Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

herkese slm..
arkadaşlar ben 23 nisanda sağlıcakla kızımı kucağıma aldım..
nete giremedim..

allah herkese nasip etsin inşallah...
sonra yazarım ayrıntılı :34:
Gözün Aydın,Allah birlikte uzun güzel ömürler versin size..

kızlar hepinize merhaba bende tam 7 gün önce 33 haftalık doğum yaptı oğlum 8 saat yaşadı ve kaybettim.24.haftada suyum btmişti böbrekleri çalışmıomuş oğlumun ama 33. haftaya kadar dayandı sancım gelnce ve bebek ters olunca spinal anesteziyle doğum yaptım canım yavrumun sesini duydum avazı çıktığı kadar ağladı bana duyurmak için sesini.kuveze koydular bebeğimi ciğerleri gelişmemiş 8 saat dayandı meleğim.yüzünü göremedim eşim hastaneden resmini almış 7 gün oldu hala bakamadım oğluma onu görünce aşık olucam ayrılamıycam dye bakamıyorum annme kardeşime eşime soruyorum saçı nasıldı burnu nasıldı ağzı nasıldı diye.onu şimdiden çok özledim kıpır kıpırdı yavrum içimde şimdi bomboş kaldı içim.kalbimi de gömdüm onunla sanki.yüreğim yanıyo yaşasaydı 1 haftalık olucaktı oğlum.dağlara tepelere çıkıp avazım çktığı kadar bağırmak istiyorum bu acı nasıl dincek bilmiyorum.oğluma kuvezde giydirdikleri çorapları var elimde onu öper giibi çorapları öpüyorum elim kolum kesildi sanki rabbimden sabır diliyorum.yazdıklarınız görünce içimi dökmek istedim çnkü içim yanıyo.anne oldum ama anlayamadım kınalı kuzum toprağa girdi allahımmm yardım et bana...
Çok üzüldüm okurken,Allah sabır versin,inşallah güzel günler hepimiz için gelecek,belki unutamayız bu yaşadıklarımızı ama bir süre sonra mecburen bu üzüntüyle yaşamaya alışıyoruz.Allah hepimize yardım etsin.

Başın sağolsun arkadaşım, acın henüz çok yeni allahım sabırların en büyüğünü versin sana, biz bu acıyla yaşamaya mahkum edildik ama bunu kabullenip tevvekkül etmekten başka ne gelir elimizden , bebeğin şu anda en güzel yerde, acıdan, mutsuzluktan uzakta, bir gün elbet kavuşacağız onlara, umarım zamanı gelince bir gün dolar kucağın...

Allah yardımcın olsun, Başın sağolsun. Allah istediğin zaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kızlar hepinize merhaba bende tam 7 gün önce 33 haftalık doğum yaptı oğlum 8 saat yaşadı ve kaybettim.24.haftada suyum btmişti böbrekleri çalışmıomuş oğlumun ama 33. haftaya kadar dayandı sancım gelnce ve bebek ters olunca spinal anesteziyle doğum yaptım canım yavrumun sesini duydum avazı çıktığı kadar ağladı bana duyurmak için sesini.kuveze koydular bebeğimi ciğerleri gelişmemiş 8 saat dayandı meleğim.yüzünü göremedim eşim hastaneden resmini almış 7 gün oldu hala bakamadım oğluma onu görünce aşık olucam ayrılamıycam dye bakamıyorum annme kardeşime eşime soruyorum saçı nasıldı burnu nasıldı ağzı nasıldı diye.onu şimdiden çok özledim kıpır kıpırdı yavrum içimde şimdi bomboş kaldı içim.kalbimi de gömdüm onunla sanki.yüreğim yanıyo yaşasaydı 1 haftalık olucaktı oğlum.dağlara tepelere çıkıp avazım çktığı kadar bağırmak istiyorum bu acı nasıl dincek bilmiyorum.oğluma kuvezde giydirdikleri çorapları var elimde onu öper giibi çorapları öpüyorum elim kolum kesildi sanki rabbimden sabır diliyorum.yazdıklarınız görünce içimi dökmek istedim çnkü içim yanıyo.anne oldum ama anlayamadım kınalı kuzum toprağa girdi allahımmm yardım et bana...

