Premature Bebekler erken doğumda en iyi hastaneler

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hım sağol cnm yazdıgın için bende oraya gidiyorum inş olmaz baklaım bu miyom bana sorun çıkarmaz inş senin neden erken doğum oldu cnm bu arada allh bagışlasın:emir_bebek:

Rica ederim inşallah çıkmaz ve zamanında doğar bebeğin.. Neden erken doğdu bilmiyorum pek bişey söylenmedi ama hast. gitme sebebim suyumun gelmesiydi muayenede açılmam olduğu için doğum başlayacak dediler ve suyum çok azdı dr bebğin eşi öndeydi dedi ama sebep bumu bilmiyorum birde benim 2. çocuğum büyük oğlum 8 aylıkken hamile kaldım birazda zayıfım yoruldum da hepsi de neden olabilir aslında.....

aybeku buyuk gecmıs olsun.Bende Medıcal Park Goztepe ye gıdıyorum. Erken dogum rıskım cok yuksek.30.haftaya gırdım bende erkek bebeğim olacak Allahın ıznıyle.Bebegın ne kadar sure kuvezde kaldı. Para odedınmı? ssk lımısın? Bebegının kuvezde kalması konusunda sorun yasadınmı?Cıger gelıstırıcıı ıgneyı dogumdan ne kadar once vuruldun? hangı markaydı?

Teşekkür ederim İnşallah sende zamanında doğum yaparsın. Oğlum 56 gün küvezde kaldı 25 aralıktı 4 gün sonra 1 sene olacak. Hiç para vermedim sadece doğumun parasını ödedik birde bebeği verecekleri zaman 3 gün yanında kaldım onun parasını ödedik.evet ssklıyım sorun yaşamadım ama her zaman yanına giremedim 3 ay boyunca 3 kere girdim camdan 5dk bakıyordum birde gözlerinin kapalı olması gerekiyormuş bizimkinin açıktı. Sol gözü görmüyor dr (hastanenin dr değil) erken doğumuna bağlı dedi ama küvezde etkiliyormuş. İki gözünden de operasyon geçirdi çok şükür sağ gözüyle bütün işini hallediyor. ay çok uzattım. İğneyi hastaneye yatınca yaptılar sabah 6 da gitmiştim 12 saat sonra galiba tekrar yapıldı 12 saat daha beklenip sezeryana aldılar. Marka bilmiyorum canım.

aybeku cok tsk ederım mutlaka zor gunler gecırmıssındır. Ceken bılır derler ya. Allahım sansını yuksek tutsun oglunun.:Saruboceq:

bılemıyorum ama ben hamıle oldugumu ogrendıgım gun aynı zamanda sol tarafımda ıkı tane kucuk cıkolata kıstımınde oldugunu ogrendım. Ama benım erken dogum rıskımın rahım agzı boyundan kaynaklandıgını soyledı doktorum.

Bu arada bugun Medıpol hastanesını aradım. Ssk lılara gunluk kuvez parasının 250 oldugunu soyledıler. Medıcal Park Goztepe de ıse 250+ tedavı ucretı oldugunu soyledıler. Ama sen ucretsız demıstın. Bu durumda bısey olursa hıc bosuna oralara gıtmeyyeım. Anadolu yakasında kı devlet hastanalerını arastırayım.benneyaptımki

Ama ben hiç para vermedim öyle olsa oğlum 56 gün kaldı 14milyar yapıyor böyle bir para vermedik acaba değiştimi çünkü artık özel hast. muayene ücretleri falan düştü ben gittiğimde SSk farkı 50ytl veriyorduk şimdi 10ytl olmuş inşallah öyle değildir ya üzülürüm herkes karşılayamayabilir. Allah olmayanların yardımcısı olsun.

İnşallah erken doğum yapmasın çok az kalmış hayırlısı olsun...

Teşekkür ederim saol. Valla tekrar tekrar sordum hastaneye öyleymiş. Kendi gittiğim hastanede de ücretli. Allahım göstermesin ama öyle bişey olursa Zeynep Kamil Hastanesine gitmek zorunda kalırım

Kızlar bence en mantıklısı bu durumda eğer insanın maddi imkanları çok iyi değilse üniversite hastaneleri yada devlet hastaneleridir çünkü özel hastanelerde günlüğü 1.500 ytl ye kadar varıyor kuvez paraları ne kadarda kalınacağı belli olmadığından canmı dayanır buna.Zaten birde şu gerçek var üniversite hastanelerindede devlettede ordada doğum yapsanız kuvez o an itibarıyla olmama ihtimali var ve bu durumda başka hastanelere gönderiliyor bebekler.Ne diyeyim allahım dilerim yaşatmaz bu durumu yaşatırsada hayırlısını versin inşallah.

