Erken gebelik belirtileri ve gebelik sürecim

minikellerrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
1
29
3
Herkese merhaba,
Tam 8 aydır bu platforma girip deneyimlerinizi okumadan uyuduğum tek bir gün olmamıştır. Her gün erken gebelik belirtileri nelerdir diye okudum, kendimde bi şeyler buldum, her ay hamileyim sandım, değildim.

Tam 8 ayın sonunda ne değişti de ben hamile kaldım, adım adım anlatıyorum buyrun :)

3 Ağustos son regl günüm. Reglim 4 günde bitti. Reglim biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başladım, her ne kadar ovülasyon testi yapsam da her gün birliktelik olmaya devam ediyordu.

14 Ağustos ovülasyon testim pozitif çıktı ertesi gün de pozitif çıktı ve sonra çizgi silindi. Çift çıkan günleri ve ardından çizginin silindiği 3 günü de değerlendirdim.

İlk defa düzenli ovülasyon testi kullandım. Trendyoldan en ucuzunu almıştım. Yumurtlama günümde inanılmaz bi kasık ağrım oldu. Ertesi güne geçti. Sonra da bekleyiş başladı. İlk defa gerçekten çok heyecanlıydım sanki farklı bir şeyler hissediyordum kendimde ama geçen aylar da farklı hissetmiştim o yüzden kendime güvenmiyordum. Akışına bırakacağım dedim ve yumurtlamadan 5 gün sonra gebelik testi yaptım tabi ki negatif çıktı. Biliyordum negatif çıkacağını ama işte duramıyor insan. Dedim bundan sonra bakmayacağım artık regl günümü bekleyeceğim. Bu sefer de regle 6 gün kala bir şeyler dürttü beni akşam üzeri predictor early testinden yapıyım dedim. Testi yaptım ve yaklaşık 3-4 dakika içinde çok silik bi çizgi gördüm. Dedim ki beynim benimle oyun oynuyor herhalde. Hem hamile kalmak istiyoruz hem de kalınca inanamıyoruz :) Hemen bir tane daha test yaptım ve o da silik çizgiydi. İşi gücü bırakıp direkt hastaneye gittim kan testi vermek için ve sonucum 24 çıktı. Doktorumla paylaştım hamilesin, 3 gün sonra tekrarlayalım testi dedi. Hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım var. Şimdilik gelişmeler bunlar. Son birkaç şey söylemek istiyorum.

Başınızın dibinde sürekli “sakın stres yapma, stres yapınca olmuyor, hamileliği düşünme, unut onu” diyenler olacak. Ben o kadar stresli biriyimdir ki bu söylemler beni daha da strese sokmuştu. Acaba çok düşünüyorum diye mi olmuyor diye daha da strese girmiştim.

Arkadaşlar kimseyi dinlemeyin. Tabi ki stres yapmayın ama bu çok özel bir durum. Stres yapmamak nasıl elimizde olabilir. Düşünmemek mümkün müdür?

Ben çok düşündüm, hamile de kaldım. Lütfen kimsenin dediği olumsuz şeyleri dinlemeyin.

Bu zamana kadar hep siz yazdınız, ben okudum. Şimdi ben yazmak istedim ki sizler okuyun.

Benim kalbime minik bir dünya düştü. İstediğiniz zamanda, sağlıkla minik dünyalarınıza kavuşmanız dileğiyle. Sağlıcakla kalın :)

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Harika yazmışsınız, özellikle stresle ilgili duymak istediklerimi okumuşum gibi hissettim Umarım sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucağınıza alırsınız yavrunuzu darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Mesajiniz bana o kadar iyi geldi ki saglikla kucaginiza alin insallah ben de su an 8.ay denemesinde olan çok stresli bir bireyim, darısı başıma

Bnmde diger aylar o kadar belirtim oluyordu ki tabiki psikolojikmis regl oldum ama bu ay hic bi belirtim yok sadece yumurtladan iki gun sonra tek taraflı bel agrim vardi o kadar kasik agrim o kadar azdi ve o kadar seyrekti ki cok sasirdim daha bir hafta var acaba nolcak djsjjs

İlk defa bir şey yazıyorum buraya. Şu an sizinle birebir aynı süreçteyim denemelerimiz ve test yaptığımız güne kadar aynı, benim şu an bat’a 8 gün var ben daha 1 yıllık evliyim sadece son birkaç aydır deniyoruz 1-2 gün önce adet sancısı gibi sancılarım olunca acaba hasta mı oluyorum dedim ama adetim düzenlidir bu kadar erken belirti olmaz 1 gün önce vs olur başka da bir şey yaşamadım lekelenme vs bekliyorum bakalım test yapmamak için direniyorum :) inşallah güzel haberler alırız, sağlıkla büyütün Rabbim yardımcınız olsun.

Ben de 6 aydır deniyorum ve 6 aydır hep bu ay adet gecikmesini beklicem diyip üç gün önceden test yapmaya başlıyorum. Her ay sonunda kendimi hanile sanıyorum. Başım dönüyor hamilelik diyorum, kasığım ağrıyor yine aynı. Ben de bu ay birgebeningünlüğü sayfasından ovulasyon testi aldım ve düzenli kullandım. Adet döngüm 35-36 günde bir olur ben 24. Gün pik gördüm. Bugün 25. Gün ve gene pik. Bu ay biraz daha umudum var. Bu pik olan günleri değerleniriyorz hatta yumurtlamadan önce de gün aşırı ilişki oldu ama pik günü üst üste üç dört gün olur. İnşallah ben de bu ay gebelik elde edebilirm.

Benimde ovulasyonda 3 4 5 pozitifti 3 ve 4 ü değerlendirdik. 6 sından itibaren kasık ağrılarım başladı akıntım hiç olmazdı başladı göğüs sızlama ağrı baş ağrısı, bir iki defa kötü koku. 12 sinde başka bişey için dr a gittim beta hcg istedi çıkmadı çok üzüldüm yumurlamadn 7 gün sonraydı ama çok erkenmiş zaten çıkmazmış hemen. 18 yada 19 unda idrardan bakıcam ama endişeliyim. Pedli geziyorum bişry geldi sanıyo wc ye gidiuorum bakıyorum akıntı. Hamile olabilir miyim lütfesn cvp verirseniz sevinirim

Genelde böyle olurmuş ama hayırlı diyip beklemek gerekiyor geçen ay aynı dediğin belirtileri yaşadım ilk defa hatta adetim çok düzenli olmasın arağmen 2 gün gecikti çok sevindim ardından 3. Gün adet oldum yani anlayacağın hayırlısı deyip bekliyorum inşallah bende sende hayırlı hablerler alırız

Durumun nedir şuan canım? Belirtiler aynı reglime bir hafta var ama benden dün leke geldi kahverengi dün belimde karnımda ağrı vardı ama şiddetli değil bugün karnım ağrıyor regl olacak gibi hastaneye gitmeli miyim napmalıyım şuan bilmiyorum

Hala aynıyım canım. Ben test yapmaya korkuyorum. Adet olacakmışım gibiyim. Tüm belirtilerim var fakat tek bi fark adet olacağım zaman bu kadar kasıklarım ağrımaz normalde çok çokk hafif olur. Test yapmıycam. Bekliycem. Üzülmek istemiyorum. Sen de kendin bilirsin canım. Gelişme olursa haberdar et

Ayy inşallah. Ben beklemeye karar verdim canım. Adet olmayı bekliyorum. Gelişme olursa haberdar et

Bende öyleyim suan test yapmak isdemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…