- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
arkadaşlar erken doğum olduğu taktirde bebeklerin yaşaması için yenidoğan ünitesi iyi olan hastaneleri söyleyebilir misiniz?sizin ve ya erken doğum yapmış olan tanıdıklarınızın tecrübelerini paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah böyle bir durum yoktur. Aklına öyle şeyler getirme
İl belirtmemişsin ama bende İstanbulda Medipol hast. doğum yaptım inanılmaz temiz bir hast.çok memnun kaldım sadece bebeğin yanına 3 ay içinde 3 kere girebildim o iyi olsunda önemli değil dedim. Bebekle ilgili herhangi bir ücrette ödemedim hepsini SSK karşıladı.
cnm bende medipole gidiyorum kadıköy medipol dimi senin dediğin benim hastane orası bende 4 cm boyunda miyom var doktor erken doğum olabilir dedi ama önlem amaçlı ilaç vercek olmasın diye doktorum seval pata allh korusunda inş bşıma gelmez zamanında doğar ama eger olursada nasıl yaklaşıyolar premeture bebekleri genelde yaşatamıyolar sen kaç haftlaıkken doğurdun bebegini bu arada allh bağışlasın:CüvCüv:
Evet canım kadıköy medipol yol üzerinde hemen ben oraya 2/3 kere gittim dr erkekti erken doğum olunca benim olduğum yerde 2 tane hastane vardı birinde küvez yoktu biride Asm'ydi orası da bir geceye 5 milyar dedi Medipole gitmek istedim iyikide gitmişim doğumumu yapan drdan çok memnunum Sema hnm benim oğlum doğduğu zaman 30. hafataya girmiştim SAT'a göre ama dr 28hftlık dedi 1050gr doğdu ve çok şükür ki yaşıyor.
İnşallah erken doğum olmaz birde ben gittikten 2 gün sonra doğum yaptım ve ciğer gelişimi için iğne oldum.
Evet canım kadıköy medipol yol üzerinde hemen ben oraya 2/3 kere gittim dr erkekti erken doğum olunca benim olduğum yerde 2 tane hastane vardı birinde küvez yoktu biride Asm'ydi orası da bir geceye 5 milyar dedi Medipole gitmek istedim iyikide gitmişim doğumumu yapan drdan çok memnunum Sema hnm benim oğlum doğduğu zaman 30. hafataya girmiştim SAT'a göre ama dr 28hftlık dedi 1050gr doğdu ve çok şükür ki yaşıyor.
İnşallah erken doğum olmaz birde ben gittikten 2 gün sonra doğum yaptım ve ciğer gelişimi için iğne oldum.
arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz hastane varmı ben üçüzlere hamileyim ve şimdiden araştırmaya başladım