Simla evet Allahım yaşatnasın ama burdaki devlet hastanelerini araştırayım dedim.İstanbul Anadolu yakasınında Zeynep Kamil Doğum evi var ana orayla ilgli yorumları bir okusan herkes Allah düşürmesin diyor..Muamele çok kötüymüş pismiş falann. Bilmiyorum şimdi hastane araştırmaya devam ediyorum her ihtimale karşı..

erken dogumda yasama sansi hastanenin kalitesiyle yükseliyor, ve en uygunu bebekin hemen küvese girebilecegi bir hastanede dogum yapmak, cünkü bebegin nakli cok sorun cikara biliyor. ama malesef küves ücretleri cok pahli .

ben memorial hastanesi okmeydaninda dogum yapdim 24 haftalik 500g dogan bebekin bile cok büyük ve salikli bu cok önemli yasama sansi var. yenidogan yogun bakim ünitesi cok iyi ve anne baba 24 saat bebekinin yanina girebiliyorlar ve kenkuru yapan hastanelerden biri

erken dogumda yasama sansi hastanenin kalitesiyle yükseliyor, ve en uygunu bebekin hemen küvese girebilecegi bir hastanede dogum yapmak, cünkü bebegin nakli cok sorun cikara biliyor. ama malesef küves ücretleri cok pahli .

ben memorial hastanesi okmeydaninda dogum yapdim 24 haftalik 500g dogan bebekin bile cok büyük ve salikli bu cok önemli yasama sansi var. yenidogan yogun bakim ünitesi cok iyi ve anne baba 24 saat bebekinin yanina girebiliyorlar ve kenkuru yapan hastanelerden biri

Tesekkurler ama bız daha ucuzunu ararken daha pahalısını soyledın. Dogum yapacagım hastanede normal dogum 1000 TL ıken Memorıal da 3000-4000 cıvarı dıye hatırlıyorum. Kımbılır kuvez parası ne kadardır? O yuzden ben yedekde devlet hastanesi falan araştırıyorum ama devlet hastanelerinin durumu da içler acısı. Zeynep Kamil hastanesi hk hıc ıyı seyler duymadım :(

arkadaslar benim çok karnım ağrıyor ve doktora gittim miyomum plesanytayla yan yanaymış artık ve 6 cm olmuş malesef erken doğum riskim kesinleşti sizce neler yapmalıyım bi akıl verin korkuyorum medipole gidiyorum sizce o hastane iyiymi?yada erken doğum olmaması için neler yapmalıyım?

Seval hanıma gıdıyordun degıl mı? En ıyı doktorun yonlendırır senı.. Bende erken doğum riskimden dolayı 27.haftadan beri yatıyorum ama benim sorunum seninkinden farklı. Rahim ağzı yetmezliği benimki. Benim doktorum bana nidilat(kasılma ve sancılar ıcın) ılacı ve proluton ıle celestone yanı cıger gelıstırıcı ıgne falan verdı onlem olarak.. Ve yatak ıstırahı.. Wc dısında kalkmak yasak yanı..

Senın sorununa ne gıbı onlemler alınır bılemıyorum en ıyısı doktorunla paylasmak ve ıkıncı bır doktora mutlaka gıtmen.. Ben Medıcal park sayfasındakı mesajına cvp vermıstım ama okumadın sanırım.

Bu arada medıpolde erken dogum yapıp kuvezınden memnun kalan bırı vardı nıckını hatırlamıyorum.. Topıcı bı bastan sona oku ıstersen.

Mutlaka 2. doktora gıt ve daha cok erken senın ıcın en azından 28 haftaya kadar sabretmen ve onlemını aldırman lazım..

Tesekkurler ama bız daha ucuzunu ararken daha pahalısını soyledın. Dogum yapacagım hastanede normal dogum 1000 TL ıken Memorıal da 3000-4000 cıvarı dıye hatırlıyorum. Kımbılır kuvez parası ne kadardır? O yuzden ben yedekde devlet hastanesi falan araştırıyorum ama devlet hastanelerinin durumu da içler acısı. Zeynep Kamil hastanesi hk hıc ıyı seyler duymadım :(

pardon :çok üzgünüm: konu baslikini yanlis yorumlamisim soru en iyi erken dogum hastanesi diye bende memorial hastanesi yazdim.cünkü gercekden cok iyi ve tecübeliler kendim bisat yasadim.
Zeynep Kamil hakinda iyi duyumlarim yok hata bir küvesi bazen iki bebek paylasiyormus buda infeksion riskini artiriyor.

yok sen baslıgı dogru okudun..haklısın memorıal cok ıyı bır hastane ama bır o kadar da dıgerlerıden farklı ucretler odemek gerekıyor.. Benım gıttıgım hastanede sezeryan 1750 normal 1000 olmasına ragmen kuvez parası gunluk 350 ımıs.. Memorılde dogum 5000 cıvarı ve dolayısıyla bebegım orda 1 ay kuvezde kalsa hayatım boyunca odeyemem herhalde..

Allahım kımseye yasatmasın hem maddı hem manevı cok kotu..

yok sen baslıgı dogru okudun..haklısın memorıal cok ıyı bır hastane ama bır o kadar da dıgerlerıden farklı ucretler odemek gerekıyor.. Benım gıttıgım hastanede sezeryan 1750 normal 1000 olmasına ragmen kuvez parası gunluk 350 ımıs.. Memorılde dogum 5000 cıvarı ve dolayısıyla bebegım orda 1 ay kuvezde kalsa hayatım boyunca odeyemem herhalde..

