Merhaba canım bu ay tam 1 sene oldu aynı sebebten dolayı bebeğimi kaybettim bu durum normalde en gec 3 aylıkken anlaşılabilen bişeymiş doktor hatası yüzünden 6 aylıkken öğrendm farklı bir doktora gittim damarların birinin tamamen tıkandığını diğerininde çok az olduğunu söyledi hastaneye yatışım yapıldı 7. aya kadar hergün kontrol edildim buarada bebeğin gelişimi 4 hafta gerideydi 7. ayımda artık tamamen tıkandığını ve ters akımın başladığını bana zarar vermeye başladığı için sezeryanla doğuma alındım malesef bebeğim 4 gün dayanabildi kaybettikçok acı bir durum etrafımızdaki kmse anlayamaz bizi
bizde yavaş yavaş bebek düşünmeye başladk ama bende hep aynı şeyleri yaşama korkusu var fakat benim doktorumda ikincide muhtemelen bu durumu yaşamazsn dedi artk bilinçlendk sık sık kontrollerle bu durum tekrar olsa bile kan sulandırıcı iğnelerle gideriliyormuş inş hayırlısıyla bebeklerimizi kavuşuruz bizde
![]()
Allah sabır versin canım.çok haklısın bizi bizden başkası gerçekten anlamıyor.korkularımız hep olucak ama dediğin gibi bilinçli olucağız ve elimizden geleni yapıcağız gerisi Allahtan artık.ben 5aydır korunmuyorm ama olmadı yeni bir bebekle acım hafifler diye düşünüyorm tabi çok fazls stres ve üzüntü var üzerimde buda olumsuz etki yapıyor.bazen boğulucak gibi oluyorm bebek yada hamile görünce dalıp gidiyorum kızım aklıma geliyor.inşaallah bütün acılı annelerin yüzü güler.birbirimize destek olalım inşaallah aeo.