Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

5. ay kontrolumden 10 gün sonra gaz sancısı şişme halsizlik ile druma gittim dragos şifa hastanesi dr mine ergül e başvurdum önceki kontrollerimde 10 15 dk sürüyor hatta tansiyonuma bile bakmadığı oluyordu gazlısın bebekte gazlı tuzu kes diyip gönderiyordu ,2 hafta sonra 24.hafta rutin kontrolüme gittim gene herşey norma bebeğimin 700 gr olduğunu gayet sağlıklı gittiğimi ama sadece bebek aşşağıda olduğu için erken doğum olabilir diyerek şeker yüklemesi ve doppler tesiti icin beni yönlendirdi dopplerime bakan uzman hanım bana kan damarlarımda tansiyona bağlı daralma kan akışımda bozukluk olduğunu bebeğimin gelişim geriliği gösterdiğini ve henüz 430 gr olduğunu yakın takip önerisiyle mine hanıma rapor etti beni de acilen yukaru kata yanına gönderdi mine hanım ise elindeki yakın takip bebek kücük hastada tansiyon var yazan rapora kızarak bunların hepsinin bende biliyorum senin bir şeyin yok diyerek git 1 ay sonra gel dedi şişliğim ve mide problemim icin bana renie tablet verdi ve bu arada benim tansiyonum kendi ölçümlerimde de hastane de de en az 12/8 cıkıyordu aynı günün akşamı gözlerimde ışıklı patlamar görmeye başladım midem bulandı ve kustum eşim ile beraber öğlen kontrolden cıktığım izin ve gayet sağlıklı dediği icin önemsemedik üşüttüğümü zannettim sonrasında halsizlik olunca eşim eczeneye götürdü tansiyon ölçuldu 14/9 cıktı ilaçlarımı aldık eve geldik ve benim burnum kanadı gene kustum direk haydarpaşa numune acile gittik ordaki kadın doğumcu kan idrar tesit istedi sonuçlara bakıp gebelik zehirlenmesi hayatın tehlikede bebeği almamız lazım beyin kanaması gecirip ölebilirsin hemen yatışını yapıcaz ama bebek için küvez ve yoğun bakım yok ki zaten sana bi operasyon yaparsak olası tansiyon probleminde seni yatıracağımız yoğun bakım da yok diyerek benden imzalı kağıt aldı bir yandan da başka hastaneye sevk etmek icin uğraştı fakat acil operasyon gerekebilecek gebeyi hiç bir hastane aladı gece 3.30 da kendi imkanlarımızla bulduğumuz ambülansa acıbadem kadıköy hastanesine gittik çunku numunenin dr lu ambülansı yokmuş ! drsuz ambülansa da beni teslim edemezlermiş sabaha kadar acıbademde aynı testler tekrar yapıldı sabah yatışım onaylandı binbir rica ile paramızla yatamadık çünkü durum ağır ve bebek ölümü hiç bir hastanenin ve dr un işine gelmiyor acıbadem hastanesinde 2 gün müşade altında kaldım dopplerim çekildi usg ye bakıldı tansiyonum icin ilaç verildi 6 saatte bir her saat başı da tansiyonum ölçüldü 2. gün dr umuz acil ameliyata alacağını söyledi bebeği almaları gerektiğini söyldi anestezi için dr geldi bana ameliyat şartlarını anlattılar imzaları aldılar o sırada eşim gelip beni beylikdüzü medikana hastahanesine nakil edeceğini söyledi ordaki doğum doktorları benim değerlerimde operasyon yapmaya gerek olmadığını biraz daha beklenebileceğini söyledi ve tabi hasta buraya gelince belki de acilen bende ameliyat diyebilirim bunu bilin dedi 45 dk kala ameliyata ambülansa binip yola koyulduk medikanaya gittik gene yatışım ve tetkikler yapıldı bekleneceği söylendi 9 gün yattık hastane fobisi başlamasın ilaçlara ve düzenli tansiyon takibine bakılması şartıyla beni taburcu ettiler 4 gün sonraya randevü verdiler 4 gün sonra gittiğimde suyumda sıkıntı olduğunu tekrar yatmam gerektiğini söyleyen perinatalog İsmail Özdemir 3 gün sonra sezeryan ile çocuğumu doğurttu ve bebeğim 450 gr ağırlığında gözüken sağlık problemine sahip olmadan dünyaya geldi 6 gün sonra ise tek sıkıntımız olan böbreklerinin tamamen gelişmemesi sebebiyle vefat etti
YANİSİ
Dr Mine Ergül beni hiç dikkate almadı , baştan sağma muaynelerle geçiştirdi tansiyon ve kiloma bile her sefer bakmadı aynı hastanenin diğer uzmanının yakın takip dediği rapora bile aldırış etmedi forumlarda rutin olmuş 6. Ay kan idrar tahlilimi istemedi olay gecesinden beri de kendisine ulaşamadık mesaj attık durumu yazdık geri bile dönmedi…
Acıbadem hastanesi acele karar verdi
İstanbul medikana beylikdüzü hastanesi kadın doğumcusu burcu özmen hanım ile perinataloğu İsmail özdemir kesinlikle tavsiye ettiğim ilgi alaka bilgi birikim insana yaklaşım olarak evladımı o hastanede kaybetmeme rağmen mükemmel insanlar