Allah yardımcın olsun, başın sağolsun. Rabbim inşallah istediğin zaman hayırlı sağıklı evlatlar nasip etsin.

herkese slm..
arkadaşlar ben 23 nisanda sağlıcakla kızımı kucağıma aldım..
nete giremedim

allah herkese nasip etsin inşallah...
sonra yazarım ayrıntılı :34:
Tebrik ediyorum :) Sağlıkla büyütmenizi diliyorum...
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meleğim01[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şaka gibi, sıra bana gelmiş :)

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ihmal ettim burayı. İşe başladım akşam eve dönünce internete girmeye halim de, vaktim de, isteğim de kalmıyor.
Delicezeytin, Mulberry sizi tebrik ediyorum arkadaşlarım. Allah yavrularınızı sağlıklı, mutlu, analı, babalı büyütmeyi nasip etsin.
Meleğim senin için de çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirip, sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin.
Geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım atladığım birşey varsa kusura bakmayın. Öpüyorum canlarım.
Canım çalışınca hiç vakit bulunamıyor gerçekten. Yazmayınca iş yoğunluğundan dolayı olduğunu düşünmüştüm.Hem anne olmak, hem çalışmak gerçekten çok zor. İş saatlarin nasıl? Tam gün mü çalışıyorsun ? Tolga ne yapıyor? Alıştımı kreşe ?
Merhaba kaderdeşlerim, ben de hamileyim:) kalp atışlarını duymadan kimseye söyleyemedim . Son kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyduk. Artık hamileler listesine beni de ekleyebilirsiniz. Bu hafta 7. haftamıza girdik. Allah'ım inşallah hepimize sağlık verir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. şu an hamile olmayan ve hamile olmayı isteyen herkese hayırlısı ise Rabbim bebek nasip etsin.
Tebrik ediyorum. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahhh...

sana da büyük geçmiş gelsin zor dönemlerle sınanmışsın..
Bizde raporları toparladık pazartesi de vekaletleri veriyoruz beni yaktı belki başkasına da zarar vermesine engel oluruz diyoruz yoksa doktorlarda 'ne kadar kusurlu görsek te' hata kusur görülmüyor şimdi şimdi aklıma geliyor daha ne durumlar yaşatmış bana 6 ayda yazdıkca hatırlıyorum okudukça kıyaslıyorum ve doktoru Allaha havale ediyorum

Sağol canım.
İnşallah siz bir sonuç alırsınız. Mahkeme yolu ile bir sonuç alamazsak bile, Allah çok büyük. Allah çok güzel cevabını verir zaten...

Tebrik ediyorum :) Sağlıkla büyütmenizi diliyorum...

Şaka gibi, sıra bana gelmiş :)

Sevgili melek76 bana ilk umut olanlardansın sağlıcakla ikinci evladını alırsın iyişallah kucagına güzel haberlerini bekliyorum

Sakıncası yoksa birsey sorabilirmiyim kaç doğumlusun 76 mı?
Ben 82 liyim niye bu kadar geç kaldım diye kafaya takıyorum arada ama 35 den sonra bile doğuran çok var diyorum ah ah allahım bizde görelim lüyfen güzel günleri

Sevgili melek76 bana ilk umut olanlardansın sağlıcakla ikinci evladını alırsın iyişallah kucagına güzel haberlerini bekliyorum

Sakıncası yoksa birsey sorabilirmiyim kaç doğumlusun 76 mı?
Ben 82 liyim niye bu kadar geç kaldım diye kafaya takıyorum arada ama 35 den sonra bile doğuran çok var diyorum ah ah allahım bizde görelim lüyfen güzel günleri

