Erken doğum

1huzurluanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
151
161
53
35
Acil yardım lütfen rahim ağzı kısalığı yaşayıp sonra düzelen var mı? Yada rahim agzı kısalıggı olup hiç bir işlem yapmadan gününde doğuran var mı ? 25 haftalığım ve şuan hastanede yatıyorum erken doğum olucak diye korkuyorum

Geçmiş olsun ben de kısalık hiç yoktu yeterli uzunluktaydı tam 25 haftalıkken herşey normaldi 29 da aniden kanama başladı 31 e girdiğim gün doğum yaptım.

Ben yaşamadım ama Serklaj yapıldı mı? Veya bildiğim kadarıyla progesteron tedavisi vs yapılıyor. Doktorunuz süreci yönlendirir zaten ama korkmayın stres daha çok etkiler durumunuzu. Öncelikli hedefiniz 28. Hafta yaşam sınırı sonra 32 falan olur. Çok okuyoruz serviks kısalığı yaşayıp haftalarca doğum yapmayan sonra bebeğine kavuşan. Sizde inşallah sağ Salim kucaklarsınız. Bu arada hastaneden çıkarsanız bile kesinlikle iş yapmayın bol bol ayaklarınızı uzatarak istirahat edin ve güzel beslenin

Geçmiş olsun ben de kısalık hiç yoktu yeterli uzunluktaydı tam 25 haftalıkken herşey normaldi 29 da aniden kanama başladı 31 e girdiğim gün doğum yaptım.
Vakti saatinde olsun inşallah ama 31 haftalık bile benim için çok iyi bebeğiniz iyidir umarım

Çok teşekkür ederim doktor çıkarmadan düşünmüyorum

H
Hayır . Maalesef sebep bulunamadı bu yüzden ben travmayı hiç atlatamadım 2 seneyi geçti ama hep düşünüyorum neden diye
Bende bundan çok korkuyorum ya sebepsiz olmasından çok geçmiş olsun . Dün doktora diyorum ki erken gelir mi ? Adam da gelmez gelmez diyor ama işte nerden bilsin
İnşallah ne sen ben ne başkası kimse yaşamasın .

Bende bundan çok korkuyorum ya sebepsiz olmasından çok geçmiş olsun . Dün doktora diyorum ki erken gelir mi ? Adam da gelmez gelmez diyor ama işte nerden bilsin
İnşallah ne sen ben ne başkası kimse yaşamasın .
Bak perinotoloji uzmanı bana demişti ki gebelik canlı bir bombadır. Her an patlayabilir sen her an bunu düşünemezsin ama bunu kabul etmen lazım diye kimse erken doğuma hazır olamaz ama en azından hazırlık yapabilir ben çok ani yakalandım sayılır evde yat hareket etme dedi 1 hafta geçmedi doğum yaptım Allah yüzüme baktı ciğer geliştirici vuruldum özel doktorlara pek güvenme muhakak üniversite ya da devlet Hastanesi'ne git çünkü özel hastaneler erken doğumları pek sevmezler almazlar zaten yoğun bakımları da pek teşekküllü değil hiç gerek yok.

Ben özel hastaneden paket aldım erken gelirse mecbur almak zorunda .
Ya yaşadığım yerde inan doktor yok hepsi özel hastanede devlet hastanesinde ki doktorlar burda gerçekten kötü üniversite hastanesi de bana çok uzak ben Bodrumda yaşıyorum. Perinatoloji için bile izmire gidicem

Özele gelir misn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…