Başınız sağ olsun. Geçmiş olsun. Çok kötü şeyler yaşamışsınız,Allah sabır versin.

Herkese sevgiler,
Nihayet kızımı kucağıma aldım. Bahar'im 15 Nisan Pazartesi sabahı aramıza katıldı. Allah'a binlerce kez şükrediyorum ona her baktığımda. Allah guzel yavrumu, minicigimizi bize bizi de ona bagislasin. Darısı isteyen herkesin, basta da melek annelerinin basına. ..hala bulutların üstündekim, Allah bozmasın.

gözün aydın canımm allahım uzun ömürler versin kızınıza inşallah mutluluğunuz daim olsun

Canım çok geçmiş olsun :( Doktor ihmai ile bebeği kaybetmek çok kötü. Benim kaybımda 37+5 deydi. Anne karnında kalp atışları durmuştu. Son zamanlarda bebeğin hareketleri yavaşladı dememe rağmen beni dikkate almamıştı doktorum. Asistanlarına yönlendirmişti. Mahkemeye verdik biz fakat hastaneye gitmeden önce anne karnında bebeğin kalp atışı durduğu için ve sezaryen sonrası anne sağlıklı olduğu için doktorda kusur bulmadılar. Ama ben ihmali olduğunu düşünüyorum.
Allah sana bir daha böyle bir şey yaşatmaz inşallah :( İnşallah acını dindirecek bir bebeği Allah en kısa zaman da sana gönderir.

sana da büyük geçmiş gelsin zor dönemlerle sınanmışsın..
Bizde raporları toparladık pazartesi de vekaletleri veriyoruz beni yaktı belki başkasına da zarar vermesine engel oluruz diyoruz yoksa doktorlarda 'ne kadar kusurlu görsek te' hata kusur görülmüyor şimdi şimdi aklıma geliyor daha ne durumlar yaşatmış bana 6 ayda yazdıkca hatırlıyorum okudukça kıyaslıyorum ve doktoru Allaha havale ediyorum

Merhaba kaderdeşlerim, ben de hamileyim:) kalp atışlarını duymadan kimseye söyleyemedim . Son kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyduk. Artık hamileler listesine beni de ekleyebilirsiniz. Bu hafta 7. haftamıza girdik. Allah'ım inşallah hepimize sağlık verir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. şu an hamile olmayan ve hamile olmayı isteyen herkese hayırlısı ise Rabbim bebek nasip etsin.

allah sabır versin. içinde olduğun durumu, bir melek annesi anlayabilir ancak. o rüyalar, korkular hep olacak, ta ki sağlıkla bebeğini kucağına alana kadar. ilk göz ağrımı, oğlumu kaybettikten sonra 2 sene bir cehennemde yaşadım. yaşamak değildi adı elbet, katlanmaktı. kadınlar kulübünde sonu iyi biyen hikayeler aradım durdum. kaybından sonra sağlıkla bebeğini kucağına alan arkadaşlar hep umut oldu. imkansız gibi geliyordu ama meleğimin kardeşi şimdi kollarımda. meleğim hala burnumun direğini sızlatıyor, bu hiç bitmeyecek, bitmesin de zaten. onu hergün özlemeye devam ediyorum. şimdi bebeğime bakıp ilk oğlumla neler yaşayamadığımı düşünüyorum zaman zaman. keşke o da olsaydı, yaşasaydı duygusu hep varolacak, ben varoldukça.
ama bu acının tek ilacı var. yeniden anne olmak. inşallah en doğru ve yakın zamanda yeniden hamile kalacaksın. sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksın yavrunu. ben buradaki listemizin uğuruna çok inanıyorum. bu listeye giren kimsenin kucağı boş kalmadı binlerce şükür. en zor kısmı korunma süresini beklemek. ama emin ol hamile kaldığında, içinde yeniden bir hayat filizlendiğinde bambaşka hissediyor olacaksın. tekrar sabırlar diliyorum canım