Canım benim, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah sen de en kısa zaman yavrularına kavuşacaksınn.
Evet ben 76 kasım doğumluyum. Hamilelikle ilgili yaştan dolayı sıkıntı çekmedim. Hiç geç kalmadın, sakın böyle düşünme. Bak aramızda 6 yaş var. İlk hamile kaldığımda 31 yaşındaydım. Şimdi ise 36. Bu 5 yıla 3 hamilelik sığdırdım. Allah ol dedikte sonra 40 dan sonra da olur. Ya da tam tersi , genç yaşta olacak diye de bir şey yok.
Canım, güzel günler çabuk gelecek inan bana. İlk bebeğimi kaybetmemin üzerinde 4 sene geçmiş. Bir bakacaksın ki senin içinde zaman geçmiş, yavruların kucağında, sana umut olmuş...

Canım benim, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah sen de en kısa zaman yavrularına kavuşacaksınn.
Evet ben 76 kasım doğumluyum. Hamilelikle ilgili yaştan dolayı sıkıntı çekmedim. Hiç geç kalmadın, sakın böyle düşünme. Bak aramızda 6 yaş var. İlk hamile kaldığımda 31 yaşındaydım. Şimdi ise 36. Bu 5 yıla 3 hamilelik sığdırdım. Allah ol dedikte sonra 40 dan sonra da olur. Ya da tam tersi , genç yaşta olacak diye de bir şey yok.
Canım, güzel günler çabuk gelecek inan bana. İlk bebeğimi kaybetmemin üzerinde 4 sene geçmiş. Bir bakacaksın ki senin içinde zaman geçmiş, yavruların kucağında, sana umut olmuş...

benim tanıdığım 42 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu

Bu duruma düşünce insan herseyi takıyo herhalde kafaya. Yaşı sezeryanını yediğini içtiğini oturup kalktığını .. Cok umutluyum ama.Olucak iyişallah benimde yeniden bebeğim belki bebişlerim:))

Merhaba kaderdeşlerim, ben de hamileyim:) kalp atışlarını duymadan kimseye söyleyemedim . Son kontrole gittiğimizde kalp atışlarını duyduk. Artık hamileler listesine beni de ekleyebilirsiniz. Bu hafta 7. haftamıza girdik. Allah'ım inşallah hepimize sağlık verir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. şu an hamile olmayan ve hamile olmayı isteyen herkese hayırlısı ise Rabbim bebek nasip etsin.

Tebrikler,bir melek annesinin daha yüzü güldü,Allah Bizede nasip etsin inşallah.Kolay ve sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah.

Merhaba,Allah hepimizin yardımcısı olsun.Avazımızın çıktığı kadar bağırsak da ağlasak da dinmiyor acımız,ama napalım kader işte :( Zaman herşeyin ilacı derler ya ; inşallah zaman geçtikçe acımız geçmesede azalacak inşallah.

Bu duruma düşünce insan herseyi takıyo herhalde kafaya. Yaşı sezeryanını yediğini içtiğini oturup kalktığını .. Cok umutluyum ama.Olucak iyişallah benimde yeniden bebeğim belki bebişlerim:))
Evet katılıyorum sana,bu durumda takmamak ne mümkün,ama yinede kendimizi telkin etmemiz gerek.Yaş faktörü önemli tabi,ama Rabbim istesin yeter...Benim yaşım 39 ve acele etmekte haklıyım,ama senin yaşın müsait bekleyebilirsin.Benimde bir arkadaşım 42 yaşında ilk bebeğini doğurdu,çok da rahat ve güzel hamilelik geçirdi,o yüzden sabredip zamanı geldiğinde bizimden kucağımız dolacak inşallah.

