Erken dönem gebelik belirtileri

O zaman yumurtanın döllenmesinden önceye denk geldiyse sıkınyı yaratmaz mi acaba canım ya şu mübarek günlerde Allahım ne verirse razıyım illaki ama içim içimi yiyor şu an

inş. öyledir.. sen iyi düşün.. sıkıntı yapman bebeğe zararlı.. çok fazla radyasyona maruz kalmış değilsindir.. doktorun daha doğru net bilgi verecektir.. ama her bebekten daha fazla riskli olmuyorlar diye okumuştum.. herşeyin hayırlısı..

Belki yumurtlaman felan geç olmuştur senin.normalde adet tarihini 1 gün bile geçse kan tahlilinde kesin çıkar. Hayırlısı olsun takma bu kadar. Akışına bırak. Belki taktiğin için de adet olmuyor olabilirsin.

Yarını bekliyorum öyle aman bu ay kesin hamile kalayım diye bir sıkıntım da yok canım ya adetim de düzenlidir hep 28 gün de gelir , düşmeden dolayı yapılmış bir testti 10 gün önce yaptırdıgım rontgene girmeden doktor istemiştti süphelendiğimiz için çıkmayınca kanda röntgen yapıldı , şimdi de yarını bekliycem yarında olmazsa bi kan tahlili daha yaptırırım olmadı 😞😞😞😞

inş. öyledir.. sen iyi düşün.. sıkıntı yapman bebeğe zararlı.. çok fazla radyasyona maruz kalmış değilsindir.. doktorun daha doğru net bilgi verecektir.. ama her bebekten daha fazla riskli olmuyorlar diye okumuştum.. herşeyin hayırlısı..

Saolasın canım benim inşallah herşey güzel olur hepimiz için..

Arkadaşlar , herkes birşeyler söylüyor çünkü herkesin vücudu gebeliğe farklı tepki veritor benim adetim 2 gün geçti , yoğun bel ve göğüs ağrım sağ ve sol kasığımda yanma şeklinde ağrım ve batmalarım var , acaba hamilemiyim , test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum ama çok kararsızım . Deneyimlerinizi yazabilir misiniz ?
.. Benim günüm 10 gun gectigi halde evde yapilan testte negatif cikti.. 12. Gun belli belirsiz 2.cizgiyi gordum ama cok cok silikti,15. Gunde sabah ilk idrarla yaptim testi 2cizgiyi gördüm net olarak... doktora.gittigimde 4haftalik dedi... belirti adina sadece adet sancisina benzer ağrı oluyodu,gun icerisinde mutlaka uyuyodum yorgun hissediyodum,bel agrim vardi,gogus hassasiyeti cok degildi her adet oncesi gibiydi ama 6.haftada artti hassasiyet, mide bulantim 6haftalikken basladi,malesef 11 haftalikken dusuk yaptım:(... ama ilk hamileligim cok farkliydi.. agzimda pas tadi vardi,goguslerim sizliyordu,bazi yiyeceklere asiri istek duyuyodum ozellikle tatlı. .. dr gittigimde 2haftalik demisti.. 3.haftaya girdiginde su icsem kusuyodum... bide ben cok duzenli adet olurum ama hamile kalmaya karar verdgimde 5-7-10 gunluk gecikmelerim olurdu ve 3.gecikmelerde genelde hamile oldugmu ogreniyorum... :)

.. Benim günüm 10 gun gectigi halde evde yapilan testte negatif cikti.. 12. Gun belli belirsiz 2.cizgiyi gordum ama cok cok silikti,15. Gunde sabah ilk idrarla yaptim testi 2cizgiyi gördüm net olarak... doktora.gittigimde 4haftalik dedi... belirti adina sadece adet sancisina benzer ağrı oluyodu,gun icerisinde mutlaka uyuyodum yorgun hissediyodum,bel agrim vardi,gogus hassasiyeti cok degildi her adet oncesi gibiydi ama 6.haftada artti hassasiyet, mide bulantim 6haftalikken basladi,malesef 11 haftalikken dusuk yaptım:(... ama ilk hamileligim cok farkliydi.. agzimda pas tadi vardi,goguslerim sizliyordu,bazi yiyeceklere asiri istek duyuyodum ozellikle tatlı. .. dr gittigimde 2haftalik demisti.. 3.haftaya girdiginde su icsem kusuyodum... bide ben cok duzenli adet olurum ama hamile kalmaya karar verdgimde 5-7-10 gunluk gecikmelerim olurdu ve 3.gecikmelerde genelde hamile oldugmu ogreniyorum... :)

