Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 32+3 haftalık hamileyim 2cm açıklığım var ve rahim duvarım incelmiş bebeğin başı aşşağıda ve sürekli sancım oluyo doktorum 34haftada doğum olacağını söyledi acaba 34.haftada normal doğum olurmu aranıZda bu haftalrda normal doğum yapan varmı
Merhaba 32+3 haftalık hamileyim 2cm açıklığım var ve rahim duvarım incelmiş bebeğin başı aşşağıda ve sürekli sancım oluyo doktorum 34haftada doğum olacağını söyledi acaba 34.haftada normal doğum olurmu aranıZda bu haftalrda normal doğum yapan varmı
Bende 15 eylülde 31+4 günlükken doģum yaptım.benim 3 cm açıklık vardı.yarım saat içinde 6 cm ye kadar açıldı.bebek çok küçük birde doğumda yorulmasın diye acil sezeryana aldılar.2 cm açıklıkla nasıl bekletiyolarki seni?normalde 2 cm de doğum başlamış oluyor.
Kızlar merhaba. Ben de 33+1de çok az açıklik var ama bebeğin başı elime geliyor dedi doktor. ciğer gelistirici vuruluyorum bir de progestana başlattılar. Hastaneye yatmadım evde dinleniyorum ama kasılmalar devam ediyor. Sizin kasılma haricinde başka bir belirti var mıydı? Mmakaya
canım bebeğin nasıl inşallah en az sıkıntıyla atlatıyorsunuzdur bu süreci