beni tebrik eden herkese çook teşekkür ederim. Şu an maalesef hamile değilim. son kontrolümüzde bebeğimin kalp atışları durduğu öğrendik. 1 gün sonra da kürtaj oldum. 8 ay içerisinde bir erken doğum bir de kürtaj . Bedenen ve ruhen çok yorgunum. Doktor bu sefer bebekte problem olduğunuve ilk 3 ay içerisinde problemli bebeklerin düştüğünü, bu dönemde düşen bebekler için üzünülmemesi gerektiğini söyledi. Ama benim sanki umutlarım da yavaş yavaş tükenmeye başladı. Yaşım 32. Hemen hemen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu. Sadece gece uyumamalarına bile kabus gibi bir gündü diyorlar. Ben de hep içimde bence uyuyup hiç kalmadığı gün kabus gibi bir gündür diyorum. Bazen herkes küçücük problemlerle uğraşırken, benim problemlerim bir dağ büyüklüğünde gibi geliyor; bazen de bizler gibi erken doğum yapmış ve problemli olarak bebekleri yaşamış anneleri görüyorum halime şükrediyorum. Aslında umutlarım yavaş yavaş tükendiği için çok mutsuzum.

beni tebrik eden herkese çook teşekkür ederim. Şu an maalesef hamile değilim. son kontrolümüzde bebeğimin kalp atışları durduğu öğrendik. 1 gün sonra da kürtaj oldum. 8 ay içerisinde bir erken doğum bir de kürtaj . Bedenen ve ruhen çok yorgunum. Doktor bu sefer bebekte problem olduğunuve ilk 3 ay içerisinde problemli bebeklerin düştüğünü, bu dönemde düşen bebekler için üzünülmemesi gerektiğini söyledi. Ama benim sanki umutlarım da yavaş yavaş tükenmeye başladı. Yaşım 32. Hemen hemen bütün arkadaşlarımın çocuğu oldu. Sadece gece uyumamalarına bile kabus gibi bir gündü diyorlar. Ben de hep içimde bence uyuyup hiç kalmadığı gün kabus gibi bir gündür diyorum. Bazen herkes küçücük problemlerle uğraşırken, benim problemlerim bir dağ büyüklüğünde gibi geliyor; bazen de bizler gibi erken doğum yapmış ve problemli olarak bebekleri yaşamış anneleri görüyorum halime şükrediyorum. Aslında umutlarım yavaş yavaş tükendiği için çok mutsuzum.

Cok gecmis olsun arkadasım. Umutlarinin yıkılmasını anlıyorum ama inan hersey guzel olacak, yeniden hamile kalıp saglikla kavuşacaksın bebeğine.ne kadar daha hamileliğin bası, ümitlenmeyelim desek de icimiz umut doluyor hamileligimizi öğrendiğimiz ilk andan itibaren. Moralini yüksek tutmaya çalış, hersey bir yana umudunu kaybetme. Hiç hamile kalamayanlar var. Sen cok sukur 2 kere kalmissin. Yasını dert etmeni de anlıyorum ama gercekten takacak bir yas degil. Ben 33 yaşındayım, ben de cok takmiştim. Herkes çocuklu ben cok geç kaldım diyordum. Üstelik ben yıllardır evliyam ve cocuk sahibi olmayı kendi isteğimle hep erteledim. Yani seninkinin üstüne bir de pişmanlık yasamıştım. Ama cok yersiz. Herseyin zamanı var. Senin yaşındakiler çoluğa cocuğa karıştıysa karıştı. Bir yandan da erkenden anne olup cocuğunun kıymetini bilmeyenler var. Bizler Cocugunun kiymetini bilen anneleriz (olacagiz). surekli sikayet yerine anneligi doya doya yasayanlardaniz. Ayrıca senin yasında bir sürü bekar var. Senin insallah yakın zamanda bebegin olacak.sadece biraz zaman. moralini yuksek tut, inancını kaybetme ki bu süreç senin icin daha kolay, daha az sancılı geçsin. Biliyorum hiç kolay degil ama halinde olumlu bir sürü şey var, hep onları duşun.

