Erken dönem gebelik belirtileri

lostpassenger

Ahmet Ayaz'ın Annesi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
37
1
298
Ankara
Arkadaşlar , herkes birşeyler söylüyor çünkü herkesin vücudu gebeliğe farklı tepki veritor benim adetim 2 gün geçti , yoğun bel ve göğüs ağrım sağ ve sol kasığımda yanma şeklinde ağrım ve batmalarım var , acaba hamilemiyim , test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum ama çok kararsızım . Deneyimlerinizi yazabilir misiniz ?

Eğer gebelik varsa evde yapılan testlerde çıkar muhtemelen. Kan testinde ise kesin çıkar çünkü regl tarihin 2gün geçmiş. Hadi hayırlısı allah golüne göre versin.

Eğer gebelik varsa evde yapılan testlerde çıkar muhtemelen. Kan testinde ise kesin çıkar çünkü regl tarihin 2gün geçmiş. Hadi hayırlısı allah golüne göre versin.

Çok teşekkürler 😊😊testi hemen yapmak istemiyorum geçen ay da böyle bir hayalkırıklığı yaşadım çünkü . Ne kadar beklemeliyim test için onu da bilemiyorum açıkcası

Çok teşekkürler 😊😊testi hemen yapmak istemiyorum geçen ay da böyle bir hayalkırıklığı yaşadım çünkü . Ne kadar beklemeliyim test için onu da bilemiyorum açıkcası

Oncelikle inşallah hamilesndr bu mübarek gnlerde Rabbimin sana hediyesi olur benim adetm 4 gn gecti idrarda ve kanda negatr cikti senn gbi göğüslerime dokunnca acydu kask agrim adet olmsm gbi agriydu arada bel agrim oluyodu 9 gn gecikdi kasik batmasndan ve bel.agrsndan tekrar test yapdm silik cikti 10.gn kanda 58 çıktı şuanda 4 aylik oldk :) inşallah darisi basina

Oncelikle inşallah hamilesndr bu mübarek gnlerde Rabbimin sana hediyesi olur benim adetm 4 gn gecti idrarda ve kanda negatr cikti senn gbi göğüslerime dokunnca acydu kask agrim adet olmsm gbi agriydu arada bel agrim oluyodu 9 gn gecikdi kasik batmasndan ve bel.agrsndan tekrar test yapdm silik cikti 10.gn kanda 58 çıktı şuanda 4 aylik oldk :) inşallah darisi basina
Hayırlı ugurlu olsun canım benim darısı başıma , birde yaklasık 10 gün önce röntgene girmek zorunda kaldım gebelik oluşursa sıkıntı oluşturur mu sizce ?

Hayırlı ugurlu olsun canım benim darısı başıma , birde yaklasık 10 gün önce röntgene girmek zorunda kaldım gebelik oluşursa sıkıntı oluşturur mu sizce ?

Teşekkür amin insaallah sanmyrm cnku daha küçük ve şöyle bisi duydum bebegin olduğunu blmyrsan yaptign hc bi zararli sey ona zarar vermioms Rabbimin işi
Röntgen sgara alkol gbi byle okmstm bikac yerde
İnşallah gzl haberler alirisn

kan tahlili yaptırın kesin sonuç alırsınız, ilişkiden 1-2 gün sonra bile yaptırsanız çıkardı.. idrar testi için adetten 1 hafta 10 gün sonrası beklenmeli çünkü..

röntgenin nereye uygulandı ve rad miktarı neydi bu önemli diye biliyorum.. ama genelde normal hamilelikte risk ne kadarsa yine aynı kalıyor deniyor.. içinizi ferah tutun.. çok fazla radyasyona maruz kalmış olamazsınız tek röntgen ile.. hamilelere röntgen çekerek deney yapılamadığı için çok net bir konu değil..

kan tahlili yaptırın kesin sonuç alırsınız, ilişkiden 1-2 gün sonra bile yaptırsanız çıkardı.. idrar testi için adetten 1 hafta 10 gün sonrası beklenmeli çünkü..

röntgenin nereye uygulandı ve rad miktarı neydi bu önemli diye biliyorum.. ama genelde normal hamilelikte risk ne kadarsa yine aynı kalıyor deniyor.. içinizi ferah tutun.. çok fazla radyasyona maruz kalmış olamazsınız tek röntgen ile.. hamilelere röntgen çekerek deney yapılamadığı için çok net bir konu değil..

Düştüğüm için 7 ayrı röntgen çekildi bel ve karın bölgesi dahil , o sırada yaptırdıgım gebelik testinde betahcg 0 dı

Düştüğüm için 7 ayrı röntgen çekildi bel ve karın bölgesi dahil , o sırada yaptırdıgım gebelik testinde betahcg 0 dı

canım ilişkiden sonra beta hgc 0 ise zaten hamilelik yoktur.. yumurta döllendiği andan itibaren yükselen bir değer çünkü.. için rahat olsun o zaman..

Son düzenleme:
Cok sacma ilişkiden snra 0 cikmaz ne demek benm adetm 4 gn geciktignde 0.05 di 10.gn 58 di olurmu öyle şey bignde bile yükselir

tam 10 gün önce 0 çıkmıştı şuan 2 gün geçti hamilelik yoktur diyosun yani

bhgc yumurta döllendiği anda artmaya başlıyor bu sebepten 10 gün önce ne kadar geçmişti ilişkinin üzerinden bilmiyorum ama 1-2 günde olsa çıkar diye biliyorum.. sen en iyisi yine yaptır kan testi için rahatlasın.. idrar için en az 5-6 gün daha beklemen lazım çünkü..

bhgc yumurta döllendiği anda artmaya başlıyor bu sebepten 10 gün önce ne kadar geçmişti ilişkinin üzerinden bilmiyorum ama 1-2 günde olsa çıkar diye biliyorum.. sen en iyisi yine yaptır kan testi için rahatlasın.. idrar için en az 5-6 gün daha beklemen lazım çünkü..
ilişkiden 4 gün sonra 0 çıkmıştı ama bilemedim şimdii 😞😞Şuan hem olsun istiyorum hem olmasın ya 😯😯

Beta ilişkiden sonra değil döllenmeden sonra kanda çıkıyor rahme ulaşması da 1 haftayı bulıyor
Ben idrar testiyle gecikme olmadan 3 haftalıkken öğrendim

Belki yumurtlaman felan geç olmuştur senin.normalde adet tarihini 1 gün bile geçse kan tahlilinde kesin çıkar. Hayırlısı olsun takma bu kadar. Akışına bırak. Belki taktiğin için de adet olmuyor olabilirsin.

Kizlar 4 gun once iliskiye girdik bebek tutuysa kasiklarda batma olurmu benim cok kotu batiyo belirti olabilirmi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sacma ilişkiden snra 0 cikmaz ne demek benm adetm 4 gn geciktignde 0.05 di 10.gn 58 di olurmu öyle şey bignde bile yükselir

saçma değil canım da uzun uzun yazmamışım diyelim :)

ilişkiden sonra "döllenmenin olması durumunda" 0 çıkmaz demek istemiştim..
(döllenme olmadan artamayacağına göre ve döllenme yaklaşık 1 hafta sonra olacaktır tabi)

ilişkiden 1 hafta sonra gibi yumurta dölleniyor 3-4 gün erken yapılmış bir test o o zaman.. tekrar yaptırın muhakkak..

O zaman yumurtanın döllenmesinden önceye denk geldiyse sıkınyı yaratmaz mi acaba canım ya şu mübarek günlerde Allahım ne verirse razıyım illaki ama içim içimi yiyor şu an

Back
X