Erken gebelik belirtileri nelerdir

brcn170662

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
3
1
1
Arkadaşlar merhabalar..
normalde uykuyu sevmeyen bi insanım fakat bugünlerde basımı kaldıramıyorum yataktan adet günüme 10 gün var bunun yanında karnımda çok gaz sancısı ve kabızlığım var.. Adet gününden önce belirti yaşayan arkadaşlar rica etsem neler yaşadıgınızı yazarmısınız..
Teşekkürler

Ben yeni evliyim bu ikinci ayım hiç korunmadik adet olmama 3 gün var ve ben 10 günden fazladır sol kasigim da ağrı çekiyorum son bir kaç günde batmana oldu yumurtlama gününü hesapları bebek istediğimiz için çok disiplin bir şekilde 2 günde bir ilişkiye girdik ve yumurtlama döneminde de oldu kaşık harici dışında bacak ağrısı da çekiyorum arada belim de ağrıyor ve 10 gündür kokusuz arada krem şeklinde akıntım oluyir bazende şu gibi sadece şu sanki ne koku nede yoğunluk var son günlerde kremsi bir akinti oldu bunlar hamilelik belirtisi mi merak ediyorum 4 gündür göğüsleri şişmiş ağrıyor ama benm adetten önce de ağrısını için onu belirti olarak göremiyorum aranıza yeni katıldı sayenizde çok bilgi edindim

Merhaba,

Bu konuyla ilgili bende cok kararsızım,
Son adetim 25 hazirandi ve adetime 1 hafta kaldi ama ben uzun suredir kasiklarimda agri hissediyorum, başlar da sag tarafta çok vardi smdi sol tarafimda agri oluyor, ayrıca cokta kaşıntı m vardi, kasiklarda dun gecede midem bulandi ve agzimdan aci su geldi.m bunlar hamilelik belirtisi mi bilemiyorum yada cokmu erken anlam veremedim..

Herkeste aynı olurmu bilmem ama benim göğüslerim çok hassas oldu ve çok asabi sinirli ve çok yemeğe başlamıştım bide sık idrara çıkma ortada bişe yokken alınganlık bende olanlar bunlar kızlar

Benim yarın belli olucak inşallah hamileyizdir. Bugün karnim ve belim ağrıyor normalde adet olunca böyle olurum adet olmaktan korkuyorum akıntım hala devam ediyor kasık batmalarida aynı şekilde devam ediyor yarın gecikirsem test yapıcam sizinle paylaşırım

Herkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi birazarastirdim ama sizinde fikrinizeihtiyacim var

Genelde 10 veya 12 gün sonra diye biliyorum adet gününe denk gelebiliyor. Yerleşme kanaması olduğunu şu şekilde anlayabilirsin canm. Adet kanamandan çok farklıdır leke şeklinde görülür tam bir kanama gerçekleşmez 3 veya 4 gün sürebilir iç çamaşırını kirletecek lekelenmelerdir bunu fark edebilirsin yinede emin olmak için leke veya kanaman bitince bir test yap için rahat etsin

Yani cok lekelenme seklinde degil ama erken oldu diye suphelendim insallah yerlesme kanamasidir cok tesekkur ederim

Kizlar adetiminustunde 1 gum gecti sol kasigim cok agriyor vebugun wcden hic cikmadim neredeyse .. bademciklerim sismis basim cok agriyor gunum gecti diye ilacta kullanamiyorum.. insallah hamileyimdir..yarin olsun adet olmadiysam kan testi yapmayi dusunuyorum sizce erken mi ?

Kan testinde varsa 3 gün sonra çıkıyo.

Sag ol canm bugun sali ben yanilmiyim diye cuma gunu yapiyim dimi
İlişkiden sonra 3 gün. Bebek varsa hemen çıkıyo anlayacağın. Bu arada Cuma gününü bekleyeceksen idrar testinde de çıkabilir.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.nisan da kimyasal gebelik yasadim ilk gebeligimdi cok uzuldum biraz ara verdik bir iki aydir yine deniyoruz. Son adet tarihim 4 temmuz siphelo gunlerde birlikte olduk. Daha 10 gun var adetime ama daha once hic hissetmedigim kasik batmalari var. Yogun olmamakla beraber beyaz akintim var ara sira bas donmesi mide bulantisi yasiyorum. Belkide hepsi psikolojiktir cok istiyorum bebek. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

mesajınızı sımdı okudum allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
kac senelık evlısınız

Adet gecikmesi öncesi belirtilerim:Bulantı
Sıcak basması
Tansiyon düşüklüğü
Gaz problemi

5+3 hamileyim. Bugün ögrendim.

Bende ki belirtiler adetime 3-4 gün kala basladi. Erken adet sancisi filan sandim.  

Adetime 1 gün kala yumurtalarim cok acidi ve hatta 2-3 kere gün icerisinde biri bicakla sapladi gibi his oldu.  

Huyum degildir cok kücük abdeste gitmek ama sürekli cisim geliyormus hissi vardi.  

Adetim 2-3 gün gecikmeli oldugunda gögüs uclarim hassaslasmaya basladi. Ve vaginamda bi nemlik hissi olustu. Kilotumda da fark ettim. Böyle bi kücük kasik su dökülmüs gibi.  

Bugün 4-5 gün gecikmeliyim ve basim dönüyor, yatsam uyurum. Kasiklarima dogru bi cekme hissi var. Gögüslerim cok hassas.  

Soylediklerinin aynisi bendede var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…