Cok gecmis olsun arkadasım. Umutlarinin yıkılmasını anlıyorum ama inan hersey guzel olacak, yeniden hamile kalıp saglikla kavuşacaksın bebeğine.ne kadar daha hamileliğin bası, ümitlenmeyelim desek de icimiz umut doluyor hamileligimizi öğrendiğimiz ilk andan itibaren. Moralini yüksek tutmaya çalış, hersey bir yana umudunu kaybetme. Hiç hamile kalamayanlar var. Sen cok sukur 2 kere kalmissin. Yasını dert etmeni de anlıyorum ama gercekten takacak bir yas degil. Ben 33 yaşındayım, ben de cok takmiştim. Herkes çocuklu ben cok geç kaldım diyordum. Üstelik ben yıllardır evliyam ve cocuk sahibi olmayı kendi isteğimle hep erteledim. Yani seninkinin üstüne bir de pişmanlık yasamıştım. Ama cok yersiz. Herseyin zamanı var. Senin yaşındakiler çoluğa cocuğa karıştıysa karıştı. Bir yandan da erkenden anne olup cocuğunun kıymetini bilmeyenler var. Bizler Cocugunun kiymetini bilen anneleriz (olacagiz). surekli sikayet yerine anneligi doya doya yasayanlardaniz. Ayrıca senin yasında bir sürü bekar var. Senin insallah yakın zamanda bebegin olacak.sadece biraz zaman. moralini yuksek tut, inancını kaybetme ki bu süreç senin icin daha kolay, daha az sancılı geçsin. Biliyorum hiç kolay degil ama halinde olumlu bir sürü şey var, hep onları duşun.

Ben de yıllardır evliyim ve bebek yapmayı yıllarca erteledim. bebek yapmayı düşündüğümüz yılda bir sürü sağlık problemleri yaşadım. derken yaş oldu 32. Zaten bir erken doğumum var bir de üzerine bebeğin kalbinin durması eklenince bendeki problemi anlayamadım. Bu hamileliğimde o kadar dikkat ettim ki... Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Tabi düşük erken doğum kadar insanın moralini bozmuyor ama üst üste yaşamak beni çok üzdü. Biz erken doğumumdan sonra 6 ay bekledik ve bu sefer hiç beklemeden aynı ay hamile kalmıştım. acaba erken doğum yapan bir kadın 6 ay değilde 1 yıl mı beklemeli? benim bünyem yeni bir hamileliğe hazır değilmiydi acaba? Acaba neden diye düşünüyorum. hiç ilaç kullanmadım, kendimi yormadım sadece bir gün (hamile kaldığım ay) biraz fazla kahve içtim. acaba ondan mı diyorum? artık düşünemez oldum. maalesef özel şirkette çalıştığım için de çok fazla rapor alamıyorum. ne yapacağımı , ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Ben de yıllardır evliyim ve bebek yapmayı yıllarca erteledim. bebek yapmayı düşündüğümüz yılda bir sürü sağlık problemleri yaşadım. derken yaş oldu 32. Zaten bir erken doğumum var bir de üzerine bebeğin kalbinin durması eklenince bendeki problemi anlayamadım. Bu hamileliğimde o kadar dikkat ettim ki... Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Tabi düşük erken doğum kadar insanın moralini bozmuyor ama üst üste yaşamak beni çok üzdü. Biz erken doğumumdan sonra 6 ay bekledik ve bu sefer hiç beklemeden aynı ay hamile kalmıştım. acaba erken doğum yapan bir kadın 6 ay değilde 1 yıl mı beklemeli? benim bünyem yeni bir hamileliğe hazır değilmiydi acaba? Acaba neden diye düşünüyorum. hiç ilaç kullanmadım, kendimi yormadım sadece bir gün (hamile kaldığım ay) biraz fazla kahve içtim. acaba ondan mı diyorum? artık düşünemez oldum. maalesef özel şirkette çalıştığım için de çok fazla rapor alamıyorum. ne yapacağımı , ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun,üzülme demiyorum,maalesef bu mümkün olmuyor bizim durumumuzda,ama bir sorun varsada hamileliğin başlangıcında çıkması daha iyi.Bende daha önce hamileliğimin ilk haftalarında düşük yapmıştım ve çok üzülmüştüm,ama sonraki hamileliğimde karnımda 6 ay taşıdığım,hareketlerini hissedipde kucağıma alamadan ertesi gün cennete gönderdiğim meleklerimden sonra yıkıldım,acımız tarifsiz.Sana tavsiyem 2-3 ay beklemen bana düşük yaptıktan sonra doktorum öyle demişti ve sonrasında çalışmalara başlayınca kahveyi kaldır hayatından(ben çok zorlanıyorum bu konuda),ama kafein zararlıymiş.Kendine dikkat et...

