Doğuma Hazırlık erken döllenme erkek geç döllenme kız diye bisey varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
slm kızlar yazdığım gibi erken döllenme erkek geç döllenme kız diye bişey varmı?ilk gebeliğim çok erken döllenmişti ve oğlum oldu.ikinci bebeğim yumurtlamadan baya sonra geç döllenme oldu ama cinsiyetimizi bilmiyorum.çok kız istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsunda.böyle bişey duyan yada bile varmı?bana biraz mantıklı gibi geliyor.

Canım tıbben kız olmasını sağlayan spermler daha çok yaşadıkları için yumurtlamadan bikaç gün önce ilişkiye girmişsen bile döllenme oluyo tam gününde girilirse erkek oluyo gibi açıklamalar var benimde geç döllenme oldu reglimi 1 hafta geçtiğinde kan değerim 700 küsürlerdeydi ve dış gebeliktir diye aklım çıkmıştı ama geç döllenmeymiş bebek kilo almaya başlayana kadarda hep 1 hafta geriden gitti ve kızım olcak ama bilmiyorumki ne zaman döllendi eğer 1 hafta geç yumurtlama olduysa biz o zamanlar hiç çalışmamıştık baya bi zaman yaşamış demekki sperm içimde. Ama burdan başka arkadaşın değeri 80'lerde falandı çok geç döllenmişti oğlu olcak geç yumurtlamadan ziyade o anlarda ilişkiye girmiş olmak etkiliyo galiba.
Bence hepsi boş herşey kader kısmet millet herbişeyini takip edip ayarlıyo yine istediği olmuyo inşallah gönlüne göre olmuştur ben çok istemiştim kız olmasını

herşeyden önce sağlıklı ve hayırlısı olması tabi ama allah gönlümü biliyor bir oğlum var birde kızım olursa çok sevinirim.benim bu sefer baya geç döllenmiş o yüzden umutluyum.oğlum çok erken döllenmişti.burdan yola çıktım açıkçası :) bakalım zamanı gelince görürüz inşallah hayırlı olanı.

valla bana dr.geç döllenme dedi.kese bile geç gözüktü ama cinsiyetinede erkek dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…