teşekkür ederim her bebeğini kaybeden, tekrar hamile kalıp bebeğimi elime alınca bu kabuslarımın biteceğini söylüyor ve ben bu aşamanın ilk etabını tamamladım yani hamileyim:) kimselere söyleyemiyorum. bu sefer hamileliğim hakkında hiç bir şey söylemeyeceğim ilk hamileliğimde çok haraketliydim ve çok mutlu bir hamilelik sürecim geçti ve herkes halime imreniyordu. herkes nazar dedi. aslında benim meleğimin bu dünyada alacak nefesi ve yiyecek yemeği yokmuş ama söylersem nazar değer diye korkuyorum. nazardan da korktuğum için hamileliğimi gizliyoruz. en samimi arkadaşlarıma bile hamileyim demedim. sadece eşim, annem ve mecburen bir üst yöneticim biliyor.

Merhaba kaderdeşlerim, ben de hamileyim:) kalp atışlarını duymadan kimseye söyleyemedim . Son kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyduk. Artık hamileler listesine beni de ekleyebilirsiniz. Bu hafta 7. haftamıza girdik. Allah'ım inşallah hepimize sağlık verir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. şu an hamile olmayan ve hamile olmayı isteyen herkese hayırlısı ise Rabbim bebek nasip etsin.

Aminnnn.tebrik ederim melegim01,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..

benim herzaman işe başlayınca kanamalarım arttı.ama son kontrolde doktor plesanta arka duvarda yanı olması gereken yerde dedıişe başla biraz deneyelim dedi.ben bu hataya nasıl düştüm hala kendime kızıyorum.bir sağlıkcı olarak nasıl olduda bu işi şansa bıraktım ısrar edip neden raporumu uzatmadım.yavrumdan oldum.bende mayısın ilk haftası ınsallah kontrole gidecem ozaman nasıl bır yol uygulanacak yazarım burdan bırbırımıze yol gosterırız.

Herşey kader,böyle olması gerekiyormuş,bende kendimi suçluyorum ama bu şekilde bir yere varılmıyor maalesef,bakalım ne çıkacak Dr lardan bundan sonrası için bende yazarım aynı zamanlarda gidicez doktora.

Arkadaşlar benim de dün kontrolüm vardı. Bebeğim 1 hafta önden gidiyormuş. 2000 gram olmuş.
37. haftada alınabilir dedi doktorum. Tabi 36. haftada netleşecek son durum.
Rahim boyunu ölçtü, çok iyi dedi. Plesenta yaşlanmamış güzel dedi.
Erken doğumu gerektirecek bir şey yok ortada. Her şey olması gerektiği gibi dedi.
Bebeğim yanaklı olacakmış :) Göbeği pek yokmuş, boyu uzunmuş :)
Benden son haberler böyle :)
Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine..inşallah sonuna kadar da öyle olur.

