Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bu listede adımı görünce tuhaf oldum sanki ben değilim oradaki bi başka birine üzülür gibi okudum ne acı 135 gün...

tşkler neslihancım çok güzel olmuş liste...herkese uğur ve şans getirsin bu topiği okuyan tüm insanlardan dua bekliyoruz lütfen dularınızda bizleri unutmayınız...

Rica ederim tatlım ,, evet bu listeyi gören herkesten dualrını bekliyoruz,,bu en güzel liste cennet kuşlarının listesi varmı ötesi,,senağlama

Ben de pıhtılaşmanın erken doğumun esas nedeni olduğunu düşünmüyorum çünkü baktım hepimiz heterozigotuz. Heterozigot taşıyıcı demek ve bunu bilmeden sağlıklı doğum yapmış bir sürü insan var. Ben de hamileliğim sırasında iş yerinde çok stres yaşamıştım. Hergün işten çıkıp eve gelirken gün boyunca çok bunaldığım için sıkıntıdan ağlıyordum. Yaşadığım stresin hastalığı tetiklediğini düşünüyorum. Bundan sonra tekrar hamilelik nasip olursa hiç stres yapmayacağım diyorum kendi kendime fakat ne mümkün ilkinde bu kadar sıkıntı yaşadıktan sonra ikinci hamilelik başlı başına bir stres kaynağı olacak sanırım. Benim de hamileliğim 6. ayıma kadar çok güzel geçmişti. Ne bulantım oldu, ne de başka bir sıkıntım. Hep soranlara herşey çok güzel gidiyor diyordum.Şimdi ben de Mhtp gibi düşünüyorum iyiyim demeyeceğim. Bir de mümkün olduğunca geç söyleyeceğim herkese. Gerçi biz ilkinde de ailelere bile 2,5 aylık olunca söylemiştik herhalde şimdi 4. ayı falan bekleriz. Ama size ilk öğrendiğim gün söylerim sizin yeriniz ayrı.

bende 6 aylık bebegimi melegimi kaybettim erken dogum yaptım bütün testlerim yapıldı fakat hiçbir şey çıkmadı demekki allahım böyle yazmış şimdi tekrar bebegim için çalışmalara başlıyacagım buay allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dualarım hepinizle melek anneleri....
Allah sabır versin canım. Daha önce topiğinden seni takip etmiştim. İnşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız.

kızlar okudukça yanlız olmadığımı anlıyorum.benim bebeğim umut 38 haftalık erkek bebek.15 gün yaşadı.3,220gr doğdu.sezeryanla.kalp rahatsızlığından kaybettim.listeye benide eklermisiniz.kaybedeli 8 ay oldu.birdaha bebeğe çesaretim yok.hamileleik düşünen arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.

kızlar okudukça yanlız olmadığımı anlıyorum.benim bebeğim umut 38 haftalık erkek bebek.15 gün yaşadı.3,220gr doğdu.sezeryanla.kalp rahatsızlığından kaybettim.listeye benide eklermisiniz.kaybedeli 8 ay oldu.birdaha bebeğe çesaretim yok.hamileleik düşünen arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.

canım Allah sabırlar versin ,, Evet yanlız değilsin biz burda birbirimizi her şekilde desteğiz,, canım biz tekrardan bebek düşünüyoruz çünkü acımızı ancak yeni bir bebek dindirebilir ,,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.. ben bebeğimi yeni kaybettiğim zamanlar asla bir daha düşünmüyorum diyordum hatta tedaviyle olduğu için kendime kızıyordum zorla olmuyor işte diye ,, hatta doktorum senin gibi 100 anne olsun şu anda 100 ü de istemez demişti kesinlikle haklıymış şimdi çok istiyorum ama işte korkular hep var ,, Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inş..
tamam canım senide listeye ekliyorum..

canım benim bak benim 2 ay oldu meleğimi kaybedeli...yardım aldığım için çabuk toparlandım...bende herkese kızıyodumbir daha bebek lafı etmeyin diye..şimdi aynı kızımı istediğim gibi kardeşinin de gelmesini çok istiyorum...allahım bizi hayırlı sağlıklı bebeklerle ödüllendirecek emin ol...
acımızı azaltacak yeni bebeğe öncedenkinden daha çok ihtiyacımız var..onunda bize fazlasıyla ihtiyacı olacağı için kendimize dikkat etmemiz gerek unutmayın...

valla kızlar haklısınız nazar çok değiyor..bende kendimi tutup kaynanama bile geç sölicem...bi de herkes öğrensede yok bulantım var ağrım var eh iyikötü idare ediyoruz bilmem ki falan deyip huzursuz gibi anlatıcam..iyi dedikçe kötüye gidiyoz valla..
benim erken doğum stresten oldu zaten..dr test bile yapmadılar...
aabeyazmelek canım benim allahım sabır versin...napalım allahım böyle sınıyor bizi ama sonunda hayırlısını verecek bize...

evet canım allahım verdigi aldıgı cana ne denilebilirki... inşallah hepimize versin

Allah sabırlar versin canım ,,Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş..,,

amin canım hepimizin yüzü gülsün...neslihancım benide eklermisin listeye..