Bugun test yaptım ikinci çizgi silikti , kan testi yaptırdım hemen beta hcg 912 cıktı adetim 2 günü geçmişti çookk teşekkürler herkese 😍😍😍😚😚😚😚

canım öncelikle tebrik ederim ve mesajını yeni görüyorum yeni üyeyim...ve sıkıntı yapma Allah istemedikten sonra hiç bir şey olmaz.. kayınvalidem eşime hamileyken göğsünden rahatsızlanmış bi operasyon geçirmiş görümceme hamileykende bi operason geçirmiş ikisindede ilaç kullanmış hamd olsun ikiside çok sağlıklı doğmuş ve hiç bir sağlık sorunları yok...Allah a dua et ve teslim ol sonuçta herşey onun elinde rahatla biraz.gerçi zaten hamileliğin ilerlemiştir doktor kontrollerinde görürsün az buçuk bişeyler..selametle..

Kizlar benim adetime 8 gün var günlerdir kasıklarımda bi ağrı var göğüslerim özellikle sol göğsüm ağrıyo bugün de aniden bi mide bulantısı yaşadım sonra geçti sürekli bişeler atıştırmak istiyorum tatlı tuzlu karışık tatlı yerken arkasından turşu falan yemek istiyorum bunlar erken gebelik belirtisi olabilirmi benim gibi olan varmı

Kizlar benim adetime 8 gün var günlerdir kasıklarımda bi ağrı var göğüslerim özellikle sol göğsüm ağrıyo bugün de aniden bi mide bulantısı yaşadım sonra geçti sürekli bişeler atıştırmak istiyorum tatlı tuzlu karışık tatlı yerken arkasından turşu falan yemek istiyorum bunlar erken gebelik belirtisi olabilirmi benim gibi olan varmı
canım benim adetim geçeli 7 gün oluyor bugün ve hala olmadım... söylediğin belirtiler bende de var ama test yapmaya korkuyorum çünkü bebek düşünüyoruz ama ya negatif çıkarsa....adet düzensizliği yaşayan biriyim zaten...bunlara ek olrak bir de belimde ağrı göğüslerimde yırtılma ve afediersiniz ama sarı bi akıntı var böyle sümük gibi bazen beyaz oluyor bilemiyorum nedenini.dün çamaşırımda öyle bi ıslaklık hissettim adet olduğumu sandım... hayırlısı ya Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir şekilde versin inşallah...

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar ben hamile kalmadan önce bu sitede ki yorumları çok okurdum ve bir faydam olsun istedim 5 aylık bir bekleyişin arkasından bebek haberini aldık ama emin olun kendini hissettiriyor Adet olmadan yaklaşık 1 hafta öncesinden sağ kasığımda hafif bir yanma hissi vardı. Bu yanma hissi canımı acıtmıyor du bacağıma doğru vuruyor du adet olacakmış gibi karnımda bir ağrı hatta arkadaşlar adet sancısından daha da belirgin ağrılar oluyor o yüzden adet ağrısı gibi ağrılarınız olduğu zaman ümitsizliğe kapılmayan göğüsler de şişkinlik gerginlik oluyor ve alt karnınızın dolgunlaştığını hissediyorsunuz.Ben 9 haftama giriyorum daha ne bir bulantı ne bi kusma ne uyku hiç biri olmadı inşallah hep böle devam eder ve bebeğim gayet iyi ve sağlıklı görünüyor.Allah isyeten herkese en kısa zamanda nasip etsin

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar ben hamile kalmadan önce bu sitede ki yorumları çok okurdum ve bir faydam olsun istedim 5 aylık bir bekleyişin arkasından bebek haberini aldık ama emin olun kendini hissettiriyor Adet olmadan yaklaşık 1 hafta öncesinden sağ kasığımda hafif bir yanma hissi vardı. Bu yanma hissi canımı acıtmıyor du bacağıma doğru vuruyor du adet olacakmış gibi karnımda bir ağrı hatta arkadaşlar adet sancısından daha da belirgin ağrılar oluyor o yüzden adet ağrısı gibi ağrılarınız olduğu zaman ümitsizliğe kapılmayan göğüsler de şişkinlik gerginlik oluyor ve alt karnınızın dolgunlaştığını hissediyorsunuz.Ben 9 haftama giriyorum daha ne bir bulantı ne bi kusma ne uyku hiç biri olmadı inşallah hep böle devam eder ve bebeğim gayet iyi ve sağlıklı görünüyor.Allah isyeten herkese en kısa zamanda nasip etsin
Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini:) Rabbim isteyen kullarınada nasip etsn bu güzel duyguyu:)

Back
X