5. ay kontrolumden 10 gün sonra gaz sancısı şişme halsizlik ile druma gittim dragos şifa hastanesi dr mine ergül e başvurdum önceki kontrollerimde 10 15 dk sürüyor hatta tansiyonuma bile bakmadığı oluyordu gazlısın bebekte gazlı tuzu kes diyip gönderiyordu ,2 hafta sonra 24.hafta rutin kontrolüme gittim gene herşey norma bebeğimin 700 gr olduğunu gayet sağlıklı gittiğimi ama sadece bebek aşşağıda olduğu için erken doğum olabilir diyerek şeker yüklemesi ve doppler tesiti icin beni yönlendirdi dopplerime bakan uzman hanım bana kan damarlarımda tansiyona bağlı daralma kan akışımda bozukluk olduğunu bebeğimin gelişim geriliği gösterdiğini ve henüz 430 gr olduğunu yakın takip önerisiyle mine hanıma rapor etti beni de acilen yukaru kata yanına gönderdi mine hanım ise elindeki yakın takip bebek kücük hastada tansiyon var yazan rapora kızarak bunların hepsinin bende biliyorum senin bir şeyin yok diyerek git 1 ay sonra gel dedi şişliğim ve mide problemim icin bana renie tablet verdi ve bu arada benim tansiyonum kendi ölçümlerimde de hastane de de en az 12/8 cıkıyordu aynı günün akşamı gözlerimde ışıklı patlamar görmeye başladım midem bulandı ve kustum eşim ile beraber öğlen kontrolden cıktığım izin ve gayet sağlıklı dediği icin önemsemedik üşüttüğümü zannettim sonrasında halsizlik olunca eşim eczeneye götürdü tansiyon ölçuldu 14/9 cıktı ilaçlarımı aldık eve geldik ve benim burnum kanadı gene kustum direk haydarpaşa numune acile gittik ordaki kadın doğumcu kan idrar tesit istedi sonuçlara bakıp gebelik zehirlenmesi hayatın tehlikede bebeği almamız lazım beyin kanaması gecirip ölebilirsin hemen yatışını yapıcaz ama bebek için küvez ve yoğun bakım yok ki zaten sana bi operasyon yaparsak olası tansiyon probleminde seni yatıracağımız yoğun bakım da yok diyerek benden imzalı kağıt aldı bir yandan da başka hastaneye sevk etmek icin uğraştı fakat acil operasyon gerekebilecek gebeyi hiç bir hastane aladı gece 3.30 da kendi imkanlarımızla bulduğumuz ambülansa acıbadem kadıköy hastanesine gittik çunku numunenin dr lu ambülansı yokmuş ! drsuz ambülansa da beni teslim edemezlermiş sabaha kadar acıbademde aynı testler tekrar yapıldı sabah yatışım onaylandı binbir rica ile paramızla yatamadık çünkü durum ağır ve bebek ölümü hiç bir hastanenin ve dr un işine gelmiyor acıbadem hastanesinde 2 gün müşade altında kaldım dopplerim çekildi usg ye bakıldı tansiyonum icin ilaç verildi 6 saatte bir her saat başı da tansiyonum ölçüldü 2. gün dr umuz acil ameliyata alacağını söyledi bebeği almaları gerektiğini söyldi anestezi için dr geldi bana ameliyat şartlarını anlattılar imzaları aldılar o sırada eşim gelip beni beylikdüzü medikana hastahanesine nakil edeceğini söyledi ordaki doğum doktorları benim değerlerimde operasyon yapmaya gerek olmadığını biraz daha beklenebileceğini söyledi ve tabi hasta buraya gelince belki de acilen bende ameliyat diyebilirim bunu bilin dedi 45 dk kala ameliyata ambülansa binip yola koyulduk medikanaya gittik gene yatışım ve tetkikler yapıldı bekleneceği söylendi 9 gün yattık hastane fobisi başlamasın ilaçlara ve düzenli tansiyon takibine bakılması şartıyla beni taburcu ettiler 4 gün sonraya randevü verdiler 4 gün sonra gittiğimde suyumda sıkıntı olduğunu tekrar yatmam gerektiğini söyleyen perinatalog İsmail Özdemir 3 gün sonra sezeryan ile çocuğumu doğurttu ve bebeğim 450 gr ağırlığında gözüken sağlık problemine sahip olmadan dünyaya geldi 6 gün sonra ise tek sıkıntımız olan böbreklerinin tamamen gelişmemesi sebebiyle vefat etti
YANİSİ
Dr Mine Ergül beni hiç dikkate almadı , baştan sağma muaynelerle geçiştirdi tansiyon ve kiloma bile her sefer bakmadı aynı hastanenin diğer uzmanının yakın takip dediği rapora bile aldırış etmedi forumlarda rutin olmuş 6. Ay kan idrar tahlilimi istemedi olay gecesinden beri de kendisine ulaşamadık mesaj attık durumu yazdık geri bile dönmedi…
İstanbul medikana beylikdüzü hastanesi kadın doğumcusu burcu özmen hanım ile perinataloğu İsmail özdemir kesinlikle tavsiye ettiğim ilgi alaka bilgi birikim insana yaklaşım olarak evladımı o hastanede kaybetmeme rağmen mükemmel insanlar

Çok zor günler yaşamışsın,Allah sabır versin,herşey bir yana Dr hatası olduğunu düşünmek insanı daha da çok yıpratır eminim.ama işte maalesef işini doğru yapmayan bir sürü Dr var.

herkese slm..
arkadaşlar ben 23 nisanda sağlıcakla kızımı kucağıma aldım..
nete giremedim..

allah herkese nasip etsin inşallah...
sonra yazarım ayrıntılı :34:

tebrikler canım allahım güzel bi hamilelik geçirip sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

herkese slm..
nete giremedim..

gözün aydın canım allahım uzun ömürler versin minik prensesimize

Çok sevindim delicezeytin,hoşgeldi güzel kızın.Allah uzun sağlıklı güzel ömürler versin..

