Premature Bebekler erken doğumda en iyi hastaneler

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canxoxzxuxm77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
76
0
86
İstanbul
arkadaşlar erken doğum olduğu taktirde bebeklerin yaşaması için yenidoğan ünitesi iyi olan hastaneleri söyleyebilir misiniz?sizin ve ya erken doğum yapmış olan tanıdıklarınızın tecrübelerini paylaşır mısınız?

merhaba canözüm öncelikle , inşallah erken doğum yapmak zorunda kalmazsın ve çok çok geçmiş olsun :(

sana şiddetle önereceğim hastane cerrahpaşa yeni doğan yoğun bakım ünitesidir alanında çok iyi ve hergün profösörler ilgilenmektedir asistan doktorlarıda çok iyi benim bebeğim 4,5 ay kaldı ve mucizeyi başardılar bu dönem içinde her alanın profösörleri bakıyor göz,böbrek,solunum bebeğin ayağına geliyor tekrar söylüyorum CERRAHPAŞA ...

canım gittiğim doktor yani takibimi yapan doktor cerrahpaşada öğretim üyesi bir prafösör..bir sorun olmazsa onun önerdiği bir hastanede doğum düşünüyorum..ama allah korusun erken doğum falan olursa sence doktor cerrahpaşasa doğum yaptırı mı?ben muayenesine gidiyorum..

bende özel muayanesine gitmiştim ve hastanaye çağırdı benim erken doğum olmuştu prof.rıza madazlı cerrahpaşada doğum yaptırdı doktorunla konuşmadan bişi diyemem..ben özeline gittim ve kendisi hastanede doğum yaptırdı..hastane yeni doğan bakımından çok iyi doğumhanede iyi ben memnun kalmıştım...

valla cnm bende 30haftalık doğum yaptım preklampsi nedeniyle bebeğim1300gr doğudu ve46 gün yoğun bakımda kaldı türkiye hastanesinde yattı ve süper ilgilendiler ve kızım şimdi çok sağlıklı maşallah 4500gr oldu ayrıca yoğun bakım ünitesinide ssk 100de 100 karşılıyo 1ytl bile ödemeden kızımı teslim aldım ayrıca hergün bebeğini istediğin satte görmek de serbest tavsiye ederim.

30 haftalık erken doğum yaptım.bebeğim hala küvezde.çapa tıp fakültesinde yeni doğan yoğun bakım servisinde.Biz memnn kaldık şu ana kadar bi sorun yaşamadık.doğumum orada olduğu için bebeğimizin bakımını da yine aynı hastahane üstlendi.gerek kadın doğum gerek yoğun bakım iyi,tavsiye ederim

bende ümraniye hospitalıum da doğum yaptım drum oranın druydu.erken doğumla 34+2 de doğdu bebeğim.19 gün hastanenin yoğun bakımında kaldı çok şükür bi problemimiz olmadı hemşireler falan çok ilgiliydiler.ben memnun kaldım ayrıca ssk karşıladı tüm masrafları

samsunda ondokuzmayıs üniversitesi araştırma hastanesi yeni doğan ünitesi oldukça iyi.
arkadaşımın bebeği 32.haftada 1100 grm olarak doğdu.
28 gün kaldı orada..
maşallah şu an herşeyi sağlıklı 2 ay oldu doğalı..

İnşallah böyle bir durum yoktur. Aklına öyle şeyler getirme
İl belirtmemişsin ama bende İstanbulda Medipol hast. doğum yaptım inanılmaz temiz bir hast.çok memnun kaldım sadece bebeğin yanına 3 ay içinde 3 kere girebildim o iyi olsunda önemli değil dedim. Bebekle ilgili herhangi bir ücrette ödemedim hepsini SSK karşıladı.

bende marmara üniv. hastanesinde doğum yaptım.. 15 gün küvözde kaldı ikizlerim.. benle ve bebeklerle ilgileri iyiydi.. günde 2 kere görüyordum bebişlerimi.. bizde emekli sandığına bağlıyız hastaneye küvöze ve sezeryana ücret ödemedim..

