- 2 Temmuz 2016
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi brcn170662
-
Genelde 10 veya 12 gün sonra diye biliyorum adet gününe denk gelebiliyor. Yerleşme kanaması olduğunu şu şekilde anlayabilirsin canm. Adet kanamandan çok farklıdır leke şeklinde görülür tam bir kanama gerçekleşmez 3 veya 4 gün sürebilir iç çamaşırını kirletecek lekelenmelerdir bunu fark edebilirsin yinede emin olmak için leke veya kanaman bitince bir test yap için rahat etsinHerkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi birazarastirdim ama sizinde fikrinizeihtiyacim var
Kan testinde varsa 3 gün sonra çıkıyo.Kizlar adetiminustunde 1 gum gecti sol kasigim cok agriyor vebugun wcden hic cikmadim neredeyse .. bademciklerim sismis basim cok agriyor gunum gecti diye ilacta kullanamiyorum.. insallah hamileyimdir..yarin olsun adet olmadiysam kan testi yapmayi dusunuyorum sizce erken mi ?
İlişkiden sonra 3 gün. Bebek varsa hemen çıkıyo anlayacağın. Bu arada Cuma gününü bekleyeceksen idrar testinde de çıkabilir.Sag ol canm bugun sali ben yanilmiyim diye cuma gunu yapiyim dimi
Anladim tesekkurler cnmİlişkiden sonra 3 gün. Bebek varsa hemen çıkıyo anlayacağın. Bu arada Cuma gününü bekleyeceksen idrar testinde de çıkabilir.
Dun erken gebelik testi yaptim ama cikmadi birsey normalde adet gununde bile yapinca varsa cikiyormusAnladim tesekkurler cnm
mesajınızı sımdı okudum allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsınMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim.nisan da kimyasal gebelik yasadim ilk gebeligimdi cok uzuldumbiraz ara verdik bir iki aydir yine deniyoruz. Son adet tarihim 4 temmuz siphelo gunlerde birlikte olduk. Daha 10 gun var adetime ama daha once hic hissetmedigim kasik batmalari var. Yogun olmamakla beraber beyaz akintim var ara sira bas donmesi mide bulantisi yasiyorum. Belkide hepsi psikolojiktir cok istiyorum bebek. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Adet gecikmesi öncesi belirtilerim:BulantıArkadaşlar merhabalar..
normalde uykuyu sevmeyen bi insanım fakat bugünlerde basımı kaldıramıyorum yataktan adet günüme 10 gün var bunun yanında karnımda çok gaz sancısı ve kabızlığım var.. Adet gününden önce belirti yaşayan arkadaşlar rica etsem neler yaşadıgınızı yazarmısınız..
Teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar..
normalde uykuyu sevmeyen bi insanım fakat bugünlerde basımı kaldıramıyorum yataktan adet günüme 10 gün var bunun yanında karnımda çok gaz sancısı ve kabızlığım var.. Adet gününden önce belirti yaşayan arkadaşlar rica etsem neler yaşadıgınızı yazarmısınız..
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?