Ahh ne güzel bir haber, tebrik ederim allahım upuzun sağlıklı ömürler versin kuzuna, nazarlardan korusun, doya doya öpüp kokluyorsundur şimdi bahar kokulunu, rabbim biz melek annelerine de nasip etsin inşallahhh...

çoooook şükür :) günlerdir girip senden haber var mı diye bakıyordum :)

güzel kızınızla sağlıklı, uzun, keyifli bir ömür dilerim. yuvanızdan bahar kokuları hiç eksik olmayacak artık :)
darısı bütün melek annelerinin başına inşallah :)

senin adına çok sevindim , hayırlı olsun kızın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. inşallah hep sağlıklı, hayırlı ve şanslı bir evlat olur.

gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat etsin inşallahhh...
sıra banamı geldi ne:34:

Canım çok sevindim. Mutluluğunuz bozulmasın inşallah. Kızınızı sağlıkla büyütün...

Uzun ve zor bir bekleyişten sonra Bahr'ına kavuştun.Allah bağışlasın.Sağlıklı,uzun bir ömürdiliyorum.Kaç gündür girip girip bakıyordum.Bahar geldi mi diye.Çok sevindim.İnşallah bu güzel heyecanı zamanında bizler de yaşarız.

Amin... Çooooook tebrik ederim.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.

gözün aydın canımm allahım uzun ömürler versin kızınıza inşallah mutluluğunuz daim olsun

Hepinize cooook cok tesekkurler arkadaslar. Ne zamandir yazamadim, kusura bakmayin. Ben de bu sitenin ugruna inaniyorum. Bebegimi kaybettikten sonraki o zor surecte beni tanimadan ne yasadigimi neler hissettigimi bu kadar iyi anlayip benim icin dua edenlerin oldugunu bilmek cok rahatlaticiydi. Sizlerin tesellilerinizden, desteginizden, dualarinizdan daha etkili bir terapi olmadi bana. Bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Allah yavrularina kavusan melek annelerinin yavrularini bagislasin. Bir gun bebeklerini kucagina almayi bekleyenlere de en hayirli en kisa zamanda bu mutlulugu nasip etsin insallah! eger ben de destek olabiliyorsam simdiye kadar ne mutlu bana. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum:)

Cok tebrik ederim arkadasim, gozun aydin! Insallah cok guzel bir hamilelik gecirirsin. Kimseye soylemeyerek rahat edeceksen bence hic soyleme. Onemli olan simdi senin icinin rahatligi. Zaten kimse de alinip bozulmaz bence. Ben donup bakiyorum simdi geriye, cok sukur ikinci hamileligim cok guzel gecmis. Korkulara ragmen ne kadar mutluymusum. Allah sana da oyle bir hamilelik nasip etsin:)

herkese slm..
nete giremedim..

Gozun aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Saglikli, hayirli, kismetli olsun insallah guzel kizinin. Benim kiz abla oldu desene:)

eveeetttt hayırlısı ile sıra sende artık :)

