Erken gebelik belirtileri ve gebelik sürecim

Mesajiniz bana o kadar iyi geldi ki saglikla kucaginiza alin insallah ben de su an 8.ay denemesinde olan çok stresli bir bireyim, darısı başıma
M minikellerrrr ben de hamişim artık

Merhaba teşekkür ederim açıkçası hamile kalana kadar her ay her belirtim vardı. Hepsi yanılttı. Her ay hamileyim sanıyordum. Sonra saldım.. geçen ay ilk defa yumurtlama gününde başlayıp hiç kesilmeyen gögüs ağrım hassasiyetim oldu, kasıklarımda da aralıklı batmalar. Şüphelendim test yaptım, Regle 7 gün kala idrar testinde çıktı. 5 gün kala da kan verdiğimde 70 çıkmıştı beta hcg.

Yaa çok güzel güle güle büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün. Bu hasretle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah

Yaa çok güzel güle güle büyüt bebişini Allah analı babalı büyütsün. Bu hasretle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah
Aminn inşallah isteyen herkese en kısa sürede kolaylıkla nasip olsun inşallah sen de hamilesindir, değilsen bile gönlünü ferah tut, ne yaparsan yap doğru zamanı bekliyor diye düşünmeye çalış

Aminn inşallah isteyen herkese en kısa sürede kolaylıkla nasip olsun inşallah sen de hamilesindir, değilsen bile gönlünü ferah tut, ne yaparsan yap doğru zamanı bekliyor diye düşünmeye çalış
Allah razı olsun canım dua için. Hamilelerin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…