yaşıyorsun, keza erken doğum yapmış bir insan olarak söylüyoruk benim böyle belirtilerim yoktu mesela, böyle belirtilerin var diye erken doğum yapacaksıj diye bir kural yok, ama hem için rahat etsin hemde bir bak bakalım neymiş sebebi bir muayene ol

Randevum vs yoktu acilden giriş yapsam alırlarmi acaba

Gittiğiniz doktor özel mi devlet mi? Genelde devlette rahim ağzı uzunluğuma açılmaya felan bakmıyor. Benim şu an gittiğim doktor her gititğimde kısalma var mı açılma var mı diye muhakkak bakıyor. Özele gidiyorsanız tüm değerlere bakmışlardır düye düşünüyorum ama seyahate çıkmadan önce yine bir sıkıntı var mı diye kontrole gidin bence.
Benim güzle giden bir hamileliğim vardı seyahate çıktım döneceğim gün kanamam ağrım başladı. Belki olacağı vardı bilmiyorum ama hep seyahatte kendimi çok yormamında illa etkisi olduğunu düşündüm. Tabi ki herkesin süreci farklı ama yine kontrol olun. Bu arada bebekler büyüyor tek noktada toplanma felan okumuştum hemen endişe etmeyin

Araştırma hastanesine gidiyorum ben özele bir kez tek gitmiştim oda hep sorun yok diyorlar

Bence doktorunuzla hemen iletişime geçin ilaç verir kasılmaları azaltmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…