Durulife, sana katılıyorum. transferin 5. günündeyim, elimde olmadan kendimi dinlemeye devam ediyorum. Karnımın içi yangın yeri, gögüslerimde ağrı var. Ama biliyorumki progesteron takviyesi olarak kullandığım jelden kaynaklanıyor. Yine de bir ipucu arıyor insan, umutlanmak istiyor.
daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim mesela idrar testi yaptınmı yaptıysan kaçıncı gün ve sonuç
kanda gebeliğini ne zaman öğrendin ve ilk değerin kaç çıktı
şu an ki son durumun ne peki:26:
fazla sordum ama bilgi topiği olunca böyle oluyooo
yazarsan sevinirim ve hemen listeye eklerim
transferin 9. gununde günün ilk idrarıyla yollara düşüp sabahın 9. da eczanenin kapısındaydım ve adam halime acıyıp bir tane de hediye etmişti.testi yaptım bir şey çıkmadı.ağladım sızladım ve testi çöpe attım.2 saat felan sonraydı sanırım bir yerde bir şey okumustum geç çıkabilir diye.gidip çöpteki teste tekrar baktım silik bir çizgi belirmişti ve idrarda çıktıgına göre kesin demiştim.hem de tek gebelik demiştim.öyle oldu.ama silik çizgiyi görünce nasıl bagırmıstım :)
süper olmuş şekerim, emeğine sağlık...
canımmm ne güzel olmuşşşşşş eline sağlık bayıldım inşallahhhhh en başa ikiz doğurdu diye senin adın gelir canım saygılarla: taze gebe çok sevdim bunu
ellerine,emeğine,çabana,sabrına ,yüreğine sağlıkk güzelimm,çok güzel olmuş çok beğendim,inş arkadaşlara faydası olacaktır bu listenin,
Allah sizede ,prensesler paşalar nasip etsinn inşş
ARZUMMMM78 güzel arkadaşımm..İnş bir gün bizde burada adımızı yazdıracağızz dimi..Ben inanıyorummm..
Canım ellerine, emeğine sağlık çok güzel olmuş yeni topicimiz
transferin 9. gununde günün ilk idrarıyla yollara düşüp sabahın 9. da eczanenin kapısındaydım ve adam halime acıyıp bir tane de hediye etmişti.testi yaptım bir şey çıkmadı.ağladım sızladım ve testi çöpe attım.2 saat felan sonraydı sanırım bir yerde bir şey okumustum geç çıkabilir diye.gidip çöpteki teste tekrar baktım silik bir çizgi belirmişti ve idrarda çıktıgına göre kesin demiştim.hem de tek gebelik demiştim.öyle oldu.ama silik çizgiyi görünce nasıl bagırmıstım :)
ben söylemeyi unutmuşum.bunların dısında hiç bir hamilelik belirtisi göstermedim kızlar.internetten buldugum hiç bir belirti ben de hamilelik boyunca gorulmedi.
kızım şu an 4 yaşında bu arada.
çookk güzel olmuş elinize sağlık
benim transferimin 6.günü dünden beri artarak devam eden sırt ve bel ağrım var ve 4. günden beri kasık batması (önce sağdaydı artık solda) ani giren bi ağrı gibi ama ağrı değil sadece bi rahatsızlık hissi ve sürekli dinleniyor durumda olmama ragmen halsizlik baş ağrısı sürekli uyku sersemi gibiyim yani bedenim farklı ama tarif edemediğim bi farklılık var bu 3. denemem diğerlerinde yumurta toplamanın sıkıntıları geçtikten sonra hiçbişey olmamıştı bu kez oldu gibi geliyor sonuçlarımı alayım inşallahlistede yerimi alırım :)
Tuba, bugün benimde 6.günüm. Kendimi dinlemekten sıkıldım, bugün alışverişe gittim, kasada beklerken inanılmaz belim ağrıdı. İçeride neler oluyor bir hissiyatım yok. Karnım şiş, gazım var kullandığım vajinal jelden mi bilemiyorum. Evde test yapmayı düşünüyor musun?
canım anlattıkların kesinlikle belirti ben önceki hamileliklerimde hissetmiştim hepsi vardı inşallah seninde öyledir gerçi biri dış gebelik oldu diğerininn kalbi durdu şimdi tüp bebek yaptık 8.gün test yaptık lekelemem olunca korktuk çok şükür 38 çıktı bugün 10. gün 114çookk güzel olmuş elinize sağlık
benim transferimin 6.günü dünden beri artarak devam eden sırt ve bel ağrım var ve 4. günden beri kasık batması (önce sağdaydı artık solda) ani giren bi ağrı gibi ama ağrı değil sadece bi rahatsızlık hissi ve sürekli dinleniyor durumda olmama ragmen halsizlik baş ağrısı sürekli uyku sersemi gibiyim yani bedenim farklı ama tarif edemediğim bi farklılık var bu 3. denemem diğerlerinde yumurta toplamanın sıkıntıları geçtikten sonra hiçbişey olmamıştı bu kez oldu gibi geliyor sonuçlarımı alayım inşallahlistede yerimi alırım :)
canım anlattıkların kesinlikle belirti ben önceki hamileliklerimde hissetmiştim hepsi vardı inşallah seninde öyledir gerçi biri dış gebelik oldu diğerininn kalbi durdu şimdi tüp bebek yaptık 8.gün test yaptık lekelemem olunca korktuk çok şükür 38 çıktı bugün 10. gün 114çok şükür sağlıklı olması için dua ediyoruz inşallah sende alırsın güzel haberleri ama bana çok tanıdık geldi belirtilerin benim bunda 0 belirti hiç bişii hissetmedim ağladım 7. güne kadar rabbim hepimize tez zamanda versin inşalahhhh
inşallahhh canım ya rabbim gönlüne göre versin benim ilk denemem çok şükür pozitifi gördük allah ım kucağıma aldığım zamanlarıda göstersin diyorum yani tabi umutlandırmak istemiyorum canım ben hepsini yaşamıştım hem adetim geçmeden inşallah öyledir cnm rabbim gönlüümüze göre versin...ayyy çok mutlu oldummm inşallah öyledirr benim bu 3. denemem diğerlerinde hiçbişey hissetmemiştim hep olmadı gibi geliyordu ilk defa yaklaştığımı hissdiyorum inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı da nasip eder hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz rabbimm
inşallahhh canım ya rabbim gönlüne göre versin benim ilk denemem çok şükür pozitifi gördük allah ım kucağıma aldığım zamanlarıda göstersin diyorum yani tabi umutlandırmak istemiyorum canım ben hepsini yaşamıştım hem adetim geçmeden inşallah öyledir cnm rabbim gönlüümüze göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?