Cok gecmiş olsun ne zaman olursa olsun ister 1 aylık ister daha büyük bizim için acısı aynı.hele kaybedip yenıden deneyenlere Allah daha büyük sabır dayanma gücü versin
Bende hamıleliğimde cok tedırgındım benımde doktorum ilk 3ay eğer bebekte problem varsa sen ne yapsan engelleyemiyirsin demişti o yüzden lütfen kendinde suç bulma erken mı diye bence tedırgın etme kendini ,kaç kişi var burda 6ay sonrasında hamıle kalıp sağlıkla doguran

Bırde çok sanslısın hemen hamıle kalabiliyormusun 2-3 ay içinde eminim hemen yine olur.bende 29 haftalık kaybettım bebeğimi birde zor hamıle kalmıştım , 2 için bakalım ne kadar beklicez bende 31 yasındayım napalım bizede bu yaslarda nasıpmış .Biz hem yaşadıklarımızdan hemde yasımızdan olgun anneler olucaz .cok net söyleyeyım ben ikinciyi bilem yapıcam 35 ten sonra iyişallah Allahım nasip ederse ,ilkini kucagıma alabileyimde önce dimi ? Ne hayaller

Lütfen sende olumlu düşün güzel hayaller kur daha cok vaktımız var ,bak 42 doğuranlar var üzülmek var ama umudu kaybetmek vazgeçmek yok

Sana son tavsiyem kendine iyi bakman vitamin ve hormonlarının dengede olması önemli ve tabiki motivasyonunda .
Allahım hepimizin kucagını doldursun iyişallah sağlıklı evlatlarla..

Canım çok geçmiş olsun,üzülme demiyorum,maalesef bu mümkün olmuyor bizim durumumuzda,ama bir sorun varsada hamileliğin başlangıcında çıkması daha iyi.Bende daha önce hamileliğimin ilk haftalarında düşük yapmıştım ve çok üzülmüştüm,ama sonraki hamileliğimde karnımda 6 ay taşıdığım,hareketlerini hissedipde kucağıma alamadan ertesi gün cennete gönderdiğim meleklerimden sonra yıkıldım,acımız tarifsiz.Sana tavsiyem 2-3 ay beklemen bana düşük yaptıktan sonra doktorum öyle demişti ve sonrasında çalışmalara başlayınca kahveyi kaldır hayatından(ben çok zorlanıyorum bu konuda),ama kafein zararlıymiş.Kendine dikkat et...

