walla kızlar ben 10.gün idrara baktım kabak gibi negatif çıktı..aynı gün yine acaip kasık ağrım wardı hastalanıcam kesin dedim kendi kendime..12.gün kan werdim şaka gibi bir değer ile karşı karşıya kaldım 415 :) ikiz bebeklerimi heyecanla beklioruz şimdi..rabbim herkesin gönlüne göre wersin inş.
bende belirtilerden bahsedeyim bari benim ilk bir hafta hiçbir belirti yoktu 7. günden sonra ayaklarımda üşüme ve adet belirtilerim ortaya çıktı karnım sürekli agrımaya başlamıştı her an tuvalete gidip kırmızılar gelmişmi diye bekliyordum .birde en belirgin özellik 9. gün gögsümü sıkınca birkaç damla süt gelmişti.çok şükür şuan 24 haftalık hamişim ve oğlumu kucagıma almak için gün sayıyorum.dilerim rabbim bu yolda mücadele veren tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah.rabbim kimsenin emegini boşa çevirmesin.
canım ellerine sağlık...
g090- hiçbir belirti yaşamadı, transferin 7. gününde adet belirtileri vardı sadece- idrar testi yapmadı- 10. gün- ilk değer 141- sonuç dondurulmuş embriyo ile hamile (10. gün değerim dondurulmuş embriyo olduğu için bu kadar yüksek çıktı)
ben geçmek bilmeyen transfer sonrası günlerde bu listeden çok yararlanmıştım.. ama 7. günden sonraki aşırı adet ağrılarım,bacaklarımda çekilme olunca kesin olmadı demiştim.şimdi düşününce sadece 2. gün kasığımda 2 kez çok sert bi ağrı girdi,sonra da bi kaç gün sonra göğüslerde şişme..o gün bu gündür hala şiş.. bunların dışında bi belirti olmadı.. İnşallah tüm dileyen isteyen herkese böyle müjdeli haberler nasip eder rabbim..
8.gün 126
ikizden teke düştü..
idrar testi hiç yapmadım..
Canım ben listede varım sadece test bilgilerim eksik.
Transferden sonra idrar testi hiç yapmadım bekleyip 12. gün kan testi yaptım kan testi sonucum 151,62 çıktı
kız bebek bekliyorum hayırlısı ile
Kızlar çooook ama çok teşekkür ediyorum hepinize bilgileriniz çok değerli sizde bu yollardan geçtiniz test günü beklerken bir soru sorular oluyor kendimizi incelemekten belirti aramaktan ne hallere düşüyoruz...
BEREN84 tatlım kan testini hangi gün yaptın kaç çıktı bunları yazmamışsın
Arkadaslar bugun transferden sonra 6.gunum 36 kusur cikti
olmasa cikmazdi heralde
yada catlatma ignedinin etkisiyle pozitif cikmamistir umarim
walla kızlar ben 10.gün idrara baktım kabak gibi negatif çıktı..aynı gün yine acaip kasık ağrım wardı hastalanıcam kesin dedim kendi kendime..12.gün kan werdim şaka gibi bir değer ile karşı karşıya kaldım 415 :) ikiz bebeklerimi heyecanla beklioruz şimdi..rabbim herkesin gönlüne göre wersin inş.
Arkadaslar bugun transferden sonra 6.gunum 36 kusur cikti
olmasa cikmazdi heralde
yada catlatma ignedinin etkisiyle pozitif cikmamistir umarim
8 gün değer 86,07
Süpperrrr canım değerin şahane ikizmi geliyor acaba
Bugün test günümdü sonuç 1 çıktı.
Çarşamba tekrar edelim dediler.Kısmet ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?