Herkese merhaba uzun zamandır internete giremedim ev taşıdık internetimiz yeni bağlandı sanmayın ki sizi unuttum.
Bu orada üzülerek görüyorum ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş, hepinizin acısını yürekten paylaşıyor ve Allah'tan sizler için önce sabır sonra da yaranıza merhem olacak yeni bebekler diliyorum.
Merhaba ben 5ocakta kızımı 30haftalıkken kaybettim kaybetme sebebim plesantal yetmezlik ve rahme giden damarların tıkanmasına bağlı gelişme geriliği.8ay önce bebeğimi kaybedince bu siteyi buldm ve ilk açtığınızdan beri yazılarınızı okudum herbiriniz tekrar hamile kaldığınızda evlatlarınızı kucağınıza aldığınızda umut oldunuz bana (yıllar önce bile olsa:) )hem ağlıyor hem de benim yaşadıklarımı yaşayan bir çok kişi tekrar anne olmuşlar diyordum.siz farkında değildiniz belki ama bu sitedeki her bir melek annesi bana en zor günlerimde yoldaş oldu.her umutsuzluğa kabıldığımda bıkmadan tekrar tekrar okudum yazılarınızı ve bebeklerimiz tablonuzu.o yüzden çok teşekkür ederim.artık bende heyecanla ve korkuyla geçireceğim yeni umut yoluna girdm dün hamile olduğumu öğrendm:)
İnşaallah bu sefer hayallerim yarım kalmaz ve hastaneden elim boş çıkmam