İnşallah böyle bir durum yoktur. Aklına öyle şeyler getirme
İl belirtmemişsin ama bende İstanbulda Medipol hast. doğum yaptım inanılmaz temiz bir hast.çok memnun kaldım sadece bebeğin yanına 3 ay içinde 3 kere girebildim o iyi olsunda önemli değil dedim. Bebekle ilgili herhangi bir ücrette ödemedim hepsini SSK karşıladı.

cnm bende medipole gidiyorum kadıköy medipol dimi senin dediğin benim hastane orası bende 4 cm boyunda miyom var doktor erken doğum olabilir dedi ama önlem amaçlı ilaç vercek olmasın diye doktorum seval pata allh korusunda inş bşıma gelmez zamanında doğar ama eger olursada nasıl yaklaşıyolar premeture bebekleri genelde yaşatamıyolar sen kaç haftlaıkken doğurdun bebegini bu arada allh bağışlasın:CüvCüv:

Demek medipol de almıyorlar. Bende Göztepe Medical Parka gidiyorum. Erken doğum riskim çok yüksek. Yarın telefon açıp soracam küvez parasını. Ssk nın karşılaması gerekiyor diye biliyorum bende.

cnm bende medipole gidiyorum kadıköy medipol dimi senin dediğin benim hastane orası bende 4 cm boyunda miyom var doktor erken doğum olabilir dedi ama önlem amaçlı ilaç vercek olmasın diye doktorum seval pata allh korusunda inş bşıma gelmez zamanında doğar ama eger olursada nasıl yaklaşıyolar premeture bebekleri genelde yaşatamıyolar sen kaç haftlaıkken doğurdun bebegini bu arada allh bağışlasın:CüvCüv:

Evet canım kadıköy medipol yol üzerinde hemen ben oraya 2/3 kere gittim dr erkekti erken doğum olunca benim olduğum yerde 2 tane hastane vardı birinde küvez yoktu biride Asm'ydi orası da bir geceye 5 milyar dedi Medipole gitmek istedim iyikide gitmişim doğumumu yapan drdan çok memnunum Sema hnm benim oğlum doğduğu zaman 30. hafataya girmiştim SAT'a göre ama dr 28hftlık dedi 1050gr doğdu ve çok şükür ki yaşıyor.
İnşallah erken doğum olmaz birde ben gittikten 2 gün sonra doğum yaptım ve ciğer gelişimi için iğne oldum.

Evet canım kadıköy medipol yol üzerinde hemen ben oraya 2/3 kere gittim dr erkekti erken doğum olunca benim olduğum yerde 2 tane hastane vardı birinde küvez yoktu biride Asm'ydi orası da bir geceye 5 milyar dedi Medipole gitmek istedim iyikide gitmişim doğumumu yapan drdan çok memnunum Sema hnm benim oğlum doğduğu zaman 30. hafataya girmiştim SAT'a göre ama dr 28hftlık dedi 1050gr doğdu ve çok şükür ki yaşıyor.
İnşallah erken doğum olmaz birde ben gittikten 2 gün sonra doğum yaptım ve ciğer gelişimi için iğne oldum.

hım sağol cnm yazdıgın için bende oraya gidiyorum inş olmaz baklaım bu miyom bana sorun çıkarmaz inş senin neden erken doğum oldu cnm bu arada allh bagışlasın:emir_bebek:

aybeku buyuk gecmıs olsun.Bende Medıcal Park Goztepe ye gıdıyorum. Erken dogum rıskım cok yuksek.30.haftaya gırdım bende erkek bebeğim olacak Allahın ıznıyle.Bebegın ne kadar sure kuvezde kaldı. Para odedınmı? ssk lımısın? Bebegının kuvezde kalması konusunda sorun yasadınmı?Cıger gelıstırıcıı ıgneyı dogumdan ne kadar once vuruldun? hangı markaydı?

arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz hastane varmı ben üçüzlere hamileyim ve şimdiden araştırmaya başladım

cnm ben ege ünv. doğum yaptım mecburen erken doğum oldu çünkü. özel hastahaneye gidiyordum sancılarım29. haftada başladı hastanemde durdurulamayınca üniversiteye gönderdi dr. ve 35. haftaya kadar yattım doğumhanede.35te doğum yaptım çok şükür meleklerim iyiler. tavsiye ederim çünkü yenidoğan prematüre ünitesi var

Back
X