Allah sabır versin canım. Daha önce topiğinden seni takip etmiştim. İnşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız.

amin canım teşekkürler inşallah hayırlı zamanda kucagımıza almayı nasip etsin

ii geceler melek anneleri..inşallah zamanla dahada iyi olucaz yeni bi hediye gelincede acı dolu günlerimizi anar avunucaz yeni melekle inşallah...

sudesıla ve aabeyazmelek canlarım Allah sabrınıza sabır katsın buradaki herkes aynı acıları yaşamış ve yaşıyoruz bizi birbirimizden anlayan olamaz...onlar bizi beklicek melek onlar analarını nasıl beklemesinler gün gelecek ve kavuşma vaktide düğümüz bayramımız olacak...

5ağustos gecesi berat kandilinde bende 6aylık hamileyken erken doğum yaptım.Muhammed Burak'ım 30 saat sonra melek oldu.cuma öğleden sonraydı.605 gr.doğmuştu.Akcigerleri gelişmediği için kaybettik.benim erken doğum sebebim ise (stresten dolayı sanırım ) su kesem açılmış ve suyum çok azalmıştı.yazılanları okudukça aynı şeyleri hissettiğimizi gördüm.Allahtan hepimiz için sabır diliyorum.bugün tam bir ay oldu minik oğlumu kaybedeli.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Dilerim hepimiz evlatlarımızla cennette kavuşuruz.

nekoneko Allah sabrını arttırsın inşallah başınız sağolsun :( çok yeniymiş seninkide adı da çok güzel inşallah şafaatine nail olacaksın...vuslat o kadar da uzak değil...yalnız değilsin ve hep beraber birbirimize destek olacağız...

bende diğer arkadaşlar gibi kandaki pıhtılaşmadan kaybettiğimi düşünmüyorum öyle olsa idi 27 haftaya kadar nasıl beslicektik..kesinlikle stres ve nazar...özellikle de nazar komşunun çocuğu olmuyordu sanki benim şap diye oluıyordu dakka başı hamile kalıyorum..bi gün göbeğime bi bakış attıı Allahım ne olur kötü bakmasın demiştim içimden :( dahada bi sürü şeyler var...

eğer günün birinde hamile olursam kendi aileme bile sölemicem hiç kimseye sokağada çıkmıcam kesinlikle...bu acıları tekrar yaşamak istemiyorum ve kaldıracağımıda zannetmiyorum.

veeee merakla bu listeden çıkanı davullu zurnalı karşılıcaz arkadaşlarrr bizde mutlu olucaz ve acılarımız dinecek inşallahhh....vereliniortak:lepi::teytey::teytey::hooray:

veeee merakla bu listeden çıkanı davullu zurnalı karşılıcaz arkadaşlarrr bizde mutlu olucaz ve acılarımız dinecek inşallahhh....vereliniortak:lepi::teytey::teytey::hooray:

aynen katılıyorumm,,,, sabırsızlıkla bekliyorum ilk hamileyiiii,,, halaylar çekecez inş..:teytey:

nekoneko Allah sabırlar versin canım ,,,,yanlız değilsin arrtık biz burada birbirimize desteğizz inş..Rabbim bu acılarımızı unutturacak başka acı yaşatmasın inş..:Saruboceq:

Bu listeye benide eklermisiniz???
Ben 25.01.2008 de 38 haftalikken sezeryanla ölü dogum yaptim....
Oglumu kaybettim maalesef sebebi galiba rahim yirtilmasiymismafoldumben
Yavrumun ismi Ahmed Said idi ve 2950 gr di dogdugunda...

Son düzenleme:
teşekkürler neslihancım liste için. ne kadar çokmuşuz allah artık kimseye yaşatmasın bizim yaşadıklarımızı

gerçekten bu liste artık daha fazla uzamaz inşallah. tüm bebekler sağlıkla annelerinin kollarına gelir en kısa zamanda.hepimize bol sabır ve dayanma gücü versin rabbim.aminnn

Bu listeye benide eklermisiniz???
Ben 25.01.2008 de 38 haftalikken sezeryanla ölü dogum yaptim....
Oglumu kaybettim maalesef sebebi galiba rahim yirtilmasiymismafoldumben
Yavrumun ismi Ahmed Said idi ve 2950 gr di dogdugunda...

tamam tatlım ekliyorum ,,

Back
X