iyiyiz canım çok şükür :) 44 günlük oldu oğluşum :) hamileyken geçmek bilmeyen zaman şimdi su gibi, bir sabah oluyor bir akşam :) hayatım bambaşka oldu onunla, allah kimseye evledının acısını yaşatmasın.
hrs'ye karar vermene sevindim. ben son derece memnun kaldım. özellikle hemşireler bir harika, 2 günde bana çok şey öğrettiler bebek bakımıyla ilgili. hastaneya dair en ufak olumsuzluk yaşamadık. senin sezaryeninini kim yapacak?
bebeğim 36+5'de 3052gr. doğdu. lütfü hoca doğumdan 3 gün önce 3000gr. demişti. doğduğunda biraz hızlı nefes aldığı için 4 saat küvezde kaldı. ama sadece fanusla oksijen verdiler. herhangi başka bir müdahale olmadı, ne kablo ne serum hiçbirşey yoktu. tabi ben önce çok korktum ama zaten sezaryenle doğan bebeklerin çoğunu önlem amaçlı tutuyorlarmış böyle. sezaryenden dolayı uyum problemi diyorlar. doktor içimi çok rahatlattı zaten 4 saat olmadan yanıma geldi oğlum. yani problem yaşamadık çok şükür :)
doğuma eşim ve doğum fotoğrafçımız da girdi. güle oynaya gittim ameliyathaneye. epiduralim takıldı, yatırdılar. batikonun sürülüşünü ve sondanın takılışını dokunma şeklinde hissettim, sonra eşim geldi, elimi tuttu. biraz dokunmalar hissettim karnımda ve ben ameliyatın başladığını bile anlamadan önce lütfü hoca 09:12 diye doğum saatini ilan etti, hemen ardından da yavrumun sesini duydum :) karı koca deliler gibi ağlamaya başladık. oğlumuzu yandaki masaya yatırdılar, kontrollerini yaptılar. çıkar çıkmaz bir güzel işedi beyefendi :) ben bir yandan lütfü hocaya teşekkür ediyorum bir yandan ağlıyorum :) örtülere sarılmış bebeğimi öptüm, sonra eşim ve bebeğimiz çıktı ve beni uyuttular. hayatımda daldığım en huzurlu uykuya daldım diyebilirim :) artık herşey geride kaldı dedim kendime uykuya dalarken :)
allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün, hepsini yavrularına kavuştursun diye dua ettim.

Dogum hikayeni okuyunca kendiminkini okumus gibi oldum, gozyaslarimi tutamadim. Ne kadar benzer duygulari yasiyoruz hepimiz. Ben de o kadar minnettarim ki doktoruma...Cok sukur bugunlere.

YANİSİ

Yasadiklarin cok uzucu. Allah once sabir versin, dayanma gucu versin sana. Sonra da hata yapan doktorunla mucadele gucu...Insallah ihmalkarliginin hesabini verir doktorun. Unutlmuyor acilar hicbir zaman ama yine yuzunun gelecegi gunler gelecek insallah. Umarim o gunler cok yakindir.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meleğim01[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ihmal ettim burayı. İşe başladım akşam eve dönünce internete girmeye halim de, vaktim de, isteğim de kalmıyor.
Delicezeytin, Mulberry sizi tebrik ediyorum arkadaşlarım. Allah yavrularınızı sağlıklı, mutlu, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin.
Meleğim senin için de çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirip, sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin.
Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım atladığım birşey varsa kusura bakmayın. Öpüyorum canlarım.

Aminnnn.tebrik ederim melegim01,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..

herkese slm..
nete giremedim..

tebrikler canım allahım güzel bi hamilelik geçirip sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

gözün aydın canım allahım uzun ömürler versin minik prensesimize

Hepinize cooook cok tesekkurler arkadaslar. Ne zamandir yazamadim, kusura bakmayin. Ben de bu sitenin ugruna inaniyorum. Bebegimi kaybettikten sonraki o zor surecte beni tanimadan ne yasadigimi neler hissettigimi bu kadar iyi anlayip benim icin dua edenlerin oldugunu bilmek cok rahatlaticiydi. Sizlerin tesellilerinizden, desteginizden, dualarinizdan daha etkili bir terapi olmadi bana. Bana destek olan herkese cok tesekkur ederim. Allah yavrularina kavusan melek annelerinin yavrularini bagislasin. Bir gun bebeklerini kucagina almayi bekleyenlere de en hayirli en kisa zamanda bu mutlulugu nasip etsin insallah! eger ben de destek olabiliyorsam simdiye kadar ne mutlu bana. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum:)

Cok tebrik ederim arkadasim, gozun aydin! Insallah cok guzel bir hamilelik gecirirsin. Kimseye soylemeyerek rahat edeceksen bence hic soyleme. Onemli olan simdi senin icinin rahatligi. Zaten kimse de alinip bozulmaz bence. Ben donup bakiyorum simdi geriye, cok sukur ikinci hamileligim cok guzel gecmis. Korkulara ragmen ne kadar mutluymusum. Allah sana da oyle bir hamilelik nasip etsin:)

Gozun aydin olsun! Allah anali babali buyutsun! Saglikli, hayirli, kismetli olsun insallah guzel kizinin. Benim kiz abla oldu desene:)

Dogum hikayeni okuyunca kendiminkini okumus gibi oldum, gozyaslarimi tutamadim. Ne kadar benzer duygulari yasiyoruz hepimiz. Ben de o kadar minnettarim ki doktoruma...Cok sukur bugunlere.