Çok teşekkür ederim. bende 5,5 ay karnımda bebeğimi taşıyıp haraketlerini hissedip kaybettiğimde çok daha zor olmuştu. evden 3 kişi çıktık ve 2 kişi döndük. karnım hala şişti ve uyurken hafif hareket olsa bebeğimin hareket ettiğini düşünüyordum ve sonra onu kaybettiğim aklıma geldikçe çok üzülüyordum. Bu acımı şöyle tarif edebilirim. yaram var ve ben o yaranın üzerine tekrar düştüm ve o yara tekrar açıldı.
Düşükten sonra ne kadar beklemem gerekiyor acaba? doktorum 2 ay sonra hamilelik için hazırlık yapabilirsin dedi ama beni teselli etmek için demiş olabilir. ben bu seneyi atlatsam mı diyorum sanki bu sene bana hiç uyğurlu gelmedi ama yaşım ilerliyor ve en önemlisi anne olmak istiyorum. Allah inşallah hepimize anne olmayı , sahip olduğumuz bebeklerin de sağlıklı ve hayırlı olmalarını nasip etsin.

Cok gecmiş olsun ne zaman olursa olsun ister 1 aylık ister daha büyük bizim için acısı aynı.hele kaybedip yenıden deneyenlere Allah daha büyük sabır dayanma gücü versin
Bende hamıleliğimde cok tedırgındım benımde doktorum ilk 3ay eğer bebekte problem varsa sen ne yapsan engelleyemiyirsin demişti o yüzden lütfen kendinde suç bulma erken mı diye bence tedırgın etme kendini ,kaç kişi var burda 6ay sonrasında hamıle kalıp sağlıkla doguran

Bırde çok sanslısın hemen hamıle kalabiliyormusun 2-3 ay içinde eminim hemen yine olur.bende 29 haftalık kaybettım bebeğimi birde zor hamıle kalmıştım , 2 için bakalım ne kadar beklicez bende 31 yasındayım napalım bizede bu yaslarda nasıpmış .Biz hem yaşadıklarımızdan hemde yasımızdan olgun anneler olucaz .cok net söyleyeyım ben ikinciyi bilem yapıcam 35 ten sonra iyişallah Allahım nasip ederse ,ilkini kucagıma alabileyimde önce dimi ? Ne hayaller

Lütfen sende olumlu düşün güzel hayaller kur daha cok vaktımız var ,bak 42 doğuranlar var üzülmek var ama umudu kaybetmek vazgeçmek yok

Sana son tavsiyem kendine iyi bakman vitamin ve hormonlarının dengede olması önemli ve tabiki motivasyonunda .
Allahım hepimizin kucagını doldursun iyişallah sağlıklı evlatlarla..

teşekkür ederim. İnşallah .
benim de ilk bebeğim hemen olmadı ve test yapmaktan bıkmıştım. bebek düşünmeden 3 ay önce folik acid'de başlayın denildiği için 2 yıldır folic acid kullanıyorum. ikinci bebeğim ilk ay oldu ben de çok şaşırmıştım. umarım bir daha ki hamileliklerimizde Allah'ım problem vermez.
doktoruma yazılan yazıları okudum ve biri 20 yıl sonra bizi hayalimize kavuşturdunuz yazmış. bu da bana ümit oldu.

Canım inan çok üzüldüm ama ne olur umutsuzluğa düşme. Ben de ikinci hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım. Doktorum bana çok erken dönem bir düşük olduğu için beklemene gerek yok demişti ben de hiç korunmadım. Düşükten sonra 1 kere adet gördüm ikinci ay hamileydim ve çok şükür Allah sağ salim bebeğimi kucağıma almayı nasip etti. Ben de bunları yaşadığımda 31 yaşındaydım. Şu an çok özlemle beklediğin hamileliğin olumsuz sonuçlandığı için çok mutsuzsun ama inan tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına aldığında bunu hatırlamayacaksın bile. Biz erken doğumla o kadar büyük bir acı yaşadık ki diğer durumlar bunun yanında hiçbir şey kalıyor, Allah daha beterlerini yaşamaktan korusun. Senin şimdi yapman gereken bir an önce kendini toparlayıp gelecek güzel günler için ayağa kalkmak.

Back
X