Allahım kımseye yasatmasın hem maddı hem manevı cok kotu..

sende haklisin
benim ücüzler 45 gün kaldi bunun 16 gününü küvezde gecirdiler sonra isitmali yataga alindilar.
esimin özel sigortas karsiladi hic bilmek istemiyorum ne kadar tutugunu.

allah herkezin yardimcisi olsun

anladım canım Allah bagıslasın bebıslerını.. Saglıklı gunlerınde buyusunler.. Bızımkısı kaza bebegı olunca oncesınde sıgorta falan yaptıramadık. Yoksa yaptırmayı cok ıstıyorum. Saglık olsun dıyorum. Kacıncı haftanda dogdu bebıslerın ve kuvezden sonra eve gondermıyorlarmı neden kuvezden sonra kaldılar hastanede.. ısıtmalıyı da sımdı senden duydum..

Seval hanıma gıdıyordun degıl mı? En ıyı doktorun yonlendırır senı.. Bende erken doğum riskimden dolayı 27.haftadan beri yatıyorum ama benim sorunum seninkinden farklı. Rahim ağzı yetmezliği benimki. Benim doktorum bana nidilat(kasılma ve sancılar ıcın) ılacı ve proluton ıle celestone yanı cıger gelıstırıcı ıgne falan verdı onlem olarak.. Ve yatak ıstırahı.. Wc dısında kalkmak yasak yanı..

Senın sorununa ne gıbı onlemler alınır bılemıyorum en ıyısı doktorunla paylasmak ve ıkıncı bır doktora mutlaka gıtmen.. Ben Medıcal park sayfasındakı mesajına cvp vermıstım ama okumadın sanırım.

Bu arada medıpolde erken dogum yapıp kuvezınden memnun kalan bırı vardı nıckını hatırlamıyorum.. Topıcı bı bastan sona oku ıstersen.

Mutlaka 2. doktora gıt ve daha cok erken senın ıcın en azından 28 haftaya kadar sabretmen ve onlemını aldırman lazım..

evet cnm görmedim okurum şimdi seval hanıma gidiyorum ama olmadı gökmen bey veya can beye gidiyim tatilde diyorum medikal parka yada kendi hastanemdeki hakan beye ama seval hanımla karşılaşırım ayıp olur diye çekiniyorum agrılarım biraz azaldı megnezyum sayesinde tabii sana şimdi yatak istirahati vermiş ya önceden nasıldı yani problemlimi gidiyordu gebelik gene?birde o rahim agzı yetmezliği teşhisini nasıl koydu doktorun merak ettim cnm

evet cnm görmedim okurum şimdi seval hanıma gidiyorum ama olmadı gökmen bey veya can beye gidiyim tatilde diyorum medikal parka yada kendi hastanemdeki hakan beye ama seval hanımla karşılaşırım ayıp olur diye çekiniyorum agrılarım biraz azaldı megnezyum sayesinde tabii sana şimdi yatak istirahati vermiş ya önceden nasıldı yani problemlimi gidiyordu gebelik gene?birde o rahim agzı yetmezliği teşhisini nasıl koydu doktorun merak ettim cnm

bunun ayıbı olmaz bence.. erken dogum rıskın var ve bunun onlemını almıyorsa doktorun baska bır doktora gıdebılırsın. Bende aynı hastanede doktor degıstırdım sonucta. 27.haftada Gokmen beye muayneye gıttıgımde bebegın dogum kanalına (sadece dogum pozısyonu degıl yanı) gırdıgını gorunce rahım agzı boyunu olctu ve cok az dedı ama serklaj yapılması ıcın gec bır hafta oldugu ıcın o zamandan ıtıbaren yatak ıstırahıtındeyım.Oncesınde bır problemım yoktu.Zaten bu sorunu genelde doktorlar anneler bebeklerını kaybettıkten sonra farkedıyorlar. Saolsun kı doktorum en azından farkettı..Bu zamana gelmeme bıle ıyı yol aldık dedı...

bak ıstersen bu lınke

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...mezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-varmi.html

melekçim çok fazla stres yapma küvez parasını bak aynı fiyatları bende almıştım hem medipolden hem medicalparktan ben kontrol amaçlı gittiğim gün acil sezeryana alındım muayeneden nce bir soralım demiştik fakat solunum probleminden dolayı küveze girerse ssk öder dediler bize sarılıktan dolayı girerse bu parayı ödüyosun bizimki gerçi küvezde kaldığı dönemde sarılık olmuş ama o yüzden girmediği için 5 kuruş ödemedik benim bebişimin kanı çok koyuymuş o yüzden küveze soktular birde kesinlikle pazarlık edin 1750 sadece sezeryan fiyatıydı ben hem sezeryan hem ilaçlar tüm herşey dahil 1400 ytl ye çıktım çok ama çok çok memnun kaldım bebişimi hala yoğun bakımda ilgilenen doktoruna götürüyoruz çokta memnunuz

Back
X