Yasadiklarin cok uzucu. Allah once sabir versin, dayanma gucu versin sana. Sonra da hata yapan doktorunla mucadele gucu...Insallah ihmalkarliginin hesabini verir doktorun. Unutlmuyor acilar hicbir zaman ama yine yuzunun gelecegi gunler gelecek insallah. Umarim o gunler cok yakindir.

teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.

kızlar hepinize merhaba bende tam 7 gün önce 33 haftalık doğum yaptı oğlum 8 saat yaşadı ve kaybettim.24.haftada suyum btmişti böbrekleri çalışmıomuş oğlumun ama 33. haftaya kadar dayandı sancım gelnce ve bebek ters olunca spinal anesteziyle doğum yaptım canım yavrumun sesini duydum avazı çıktığı kadar ağladı bana duyurmak için sesini.kuveze koydular bebeğimi ciğerleri gelişmemiş 8 saat dayandı meleğim.yüzünü göremedim eşim hastaneden resmini almış 7 gün oldu hala bakamadım oğluma onu görünce aşık olucam ayrılamıycam dye bakamıyorum annme kardeşime eşime soruyorum saçı nasıldı burnu nasıldı ağzı nasıldı diye.onu şimdiden çok özledim kıpır kıpırdı yavrum içimde şimdi bomboş kaldı içim.kalbimi de gömdüm onunla sanki.yüreğim yanıyo yaşasaydı 1 haftalık olucaktı oğlum.dağlara tepelere çıkıp avazım çktığı kadar bağırmak istiyorum bu acı nasıl dincek bilmiyorum.oğluma kuvezde giydirdikleri çorapları var elimde onu öper giibi çorapları öpüyorum elim kolum kesildi sanki rabbimden sabır diliyorum.yazdıklarınız görünce içimi dökmek istedim çnkü içim yanıyo.anne oldum ama anlayamadım kınalı kuzum toprağa girdi allahımmm yardım et bana...

kızlar hepinize merhaba bende tam 7 gün önce 33 haftalık doğum yaptı oğlum 8 saat yaşadı ve kaybettim.24.haftada suyum btmişti böbrekleri çalışmıomuş oğlumun ama 33. haftaya kadar dayandı sancım gelnce ve bebek ters olunca spinal anesteziyle doğum yaptım canım yavrumun sesini duydum avazı çıktığı kadar ağladı bana duyurmak için sesini.kuveze koydular bebeğimi ciğerleri gelişmemiş 8 saat dayandı meleğim.yüzünü göremedim eşim hastaneden resmini almış 7 gün oldu hala bakamadım oğluma onu görünce aşık olucam ayrılamıycam dye bakamıyorum annme kardeşime eşime soruyorum saçı nasıldı burnu nasıldı ağzı nasıldı diye.onu şimdiden çok özledim kıpır kıpırdı yavrum içimde şimdi bomboş kaldı içim.kalbimi de gömdüm onunla sanki.yüreğim yanıyo yaşasaydı 1 haftalık olucaktı oğlum.dağlara tepelere çıkıp avazım çktığı kadar bağırmak istiyorum bu acı nasıl dincek bilmiyorum.oğluma kuvezde giydirdikleri çorapları var elimde onu öper giibi çorapları öpüyorum elim kolum kesildi sanki rabbimden sabır diliyorum.yazdıklarınız görünce içimi dökmek istedim çnkü içim yanıyo.anne oldum ama anlayamadım kınalı kuzum toprağa girdi allahımmm yardım et bana...

canım arkadasım rabbim sabır ve dayanma gücü versin sana inşallahh en kısa zamanda Allahım kucagını doldursun

Başın sağolsun arkadaşım, acın henüz çok yeni allahım sabırların en büyüğünü versin sana, biz bu acıyla yaşamaya mahkum edildik ama bunu kabullenip tevvekkül etmekten başka ne gelir elimizden , bebeğin şu anda en güzel yerde, acıdan, mutsuzluktan uzakta, bir gün elbet kavuşacağız onlara, umarım zamanı gelince bir gün dolar kucağın...

Back
X