Kayınvalideler çok bilir her şeyi zaten. Bizdede soğuk savaşlar yaşandı daha doğmadan kızlarıma isim bulmaya kalktı eşim hep sağolsun demişti ezyete sen katlanıyorsun ne istiyorsan o ismi vericez burdan bana bilenmeye başladı sanırım. doğuma girdiğimde tekrar tekrar anlatmıyayım o faciada ailemimdeki 7 den 70 e her kez ameliyathane koridorunda yasin okurlarken kayınvalidem kardeşleriyle eşimin özenip hastanenin suit odasında keyifle çaylar kahveler içiyorlarmış torununun biri ölmüş diğeri ve gelini can derdinde umursayan yok ameliyattan sonrada tek taktığı şey hastanede benim başımda niye o kalamıyorda annem kalıyor orda kaprislerini çektik çıktık hastaneden hanımefendi erıyor sen nasılsınj diyen yok oğlum çok kötü kardeşlerini anneni doldurmuşsun eve benim oğlum dinlenemiyo kafasını toplıyamıyor diyor. hastaneden doğumdan 10 gün sonra çıktım bir drain hortumu ve sondayla tekrar hastaneye yatmamak için evde tedavi edilmek üzere imza atılmış karından baldıra kadar morluklar yaralar dikişlerle uğraşırken ben evi boşatmak zorundaymışım böyle insafsızlar nede olsa el kızısın ya
hep aynı şeyleri yaşamışız arkadaşlar.bir laf vardır , AĞLARSA ANAM AĞLAR GERİSİ PLAYBACK YAPAR.ben evladımın yasında ağlarken k.validem görümcem evde kahkahalar atıp tv.izliyorlardı.o yüzden bende diyorumki;Kötü günlerimizde katkısı olmayanların, iyi günlerimizde hissesi yoktur!.Allah büyük ve herşeyi görendir.