Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeynepkamilde doğum yapmayı planlıyorum kısmetse ikizlerimi. Erken doğum ihtimali var her zaman. Güncel durumu ve yeni doğan üniteleri ile ilgili bilgisi olan var mı?
Kuvez bulamadigimiz icin balikesirden manisaya geldik ve grand medical hastanesinde dogum yaptim.cok da memnun kaldim.doktorumuzdan hemsirelerden hastaneden.
Duyduguma gore manisada en iyi hastaneymis kuvez bakimindan.
Kuvez bulamadigimiz icin balikesirden manisaya geldik ve grand medical hastanesinde dogum yaptim.cok da memnun kaldim.doktorumuzdan hemsirelerden hastaneden.
Duyduguma gore manisada en iyi hastaneymis kuvez bakimindan.
Yeni dogan yogun bakimina hic ucret odenmiyor.sadece sezeryan oldugum icin ameliyat parasi odedim.yavrum 18 gun kaldi kuvezde ama hic para odenmiyor.istersen en iyi hastanede en pahali hastanede dogum yap 0 ucret.kuvez icin asla para alamazlar.
Ben devlet hastanesinde dogum yaptim,bebegimi birunin ün.hastanesine kuveze aldilar yogun bakimda kaldi 13 gun.
1 sene boyunca muayeneleri ucretsiz oluyor yogun bakimda kalan bebeklerin ve kuvoz ucreti odenmiyor hangi hastane olursa olsun